Το παιδί Κριός και η μητέρα του


Το παιδί Κριός σε σχέση με το ζώδιο της μητέρας του.

Είναι τα πλέον υπερκινητικά παιδιά του ζωδιακού κύκλου, μ’ έναν έμφυτο ενθουσιασμό για να κατακτήσουν τον κόσμο, ο οποίος όμως δεν έχει διάρκεια.

Ο κυβερνήτης τους, ο πλανήτης Άρης, είναι ο κύριος υπεύθυνος για την παρόρμηση, την ένταση και  τις ανταγωνιστικές τάσεις που εμφανίζουν από τα πρώτα κιόλας χρόνια τους.

Ένα βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η βιασύνη με την οποία κάνουν τα πάντα. Βιάζονται πολύ να προοδεύσουν, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό το μικρό σας Κριαράκι να σας εκπλήξει περπατώντας από τον 9ο μήνα. Αυτό όμως δεν τους είναι αρκετό, γιατί οι Κριοί έχουν ανάγκη να τρέχουν!

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα από μωρά, γεννημένοι αρχηγοί, έτοιμοι να ανοιχτούν στην περιπέτεια και την εξερεύνηση του κόσμου από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής τους.

Οι μαμάδες των μικρών αυτού του ζωδίου ίσως είναι συνηθισμένες στα νεύρα και στους τσακωμούς τους με τα άλλα παιδιά (ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτά τους αρνούνται την αρχηγία στο παιχνίδι), στα συχνά μικροατυχήματα ή την έντονη αντίδρασή τους όταν έρχεται η ώρα να κοιμηθούν.

Διαθέτουν ισχυρό εγωισμό, ο οποίος καλό είναι να περιοριστεί από νωρίς για να μην γίνει αργότερα αυταρχισμός, αλαζονεία και επιθετικότητα.

Τα χαρακτηριστικά αυτά, βέβαια, δεν περιέχουν κανένα στοιχείο πρόθεσης ή κακίας, αλλά μια αγνή, παιδική παρόρμηση για να σώσουν και να καθοδηγήσουν τους άλλους με τον δικό τους τρόπο.

Πολεμιστές από την κούνια,

Είναι τα παιδιά που μεγαλώνοντας θα κερδίσουν τη ζωή παρακάμπτοντας κάθε εμπόδιο. Αρκεί να τους μάθετε την επιμονή, την υπομονή και την σταθερότητα. Μάθετε τα Κριαράκια να ελέγχουν την παρόρμηση και την ταχύτητά τους.

Διδάξτε τους πως καλό είναι να ενθουσιάζονται με κάθε τι καινούργιο, αλλά πως η διάρκεια και η μεθοδικότητα είναι απαραίτητες για να το κατακτήσουν. Επίσης, ότι η δράση όταν συνεργάζεται με την σκέψη φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Καλό είναι να τα κατευθύνετε από νωρίς σε ασχολίες όπως ο αθλητισμός, το παιχνίδι με έντονη σωματική άσκηση και ευγενή άμιλλα,  ώστε να εκτονώνουν την ατελείωτη ενέργειά τους και να μαθαίνουν τη συνεργασία, στην οποία άλλωστε πρέπει να δώσετε έμφαση στην διαπαιδαγώγηση του μικρού Κριού.

Επιλέξτε, λοιπόν, παιχνίδια που στηρίζονται στη συνεργασία, που περιορίζουν τον εγωκεντρισμό και την ανάγκη των Κριών για συνεχή πρωτιά. Μάθετε τα μικρά σας να σέβονται τους ρυθμούς των άλλων, τις αδυναμίες τους και να δέχονται τα προτερήματά τους. Οδηγήστε την τάση τους για εξέλιξη και αρχηγία σε κοινωνικά και δημιουργικά πράγματα, χρήσιμα για το σύνολο και για τα ίδια.

Όταν το παιδί Κριός έχει μητέρα Κριό,

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει αμοιβαία κατανόηση στην ανεξαρτησία του. Δεν θα υπάρχει η καταπίεση απέναντί του, και θα εμπιστευτεί τις ικανότητες του.

