Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει


Το φετινό καλοκαίρι, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακό,  πολύ συναισθηματικό, αλλά όχι και τόσο ερωτικό, αφού τα ξαφνικά γεγονότα και οι ανατροπές, δεν επέτρεψαν σε πολλούς να το ζήσουν όπως ακριβώς ονειρευόντουσαν. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για να αποζημιωθούμε.

Στις 11/08 ο πλανήτης του της ομορφιάς, του έρωτα, αλλά  και του χρήματος, Αφροδίτη θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Καρκίνου και στις 21:31 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 05/09 στις 07:05 π.μ., όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου.

Η παρουσία  της Αφροδίτης στο ζώδιο  του Λέοντα, έρχεται να βάλει πάθος στην ζωή μας, να μας κάνει συναισθηματικά πιο γενναιόδωρους, παράλληλα θα επιβραβεύσουμε τον εαυτό μας με δώρα και μικρές πολυτέλειες. Από την άλλη πλευρά,  θα κυνηγήσουμε με αξιοπρέπεια τις φιλοδοξίες μας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα έχουμε πολύ έντονη ανάγκη την τον θαυμασμό αλλά και την επιβράβευση του συντρόφου και των άλλων γύρω μας, αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας κάποιες στιγμές τα  όρια της ματαιοδοξίας. Στο παιχνίδι του έρωτα, βασικός μας στόχος θα είναι να έχουμε την προσοχή αλλά και τον θαυμασμό του συντρόφου μας, ενώ στην προσπάθεια μας να κρύψουμε τις ανασφάλειες μας ή τον φόβο της απόρριψης είναι πιθανόν να οδηγηθούμε σε υπεροπτικές συμπεριφορές.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία  θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανθίζει, ενώ παράλληλα θα έχουν και την δυνατότητα να προχωρήσουν και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), θα είναι μια περίοδος όπου θα πιεστούν για να πάρουν αποφάσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή, ενώ δεν θα λείψουν και τα ερωτικά παραστρατήματα.

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Λέοντα  είναι :

  • Στις 18/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία (08ο 02’), υπόσχεται να φέρει τυχερές γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες στον έρωτα στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (18ο 55’), θα ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και αναπάντεχους νέους έρωτες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 28/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο (12ο 01’), θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις  αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Κριούς . Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό και πάθος τα νέα φιλόδοξα  σχέδια σας για τα οποία δουλεύεται με όρεξη εδώ και καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τους φίλους, για  να διασκεδάσετε, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα πρόσωπα, παράλληλα, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα υποδεχτούν ένα νέο έρωτα στην ζωή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας θα περάσετε εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε  τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα , να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να  προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε και με την ανανέωση του χώρου του σπιτιού σας. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς, μετά την επιστροφή σας από τις διακοπές,  είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας, το οποίο σχεδιάζετε εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς θα είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να είστε πιο εκφραστικοί και εκδηλωτικοί απέναντι στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα,  ενώ κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας επαφών θα κερδίζετε τις εντυπώσεις με την ευγένεια και με το πάθος με το οποίο  υποστηρίζετε τις θέσεις σας . Επίσης, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση σας επιστρέφει  . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα   στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πολλές επιτυχίες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, όπου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσε σημαντική ώθηση στην καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και μια οικονομική επιβράβευση με την μορφή bonus. Από την άλλη πλευρά, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων, χωρίς να υπολογίσετε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την λάμψη, την γοητεία και τον  μαγνητισμό σας , ενώ σας υπόσχεται ότι η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.  Ωστόσο, εκτός από ευκαιρίες στον έρωτα, εξαιτίας των δύσκολων συναντήσεων που θα έχει, θα πρέπει να προετοιμαστείτε και για αρκετές ανατροπές στην ερωτική σας ζωή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε παρασκηνιακές κινήσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε μυστικά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.  Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές και ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται με  αέρα ανανέωσης, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την κοινωνική σας ζωή. Έτσι βάλτε τα καλά σας, γιατί  το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φίλους, στις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους. Επίσης, κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να  γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα φιλικό κάλεσμα, ενώ άλλοι είναι πιθανό να δείτε μια φιλική σχέση να γίνετε ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους θα κυνηγήσετε με ιδιαίτερο πάθος εσείς οι Σκορπιοί.  Η  είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε με επιτυχία  τους επαγγελματικούς σας στόχους , και να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε απρόσμενες ευκαιρίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας, ενώ άλλοι θα ασχοληθείτε με την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή  εαυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να ριχτείτε με ενθουσιασμό και  αισιοδοξία, στην προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους με το  ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα με ένα άτομο το οποίο ζει σε άλλη χώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σας στα οικονομικά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο εσείς οι Αιγόκεροι, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες) και να προχωρήσετε σε σημαντικές  συμφέρουσες για εσάς ρυθμίσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα έρθει και θα σας ανανεώσει ξαφνικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας θα έχετε στραμμένη όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τις συνεργασίες σας και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους  συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε προτάσεις για νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία,  ενώ αρκετοί είναι πιθανό να παρασυρθούν σε ερωτικές ατασθαλίες.

ΙΧΘΥΣ

Την ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή θα προσπαθήσετε να ξαναβρείτε εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ώστε να μπορέσετε να λειτουργήσετε ξανά σαν ομάδα, ενώ από την άλλη πλευρά, οι συνάδελφοι σας είναι αυτοί που θα δώσουν τον ρόλο που σας αξίζει στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, προχωρώντας σε αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες, ή να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να μπλεχτείτε στα δίχτυα του έρωτα με ένα συνάδελφο σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!