Άρης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει


Όσο πλησιάζουμε στα τέλη της χρονιάς, η επιθυμία μας να περάσουμε όμορφα, και να αφήσουμε πίσω μας τους περιορισμούς γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι περίοδος των γιορτών άλλωστε είναι ιδανική για να γίνουμε και πάλι παιδιά.

Την όρεξη μας για ζωή και περιπέτεια θα την ξαναβρούμε με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της παραμονή τους θα αρχίσουμε να βλέπουμε και πάλι το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία,  θα κυνηγήσουμε με ενθουσιασμό τους μελλοντικούς μας στόχους , επίσης αρκετοί από εμάς τις φετινές γιορτές θα έχουμε την δυνατότητα  να ταξιδέψουμε, κάτι που στερηθήκαμε τα 2 τελευταία χρόνια.

Θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με χιούμορ, θα γίνουμε πιο  εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί στις φιλικές και στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με άτομα από διαφορετική χώρα ή με διαφορετική φιλοσοφία ζωής, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω του διαδικτύου. Ενώ από την άλλη πλευρά θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε Νομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα.

Το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέχουμε, αυτή τη χρονική περίοδο είναι τον φανατισμό που μπορεί να προέλθει από την παραπληροφόρηση και τις ψεύτικες ειδήσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν κάποιους σε ακραίες αντιδράσεις.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη στις 13/12/21 στις 11:53 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 24/01 στις 14: 52 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) να μπουν σε δράση και να δώσουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, με εκρηκτικό καμιά φορά τρόπο, ενώ θα εγκαινιάσει μια από τις πιο αισιόδοξες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα  ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία θα  κυνηγήσουν με ορμή τους στόχους και τα όνειρα τους, και θα γίνουν πολύ διεκδικητικοί στον έρωτα.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης κατά την παραμονή του στον Τοξότη θα είναι :

  • Στις 30/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο (11ο 41’), θα βοηθήσει τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να προχωρήσουν σε στοχευμένες κινήσεις.
  • Στις 11/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα (20ο 53’), θα παρασύρει σε αυταπάτες αλλά και σε έντονο φανατισμό τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς για και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο

Κομβικής σημασίας είναι η 31/12 για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) καθώς θα βρίσκεται στην 12ο 22’, στην μοίρα που έγινε η Ηλιακή Έκλειψη της 04/12, και θα πυροδοτήσει μια σειρά αλλαγών και γεγονότων σε όσους επηρεαζόταν από αυτή. 

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Τοξότη τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Χαρά, αισιοδοξία και όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα αφυπνίσει την διάθεση σας για ταξίδια, που τόσο σας έχουν λείψει, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε και αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία σας απασχολούν εδώ και καιρό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον είστε έτοιμοι να δώσετε σάρκα και οστά στα μελλοντικά σας σχέδια τα οποία θα υλοποιηθούν μέσα στην επόμενη χρονιά.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είστε έτοιμοι να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς  να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να δώσετε νέα πνοή στο πορτοφόλι σας,  ενώ σε άλλους θα φέρει νέες οικονομικές προτάσεις. Φυσικά θα υπάρξουν και έκτακτα έξοδα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε σε αγορές που δεν τις χρειάζεστε. Σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλική σας ζωή θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις και να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να γίνει με πιο έντονο τρόπο, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονος εκνευρισμός. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε οριστικές λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας με το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετή κούραση περιμένει αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πολύ δουλειά και νέες υποχρεώσεις στην δουλειά σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώθετε πολύ πιεσμένοι. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρχει και έντονο παρασκήνιο στην δουλειά σας γεγονός που θα σας προκαλέσει ακόμα περισσότερο άγχος. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτιστείτε είναι μέσω της άσκησης, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο είναι επιτακτική ανάγκη να προσέξετε την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο αισιόδοξες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα σχέδια σας για την επόμενη χρονιά, να βρείτε χρόνο για να το ρίξετε λιγάκι έξω και να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στους στόχους της επόμενης χρονιάς θα είναι να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα που εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων δεν βρίσκατε χρόνο, ενώ ο έρωτας θα πάρει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Εάν κάτι πρέπει να αποφύγετε είναι να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε τυχερά παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Βασική σας προτεραιότητα θα είναι να δώσετε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, χωρίς όμως να καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες στιγμές τις εντάσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε έξοδα για το σπίτι σας για να ανανεώσετε την εσωτερική του διακόσμηση ή εξαιτίας κάποιων τεχνικών εργασιών που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής, καθώς θα μπείτε σε μια περίοδο όπου στο χώρο της δουλειάς σας θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και κάποια επαγγελματικά ταξίδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και κάποια φλερτ μέσα από  τον κύκλο των φίλων σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την νευρική οδήγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τίποτα δεν έχετε σκοπό να αφήσετε στην τύχη του αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε τα  κεκτημένα σας, και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας, ενώ στην προσπάθεια σας να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε έξοδα και αγορές οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δραστήριοι, εξωστρεφείς και γεμάτοι όρεξη για ζωή και διασκέδαση θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας, θα  εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης όπου θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τους νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Η ορμή και ο ενθουσιασμός σας θα είναι τόσο μεγάλοι που θα καταφέρει να επηρεάσει θετικά και τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο ζωής για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου στην ζωή σας θα κυριαρχεί η μυστικοπάθεια και η παρασκηνιακή δράση. Αυτό σημαίνει ότι θα προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις στις οποίες δεν θα αποκαλύψετε τα χαρτιά σας ή θα κάνετε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή, από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρχει έντονο παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας το οποίο θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε μια ερωτική περιπέτεια η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή ή σε ένα παράνομο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο σας πίσω τις πολλές υποχρεώσεις και να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα στα διάφορα καλέσματα και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους και οράματα, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποια φλερτ μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΙΧΘΥΣ

Το επόμενο βήμα στην καριέρα σας είστε έτοιμοι να κάνετε εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, ενώ είστε έτοιμοι να βάλετε νέους πιο τολμηρούς στόχους για την επόμενη. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε νέες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.  Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!