Τοξότης με Δίδυμο


Αυτή η σχέση έχει να κάνει με εγκεφάλους.

Αν εσείς οι δύο έχετε παιδιά, τότε είναι σίγουρο πως με εσάς τους δύο για γονείς, το IQ τους θα είναι ιδιαίτερα υψηλό! Αυτή η σχέση θα έχει να κάνει με την επέκταση των οριζόντων και τη συνεχόμενη ανακάλυψη. Εν ολίγοις, ταιριάζετε απίστευτα!

Ο Δίδυμος ειδικεύεται στα καθημερινά νέα, καθώς το ζώδιο του Διδύμου έχει μία τάση προς την δημοσιογραφία. Το ζώδιό σας είναι γνωστό πως μαζεύει τη γνώση της ανθρωπότητας και βγάζει νόημα από αυτή.Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του Φιλόσοφου.

Ο Δίδυμος ίσως σας πειράζει και σας λέει συνεχώς πως είστε υπερβολικά θεωρητικοί.

Εσείς θα τον χτυπήσετε στη πλάτη και θα του πείτε πως είναι πολύ απασχολημένο με το ποιος κάνει τι για να δει τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Όμως κάθε ζώδιο έχει ένα κομμάτι από το παζλ της ζωής.

Στη δική σας περίπτωση, το ζώδιο της φωτιάς ταιριάζει υπέροχα με το αέρινο ζώδιο του συντρόφου σας. Και οι δύο λατρεύετε τα ταξίδια, και είστε έτοιμοι να πηδήξετε μέσα σε ένα αεροπλάνο και να πάτε οπουδήποτε! Το να μοιράζεστε την ανάγκη σας για ανακαλύψεις είναι αυτό που θα κρατήσει τη σχέση σας ζωντανή και φρέσκια.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει είναι πως είστε και οι δύο πολύ εγκεφαλικοί.

Σκέφτεστε τόσο πολύ που δεν έχετε χρόνο να νιώσετε. Ας ελπίσουμε πως ένας από τους δύο, ή και οι δύο, έχετε κάποια υδάτινα στοιχεία στα ωροσκόπιά σας για να προσθέτουν λίγο συναίσθημα σε αυτή τη σχέση.

Αλλιώς, και οι δύο θα είστε τόσο αναλυτικοί με τα πράγματα που θα προκαλείτε ο ένας πονοκέφαλο στον άλλον. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί αν νοιάζεστε. Αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει φυσικά, χωρίς προσπάθεια.

Στο κρεβάτι, λάμπετε πραγματικά, καθώς είστε και οι δύο παιχνιδιάρηδες και έχετε υπέροχη αίσθηση χιούμορ. Να περιμένετε μία σεξουαλική ζωή γεμάτη ποικιλία και αυθορμητισμό. Η διασκέδαση το μόνο που θα κάνει είναι να σας φέρει πιο κοντά.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!