Τοξότης με Τοξότη


Σας τράβηξε ένας άλλος Τοξότης;

Αναμφίβολα το απίστευτο πνεύμα του και οι γνώσεις του σε κάθε θέμα είναι που σας οδήγησαν στην αγκαλιά του. Ίσως γνωριστήκατε κατά την εκπαίδευσή σας, σε μία ταξιδιωτική απόδραση ή σε ένα εξωτικό ταξίδι.

Μαζί θα έχετε μια ζωή γεμάτη μαθήματα, ταξίδια και αθλητική δραστηριότητα.
Καθώς είστε και οι δύο ζώδια της Φωτιάς, θα υπάρχουν συνέχεια φρέσκιες ιδέες ανάμεσά σας και δεν θα λείπει ο ενθουσιασμός για την περιπέτεια.

Καθώς είστε και οι δύο αιώνιοι αισιόδοξοι, ίσως είστε υπερβολικά απασχολημένοι για να σκεφτείτε για επενδύσεις, και είστε σίγουροι πως ποτέ δεν θα χρειαστείτε οικονομίες για τις δύσκολες μέρες.

Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την αποταμίευση.

Τα καλύτερα σε αυτή τη σχέση, θα είναι οι ατελείωτες συζητήσεις, οι φιλοσοφίες, οι κοινωνικές εκδηλώσεις ή τα μελλοντικά σχέδια. Το μυαλό σας θα ταιριάζει απόλυτα.

Όμως μερικές φορές είναι καλύτερο να είστε με κάποιον που φέρετε κάπως διαφορετικά από εσάς. Αν υπάρχουν μερικοί γήινοι ή υδάτινοι πλανήτες στα ωροσκόπιά σας, τότε είστε τυχεροί.Θα προσθέσουν πρακτικότητα και συναίσθηση σε αυτή την ένωση που υπό άλλες συνθήκες θα λείπουν.

Και οι δύο προσεγγίζετε τον έρωτα με το μυαλό σας και όχι με την καρδιά σας, αλλά είναι φυσικό και φυσιολογικό και για τους δύο.

Σεξ; Είναι άγριο και φανταστικό!

Καθώς και οι δύο θέλετε να είστε σε φόρμα με παραδοσιακούς τρόπους, με ποδηλασία, ορειβασία, κολύμβηση (αντί να πηγαίνετε στο γυμναστήριο), έχετε και οι δύο υπέροχα σώματα.

Σας αρέσει να βρίσκεστε σε υπαίθριους χώρους, ακόμα και όταν κάνετε έρωτα. Το γεγονός πως είστε τόσο ανέμελοι, δεν σημαίνει πως είναι και ο υπόλοιπος κόσμος, για αυτό προσοχή για τα αδιάκριτα βλέμματα!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!