Τοξότης με Παρθένο


Η έλξη ανάμεσα στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη, οφείλεται στο κοφτερό σας μυαλό.

Επιτέλους βρήκατε έναν σύντροφο που μπορεί να κάνει μία συζήτηση μαζί σας!Θα θεωρήσετε τον Παρθένο λεπτομερή, διπλωματικό, αποφασιστικό και σίγουρο –ακριβώς το άτομο που θα κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση σε ένα δείπνο με το αφεντικό σας. Είναι δύσκολο να μην θαυμάσετε τον Παρθένο.

Το πρόβλημα είναι όμως, πως οι Παρθένοι λατρεύουν να δουλεύουν, ενώ εσείς προτιμάτε τα παιχνίδια ή τις μελέτες. Αν το πολυάσχολο πρόγραμμα του Παρθένου εμποδίζει τις δραστηριότητές σας, το πιθανότερο είναι να φύγετε μακριά.

Αν το πρόγραμμά του δεν σας ενοχλεί ιδιαίτερα, τότε ίσως σας ενοχλήσει η ανάγκη του για καθαριότητα και τάξη.

Το να έχετε έναν Παρθένο να σας ακολουθεί μέσα στο σπίτι –να μαζεύει ότι πετάτε εσείς –θα αποδεχθεί μεγάλος πονοκέφαλος. Το ζώδιό σας δεν φημίζεται για την καθαριότητα. Είστε πολυάσχολα άτομα!

Στο κρεβάτι, θα εκτιμήσετε την πίστη του Παρθένου σε εσάς και την όρεξή του για ερωτικές επαφές.

Επειδή οι Παρθένοι έχουν ιδιαίτερο ταλέντο στην επικοινωνία, θα δείτε πως σεξουαλικά είστε στο ίδιο επίπεδο και θα απολαύσετε το κάθε δευτερόλεπτο.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αρκετές φράσεις στα προκαταρκτικά, κάτι που ο Παρθένος θεωρεί ιδιαίτερα ερωτικό. Όταν γυρνά από τη δουλειά ο Παρθένος δεν μπορεί να χαλαρώσει αμέσως –αλλά η στοργική σας συμπεριφορά μπορεί να τον βοηθήσει.

Εσείς είστε ζώδιο της Φωτιάς και ο Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, έτσι αυτός ο συνδυασμός δεν θεωρείται σύμφωνα με τα στοιχεία συμβατός. Ευτυχώς, είστε και οι δύο ευέλικτοι χαρακτήρες. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα και σηματοδοτεί πως αν δουλέψετε πάνω στη σχέση σας, σίγουρα θα δουλέψει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!