Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Δία, ερωτικές επιτυχίες ..


Στις 08/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο που κυβερνά τον  Τοξότη(14ο 31’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών μόνο θετικά πράγματα μπορεί να φέρει στην ζωή ενός ανθρώπου μιας και αυτό που δίνει είναι εύνοια στα θέματα καρδιάς, υπόσχεται επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία, και πάνω από όλα είναι μια από τις καλύτερες όψεις για τα οικονομικά. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία το χαμόγελο, το κέφι και η αισιοδοξία επιστρέφουν και πάλι στην ζωή μας, οι γνωριμίες που κάνουμε είναι πολύ σημαντικές αλλά και τυχερές, έχουμε την δυνατότητα να επεκτείνουμε τα σχέδια μας, απολαμβάνουμε την ζωή και δεχόμαστε όμορφα δώρα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η όψη λειτουργεί προστατευτικά απέναντι σε άλλες δύσκολες που μπορεί να έχουμε είτε στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας, είτε που μπορεί γίνονται την περίοδο που πραγματοποιείται αυτή η όψη. Η όψη τριγώνου των δυο αυτών πλανητών θα επηρεάσει θετικά τόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Κριούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα είτε σε ένα ταξίδι ή στο πρόσωπο ενός ατόμου από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία, θα επαναφέρει την ηρεμία και την γαλήνη στο σπίτι σας, παράλληλα όμως, θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο με το οποίο νιώθετε οικεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες επιδεικνύετε με μεγάλη επιτυχία αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με  τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία έχοντας ως δυνατό σας όπλο την δύναμη του λόγου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα στον/ στην ερωτικό /ή σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν υπάρχει ηρεμία γύρω σας εσείς ανθίζετε. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  μπορείτε να  ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας .

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα γοητευτικοί και λαμπεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, θα τονίσει την γοητεία σας, θα σας ωθήσει να ρουφήξετε τις ομορφιές της ζωής, θα φέρει στον δρόμο σας σημαντικούς ανθρώπους, θα σας τονίσει την γοητεία και την ομορφιά σας,  ενώ θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί σε θέματα καρδιάς. Θέλετε κάτι άλλο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύετε εσείς οι Παρθένοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα σας ωθήσει να δείτε το μέλλον, όχι μόνο το δικό σας αλλά και της οικογένειας σας, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση την οποία θα κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΖΥΓΟΣ

Νέα πρόσωπα έχουν μπει στην ζωή σας το τελευταίο καιρό. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε τυχερές γνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να τους γοητεύσετε με το χαμόγελο και τον γλυκό σας λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην κορυφή στοχεύετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σημαντικά την δημόσια εικόνα σας. Το καλό όμως γίνεται καλύτερο, γιατί αυτή σας η επιτυχία θα εξαργυρωθεί και χρηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλό γίνεται καλύτερο αυτές τις ημέρες για εσάς τους Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη σας  Δία λίγο πριν επιστρέψει σε ορθή πορεία, σας υπόσχεται ότι θα στέψει με επιτυχία τα μελλοντικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας με τον / την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια έντονη ερωτική εμπειρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουροι για τις επιλογές σας νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτη χαρά και αισιοδοξία είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Δια από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να γίνει ο /η νέος/α ερωτικός/η σας σύντροφος.

ΙΧΘΥΣ

Προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο έχει ο εαυτός σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι ιδανική για αν ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και να προχωρήσετε σε πετυχημένες αλλαγές ή αισθητικές παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν ριζικά την εικόνα σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την πολύμηνη παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου κατά τη διάρκεια τ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Π ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημ ...

Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώ ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u