Τετράγωνο Κρόνου – Ανάδρομου Ουρανού, Οι παλιές αντιλήψεις αλλάζουν !!


Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες μιας αρκετά δύσκολης και μεταβατικής χρονιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας, βιώσαμε σε κοινωνικό επίπεδο, καταστάσεις που μας συγκλόνισαν καθώς έριξαν πολλά άτομα από το βάθρο τους.

Βασική αιτία ήταν η κύρια όψη της χρονιάς,  το  τετράγωνο δηλαδή  που σχημάτισε ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, αυτή η όψη είναι στην ουσία  σύγκρουση του παλιού με το καινούργιο, η οποία γκρεμίζει τα κακώς κείμενα  της ζωής αλλά και των κοινωνικών αξιών και μας ωθεί σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, οι οποίες πρόκειται να παγιωθούν.

Για 1η  φέτος σχηματίστηκε με ακρίβεια στις 17/02, ακολούθησε στις 15/06,  και για 3η φορά θα σχηματιστεί στις 24/12, αυτό που είχαμε σε κοινωνικό επίπεδο, και συνεχίζουμε να έχουμε, είναι σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή ατόμων που ήταν ιδιαίτερα προβεβλημένα και αγαπητά στο ευρύ κοινό,  από τον χώρο του αθλητισμού, της Τέχνης,  και της Παιδείας,  , ενώ σε προσωπικό επίπεδο, πολλοί άνθρωποι ένιωσαν ότι η ζωή τους είχε χτιστεί πάνω στην άμμο και διάφορα εξωτερικά γεγονότα την γκρέμισαν.

Στις 24/12 θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά η όψη τετραγώνου του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 05’), θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Αυτό που σίγουρα έχουμε να δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα είναι , οι αποκαλύψεις στα θέματα που μας απασχόλησαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να συνεχίζονται , και να έρθουμε για μια ακόμα φορά αντιμέτωποι με θέματα ταμπού, αλλά και μια σειρά συμπεριφορών οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που απασχολούν την  χώρα μας και τις σχέσεις μας με τους γείτονες.

Οι αλλαγές στο Χρηματοοικονομικό σύστημα και στον τρόπο των συναλλαγών μας, οι οποίες ξεκίνησαν στις αρχές της χρονιάς θα συνεχιστούν, θα υπάρξουν νέες διακρατικές συμφωνίες οι οποίες θα αλλάξουν τις παλιές συμμαχίες , ενώ,  θα συνεχιστούν τα  έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα βρεθούμε και στο μεγαλύτερο μέρος της επόμενης χρονιάς, ωστόσο, δεν θα σχηματιστεί με ακρίβεια, αυτό σημαίνει ότι και το 2022 θα είναι μια χρονιά σημαντικών εξελίξεων και ανατρεπτικών γεγονότων.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές τους συναναστροφές, κλείνοντας ουσιαστικά ένα κύκλο επαφών με άτομα τα οποία κρατήσατε δίπλα τους από ανασφάλεια ή νιώθανε ότι τους καταπιέζουν. Επίσης, αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν και σημαντικές συνεργασίες οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά την οικονομική τους κατάσταση.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές τους σχέσεις και στην καριέρα τους. Άτομα που υπήρχαν χρόνια στην ζωή τους θα φύγουν καθώς δεν έχουν κοινό σημείο επαφής, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να απαλλαγούν από συνήθειες και οικογενειακές πεποιθήσεις που τους κρατάνε πίσω. Επίσης, πολλοί θα είναι και αυτοί που θα κάνουν μια τολμηρή αλλαγή στην καριέρα τους, φεύγοντας από την φαινομενική ασφάλεια που τους έδινε η παλιά τους επαγγελματική στέγη.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες,Ιχθύς) η όψη τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό θα τους ωθήσει να αλλάξουν την στάση τους στον χώρο της δουλειάς τους και τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους συναδέλφους τους, βάζοντας νέα πιο αυστηρά όρια στις μεταξύ τους σχέσεις. Ενώ αρκετοί, θα είναι αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να αλλάξουν πολλές από τις συνήθειες τους και θα υιοθετήσουν ένα νέο τρόπο ζωής.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!