Τετράγωνο Άρη – Δία, Προσοχή στις ακρότητες !!


Στην ζωή μας ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε είναι οι υπερβολές, καθώς αυτό μπορεί να είναι η αφορμή για να πυροδοτήσουν καταστάσεις που πολύ εύκολα μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Μια από αυτές τις κομβικές ημερομηνίες είναι η  08/12, στην οποία η συνάντηση του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού σε όψη τετραγώνου με τον  Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (26ο 25’), είναι πιθανό να ωθήσει την κατάσταση στα άκρα.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία , θα είναι πάρα πολύ εύκολο οι καταστάσεις τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε να βρεθούν εκτός ελέγχου, αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στο γεγονός ότι μπορεί να έχουμε υπερεκτιμήσει τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας με αποτέλεσμα να αναλάβουμε υποχρεώσεις οι οποίες είναι μεγαλύτερες των δυνατοτήτων μας, είτε εξαιτίας της παρόρμησης της στιγμής να μπούμε μπροστά και να έρθουμε σε σύγκρουση με άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος, θέτοντας σε κίνδυνο την δουλειά και τα συμφέροντα μας.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είμαστε υπερκινητικοί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό στους γύρω μας ή προβλήματα στον ύπνο, οπότε μια καλή λύση θα ήταν να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας κάνοντας γυμναστική.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε και κατά τη διάρκεια των διαπροσωπικών μας επαφών, καθώς στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι πιθανό να διαταράξουμε τις ισορροπίες , χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες. 

Ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την τάση να αντιδρούμε με υπερβολικό τρόπο με ότι μας ενοχλεί ή δεν μας αρέσει.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι συνδεδεμένη με έντονες συγκρούσεις , βίαια επεισόδια και καταστροφές οι οποίες μπορεί να έχουν μεγάλες υλικές ζημιές, με ατυχήματα αλλά και μεγάλες φωτιές οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν και σε ανθρώπινες απώλειες, κάτι το οποίο απευχόμαστε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Άρης αυτές τις ημέρες θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού που επηρέαζε η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 19/11 στην 27ο 14’ του Ταύρου. Η επιρροή της όψης ισχύει για  11 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι σε όψη εξάγωνου στις 04/02.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου Άρη – Δία, είναι πιθανό να τους παρασύρει σε υπερβολικά έξοδα στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να τους παρασύρει σε αποφάσεις υψηλού οικονομικού ρίσκου. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από το φιλικό τους κύκλο, αυτό όμως για τους δεσμευμένους μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση που ήδη έχουν.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου Άρη – Δία, είναι πιθανό να τους ωθήσει σε παράτολμες κινήσεις σε θέματα καριέρας και αψυχολόγητες ενέργειες, ενώ  στην προσπάθεια τους να ξεχωρίσουν είναι πιθανό να υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι στις προσωπικές τους σχέσεις και να οδηγηθούν σε συμπεριφορές για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσουν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου Άρη – Δία, θα τους παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και επιθετικές συμπεριφορές στην προσπάθεια τους να δείξουν τις ικανότητες τους στο χώρο της εργασίας τους ή να δεχθούν ευθύνες στις οποίες γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθούν με αλαζονεία στους φίλους και στους συνεργάτες τους, ενώ κατά τη διάρκεια των φιλικών τους συναναστροφών είναι πιθανό να εκφράσουν ακραίες απόψεις σε θέματα επικαιρότητας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!