Πως θα μας επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου


Ο χορός των Εκλείψεων του φετινού χειμώνα ξεκινά στις 19/11,  με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Έκλειψη θα εγκαινιάσει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών που θα συμβούν στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τα επόμενα 2 χρόνια  και θα τους ωθήσει να αλλάξουν ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο έχουν δομήσει τις αξίες τους (υλικές και συναισθηματικές).

Στις 19/11 θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου στην 27ο 14’ στις 10:57 π.μ., μια Έκλειψη με διάρκεια 105’,  σε ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λέξη έχω, την ύλη, τα χρήματα μου, τις αξίες μου, τις απολαύσεις,  θα επηρεάσει κυρίως  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.  Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 16ο 31’ του Αιγόκερω, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την καριέρα, την εξουσία, την καριέρα και την ικανότητα υλοποίησης.

Ποιους τομείς θα επηρεάσει η πρώτη Έκλειψη του φετινού χειμώνα;

Η  Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Persona (4ος -10ος ), σε προσωπικό επίπεδο, θα επηρεάσει τις οικογενειακές μας σχέσεις, θα φέρει αλλαγές σε θέματα καριέρας, στην συναισθηματική μας ζωή, στον τρόπο που προβάλλουμε τον εαυτό μας. Ενώ σε κοινωνικό επίπεδο, θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα τα θέματα που αφορούν την πατρίδα αλλά και τις σχέσεις μας με τους γείτονες, καθώς μπορεί να πυροδοτήσει και κάποιες διεθνείς εξελίξεις.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την συναισθηματική φόρτιση των ημερών, εξαιτίας των ξαφνικών γεγονότων, ανατροπών και εντάσεων που προκλήθηκαν εξαιτίας της  όψης αντίθεσης του Άρη με τον Ουρανό που προηγήθηκε. Ανατροπές που στόχο έχουν να αλλάξουμε το κοινωνικό μας προφίλ αλλά τον τρόπο που έχουμε δομήσει τις αξίες μας, ώστε να αξιολογήσουμε τι είναι ουσιαστικό καλό για εμάς, τι γεμίζει την ψυχή μας και μας κάνει ευτυχισμένους, αλλά και ποιες αξίες θέλουμε να κρατήσουμε από την παλιά μας ζωή.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία ενισχύει τη διασπορά φημών που μπορεί να υπάρχουν για διάφορα θέματα, κοινωνικού κυρίως περιεχομένου.

Σε όλο αυτό το κλίμα της αναστάτωσης, υπάρχουν και οι θετικές πλευρές. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή, και κεραυνοβόλους έρωτες. Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ωροσκόπο, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πόσο σημαντική είναι η εικόνα μας.

Επικουρικό ρόλο, στις ευχάριστες αλλαγές που θα προκύψουν στην ερωτική μας ζωή, θα παίξει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη, η οποία μας υπόσχεται ότι οι σχέσεις που θα προκύψουν κάτω από την επιρροή της Έκλειψης Σελήνης θα είναι αρμονικές.

Πολύ σημαντική για την υλοποίηση των μελλοντικών μας στόχων, θα είναι η βοήθεια που θα μας δώσει η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα.

Αστρικά η Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 3ο 04’  του Ταύρου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 22ο 21’  του Μεταβλητού Τοξότη.

Στην σύνθεση των 2 χαρτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Τροπικός Ήλιος με τον Αστρικό Ποσειδώνα, μια όψη η οποία έχει έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, η οποία θα ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τη όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό ανάδρομο Ποσειδώνα, γεγονός που απαιτεί από εμάς να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές κυρίως προσδοκίες μας. Ενώ η όψη συνόδου που σχηματίζει η Τροπική Αφροδίτη με τον Αστρικό Κρόνο θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε ένα σοβαρό προφίλ, ενώ υπόσχεται σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο.

Αστροχαρτογραφικά, η γραμμή του Άρη και του Ουρανού περνάνε πάνω από την γείτονα χώρα, και αυτό που σίγουρα δεν θέλουμε είναι να προκαλέσει ένα ατύχημα στον αέρα.

Το μήνυμα αυτής της Σεληνιακής Έκλειψης είναι:

Δεν φοβάμαι να αλλάξω τις αξίες και τις πεποιθήσεις μου και να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή, έχοντας στις αποσκευές μου μόνο ότι με εκφράζει και με βοηθάει να εξελιχθώ.

