Το παιδί Λέων


Το βασικό ερώτημα είναι: υπάρχει Λέων που να δέχεται ότι είναι παιδί;

Όχι ασφαλώς! Ο μικρός αυτοκράτορας, ή σε θηλυκή εκδοχή η βασίλισσα των κόσμων, ακόμα και όταν μπουσουλάνε απαιτούν σεβασμό και υποταγή!

Είναι πολύ δύσκολο σε έναν ενήλικα Λέοντα να θυμίσεις τα παιδικά του χρόνια – κατά την άποψή του γεννήθηκε ολοκληρωμένος, τέλειος, μιλώντας, περπατώντας και κατακτώντας τα πλήθη. Και εδώ που τα λέμε, περίπου δίκιο έχει!

Το αγόρι Λέων: ευαισθησία κάτω από την αγέρωχη συμπεριφορά

Το αγοράκι Λέων είναι γεννημένος άντρας, αυτό είναι σίγουρο. Από πολύ νωρίς επιδιώκει τις ευθύνες, θέλει να πρωτεύει, αγαπάει να είναι το κέντρο της προσοχής. Ταυτόχρονα όμως, έχοντας πολύ υψηλό εγωισμό, μπορεί να πληγωθεί πανεύκολα για λόγους που ένα άλλο παιδάκι καν δεν καταλαβαίνει.

Το χειρότερο που μπορεί να κάνει μια μαμά ή ένας μπαμπάς σε έναν Λέοντα είναι να το επιπλήξει δημόσια. Δεν αντέχει να μειώνεται η προσωπικότητά του – η οποία είναι πολύ ανεπτυγμένη από πολύ νωρίς – και ειδικά μπροστά σε άλλους.

Σε επίπεδο μάθησης θέλει να είναι άριστος μαθητής, έχει πολλές δυνατότητες και ένα λαμπερό μυαλό, αλλά η προσωπικότητα του εκάστοτε δασκάλου μπορεί είτε να τον ευνοήσει υπέρμετρα είτε να του στοιχίσει αποχή από τους καλούς βαθμούς.

Ένας δάσκαλος που δεν θα σεβαστεί την λιονταρίσια ευαισθησία και ευθιξία, μπορεί να κάνει το αγόρι λιονταράκι να απωθείται από το σκληρό περιβάλλον και να μισήσει όχι μόνον τον ακατάλληλο δάσκαλο αλλά και την μάθηση συνολικά. Οπότε θέλει προσοχή.

Κοριτσάκι Λέων: αστραφτερή βασίλισσα

Τα κοριτσάκι που ανήκουν στον αστερισμό του Λέοντα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα είναι πεντάμορφα.

Και όχι μόνον έχουν εξέχουσα ομορφιά, αλλά ανακαλύπτουν την θηλυκότητα από πολύ νωρίς. Ιανό μικρές κοκέτες, κάνουν «ματάκια» στον μπαμπά, αγαπάνε – τα ζιζάνια – τις ακριβές μάρκες και θέλουν να έχουν μεγάλη γκαρνταρόμπα.

Ένα κοριτσάκι λιονταράκι θα επιδιώξει σε κάθε περίπτωση να είναι στο κέντρο της προσοχής και θα το καταφέρει. Έχει ηγεμονικές τάσεις ως προς τα αγόρια και θέλει να την υπακούν, να την υπηρετούν και να την θαυμάζουν.

Αν κάποιο αγοράκι αντισταθεί σε αυτήν την ανάγκη της λιονταρίνας για πρωτεία, τόσο το χειρότερο για το αγοράκι! Θα μάθει να μην θυμώνει μια βασίλισσα!

Η σχέση της μικρής λιονταρίνας με την μητέρα της είναι πολύ ανταγωνιστική και καλό είναι – αν είτε μαμά κοριτσιού από τον αστερισμό του Λέοντα – να μην της δίνετε αφορμή να συγκρίνει τον εαυτό της μαζί σας σε κανένα επίπεδο – μπορεί να γίνει πολύ εριστική αν εσείς φοράτε κοσμήματα και σε εκείνη δεν το επιτρέπετε, για παράδειγμα.

Στο σχολείο θα είναι η ωραία αλλά και η έξυπνη της τάξης. Αυτό όμως, σηκώνει και πολύ φθόνο από τα άλλα παιδάκια, κάτι που μπορεί να της στοιχίσει και να την στεναχωρήσει. Γενικά, τα παιδιά – λιονταράκια θέλουν άφθονη και υπέρμετρη αγάπη και συνεχή επιβεβαίωση. Θα σας κάνουν όμως περήφανους με χιλιάδες τρόπους!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u