Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Δία, Τυχεροί έρωτες !!


Η τύχη σε κάθε άνθρωπο κάνει την εμφάνιση της με διαφορετικό τρόπο, άλλους ανθρώπους τους ευνοεί να μεγαλώσουν σε ένα πολύ καλό οικογενειακό περιβάλλον, σε άλλους δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ άλλοι έχουν εύνοια στην προσωπική τους ζωή.  Στις 18/08 η Αφροδίτη από ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού (08ο 02’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία, η προσωπική μας ζωή θα ευνοηθεί, καθώς θα φέρει στον δρόμος μας ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Επίσης, μετά από ένα αρκετά δύσκολο και πιεστικό διάστημα θα  έχουμε την δυνατότητα  να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας και να ζήσουμε όμορφες στιγμές και χαλαρές στιγμές μαζί τους.

Από την άλλη πλευρά αρκετοί από εμάς θα έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε, εκτός από τα προσωπικά και τα επαγγελματικά μας σχέδια χωρίς να συναντήσουμε εμπόδια στον δρόμο μας. Η Αφροδίτη εκτός από τον έρωτα και την ομορφιά έχει σχέση και με το χρήμα, οπότε αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες.

Γι’ αυτό που ξεχωρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι για την γενναιοδωρία της, οπότε αυτές τις ημέρες η χαρά μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν προσφέροντας όμορφα δώρα θα κάνουμε χαρούμενους τους αγαπημένους μας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει  θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς , Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Δία  από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι θα τους φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής τους, με άλλα λόγια, θα ανοίξουν πολύ εύκολα οι πόρτες για να προωθήσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, αρκεί να εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες που θα προκύψουν . Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν και πάλι κοντά με τον σύντροφο τους, γεφυρώνοντας τις αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί, ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους, ενώ μια επαγγελματική συμφωνία είναι πιθανό να τους φέρει και σημαντικές οικονομικές απολαβές με την μορφή ενός bonus. Σε προσωπικό επίπεδο, θα την ευκαιρία  να βελτιώσουν την εικόνα τους, ενώ θα κάνουν και ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα στους αγαπημένους τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους, καθώς ένα πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον μπορεί να τους κάνει μια σημαντική οικονομική πρόταση. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα άτομο σε μια φιλικό κάλεσμα το οποίο θα τους αλλάξει την ζωή.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να νιώσουν και πάλι σίγουροι για τον εαυτό τους. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν αυτή τη χρονική περίοδο είναι πολύ σημαντικές, γι’ αυτό και πρέπει να τις αποδεχτούν με χαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική τους ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!