Όταν το παιδί Κριός έχει μητέρα Ταύρο,

Θα έλεγα ότι θα έχει τουλάχιστον μια μητέρα υπομονετική. Θα υπάρξουν βέβαια εκρήξεις από την μεριά της μητέρας Ταύρου, ως προς τον έντονο ρυθμό του μικρού Κριού. Αυτό θα μπορέσει να ξεπεραστεί εάν η μητέρα δείχνει ότι σέβεται την αυτονομία του.

Η μητέρα Δίδυμος με το παιδί Κριό,

Έχουν και οι δύο έντονοι ενεργητικότητα. Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με χιούμορ τις σκανταλιές του. Υπάρχουν κοινά ενδιαφέρον για ταξίδια και διάβασμα. Ο κίνδυνος σε αυτό τον συνδυασμό είναι ότι και οι δύο βιάζονται πολύ και σκέφτονται λίγο πριν κάνουν κάτι.

Η μητέρα Καρκίνος με το παιδί Κριό,

Έχουν μια δύσκολη σχέση. Σαν εσωστρεφής και υπερπροστατευτική μητέρα, μπορεί να εναντιωθεί στην έντονη προσωπικότητα του μικρού Κριού. Ο μικρός Κριός μπορεί να εκμεταλλευθεί την αδυναμία της μαμάς του. Ο διάλογος είναι η σωστή κίνηση για αυτόν τον συνδυασμό.

Το παιδί Κριός με την μητέρα Λέων,

Έχουν μια καλή επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα. Η μητέρα Λέων, πρέπει να αποφύγει να δει ανταγωνιστικά τον έξυπνο και δραστήριο μικρό Κριό. Οφείλει να συνεργαστεί μαζί του και να το μάθει να μοιράζεται.

Η μητέρα Παρθένος,

Θα δυσκολευτεί πολύ με την ακαταστασία του μικρού Κριού. Η φροντίδα της θα είναι μεγάλη, όπως και ο θαυμασμός της για το οργανωτικό του μυαλό.

Η μητέρα Ζυγός,

Μαθαίνει στον μικρό Κριό την διπλωματία. Ο μικρός Κριός, μαθαίνει στην μαμά του τι σημαίνει αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Είναι ένας καλός συνδυασμός.

Η μητέρα Σκορπιός,

Χρησιμοποιεί όλο τον ψυχικό δυναμικό της για να ανεχτεί την παρορμητικότητα του μικρού Κριού. Ο μικρός Κριός από την άλλη, νοιώθει την βαθιά αγάπη της μητέρας του και ξεπερνά εύκολα τις τιμωρίες που του επιβάλλει.

Η μητέρα Τοξότης,

Είναι το ίδιο ειλικρινής και ευθύς με το παιδί Κριό. Έχουν μια τίμια συναλλαγή. Είναι το ίδιο δημιουργικοί για αυτό και θα τα πάνε καλά μαζί.

Η επιφυλακτική μητέρα Αιγόκερος,

Ζητά πράξεις από το μικρό Κριό και όχι λόγια. Ηγετικοί και οι δύο αγαπιούνται, αλλά και επιμένουν πολύ στις απόψεις τους.

Η προοδευτική μητέρα Υδροχόος,

Ταιριάζει πολύ με τον εξερευνητή μικρό Κριό. Μεταξύ τους αναπτύσσεται συντροφικότητα και εμπιστοσύνη. Η μητέρα Υδροχόος πρέπει να γίνεται καμιά φορά περισσότερο αυστηρή με το παιδί Κριός. Έτσι τον βοηθάει να μάθει την αίσθηση του μέτρου.

Η υπερευαίσθητη μητέρα Ιχθύς,

Εύκολα διαισθάνεται τις ανάγκες του μικρού Κριού και προλαβαίνει τις επιθυμίες του. Μπορεί βέβαια να την κουράσει η δυναμικότητά του, θα βρει όμως τον τρόπο να του μεταδώσει τις απόψεις της.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!