Ο κύκλος των αλλαγών που θα ανοίξει αυτή η Έκλειψη Σελήνης θα ολοκληρωθεί στις 16/05 με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στην 25ο17’

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Τον άξονα των αξιών σας ήρθε η ώρα να μετασχηματίσετε εσείς οι Κριοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε τι πραγματικά έχει αξία για εσάς (υλική, συναισθηματική), και ποιους θα συνεχίσετε να παλεύετε. Με χαρά θα δείτε επίσης, και τα οικονομικά σας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να αλλάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο των γεγονότων θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, έρχεται να πυροδοτήσει, μια ακόμα σειρά αλλαγών και ξαφνικών ανατροπών τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αφεθείτε στην ροή των γεγονότων και μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, γιατί μέσα από αυτές έχετε την δυνατότητα να εξελιχθείτε. Επίσης, θετικές θα είναι οι αλλαγές και για την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε λίγο νωρίτερα εσείς οι Δίδυμοι.  Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα λειτουργήσει πιο εσωτερικά για εσάς, αφού θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας. Μέσα από αυτή την λυτρωτική διαδικασία, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, ενώ δεν θα διστάσετε να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα, κρατώντας τα χαρτιά σας κρυφά ακόμα και από τους πολύ δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο ετοιμάζεστε να αλλάξετε εσείς  οι Καρκίνοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα είναι η αφορμή για να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Νέα άτομα θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας με τα οποία θα μοιραστείτε κοινούς στόχους, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και νέες συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό το επόμενο χρονικό διάστημα να προκύψει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα και την εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές ανατροπές στην επαγγελματική σας πορεία, και θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να κάνετε και στροφή στην καριέρα σας, φέρνοντας μπροστά σας δελεαστικές ευκαιρίες και προκλήσεις. Από την άλλη πλευρά, οι αποφάσεις που θα πάρετε για την προσωπική σας ζωή, θα έχουν ως αποτέλεσμα να αλλάξει και το κοινωνικό σας προφίλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                              

Ανάγκη για ανανέωση έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να αλλάξετε και το πλάνο της ζωής σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό ο έρωτας να έρθει από μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σας, μια απρόσμενη βοήθεια ή μια νέα οικονομική συνεργασία θα ανατρέψει τους επόμενους μήνες θετικά την οικονομική σας κατάσταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας ξαφνικός έρωτας θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Παλιές συνεργασίες θα κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους και θα αντικατασταθούν πολύ γρήγορα από νέες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, άτομα που κρατούσατε στην ζωή σας από ανασφάλεια, θα φύγουν από την ζωή σας, και ένας νέος ξαφνικός έρωτας θα αναστατώσει την ζωή σας ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργικό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Οι ανατροπές που θα προκύψουν μπορεί να έχει σχέση με νέα πρόσωπα που θα έρθουν στην δουλειά σας ή με ευθύνες που θα αναλάβετε εξαιτίας της αποχώρησης κάποιων συναδέλφων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία, την διατροφή και την εμφάνιση σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Αιγόκερους, αφού κάτω από την επιρροή της θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, και να βάλετε τις βάσεις της μελλοντικής επαγγελματικής σας επιτυχίας. Πολύ θετικά θα είναι τα νέα και για την προσωπική σας ζωή, καθώς είναι πιθανό για τους αδέσμευτους να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, άλλωστε θα έχετε και την βοήθεια της Αφροδίτης για τους επόμενους 4 μήνες, ενώ για στους δεσμευμένους μπορεί να φέρει την χαρά ενός απογόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις ρίζες σας προσπαθείτε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα στα οποία θα προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις. Ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο, θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να κάνετε την επανάσταση σας και να αποκοπείτε από οικογενειακές πεποιθήσεις ή ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω.

ΙΧΘΥΣ

Τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής θέλετε να αλλάξετε εσείς  οι Ιχθύς. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, βρίσκοντας νέους διαύλους επικοινωνίας. Επίσης, με χαρά θα δείτε την καθημερινότητα σας να αλλάζει, βγαίνοντας από την ρουτίνα που βρισκόσασταν τα τελευταία χρόνια, αυτό μπορεί να έχει άμεση με μια αλλαγή στην δουλειά σας, ή με την απόφαση να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο επιμόρφωσης.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!