Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, Η ζωή μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις ..


Η ζωή βρίσκει πάντα τρόπους να μας δημιουργεί ευχάριστες εκπλήξεις και να μας βάζει σε άλλες διαδρομές. Μια ευχάριστη συγκυρία θα έχουμε στις 16/08 όπου ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό,  θα βρούμε έξυπνες και ανατρεπτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, οι οποίες όμως θα μπορέσουν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή, ώστε σύντομα να καταφέρουμε να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή και τις  εκκρεμότητες μας. Από την άλλη πλευρά θα βγούμε από την πεπατημένη και θα καταφέρουμε να ξαφνιάσουμε ευχάριστα τους δικούς μας ανθρώπους με τις  ανατρεπτικές ιδέες.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχουμε ξαφνικές επισκέψεις από φίλους τους οποίους έχουμε να συναντήσουμε καιρό. Παράλληλα, αρκετοί από εμάς θα έχουμε ευχάριστες ανατροπές και ειδήσεις στην δουλειά μας, οι οποίες ουσιαστικά, θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια νέα αρχή ή θα αλλάξουν την επαγγελματική μας πορεία. Φυσικά, θα υπάρξει και μια κατηγορία ανθρώπων που η όψη αυτή θα τους δώσει την αφορμή να ασχοληθούν  με θέματα τα οποία δεν είναι συνηθισμένα ή να γνωρίσουν  άτομα τα οποία έχουν διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής από την δική τους.

Και μιας και ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις, η όψη αυτή ευνοεί τις αγορές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους για να επιλύσουν τα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, παράλληλα θα καταφέρουν με λεπτούς χειρισμούς να προσεγγίσουν τους πιο απόμακρους και δύστροπους προϊσταμένους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να αλλάξουν την συμπεριφορά τους απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό τους κάνουν κάποια δώρα με σκοπό να κάμψουν τις αντιστάσεις τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους ενδοιασμούς, και να γίνουν πιο τολμηροί βάζοντας σε πρακτική εφαρμογή τις πιο  ανατρεπτικές τους ιδέες, οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην εξέλιξη της καριέρας τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή με διαφορετική στάση ζωής από την δική τους , το οποίο θα αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους δώσει έξυπνες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να σχεδιάσουν με προσοχή, ενώ παράλληλα ορισμένοι θα κινηθούν παρασκηνιακά, στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια τους, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει ξαφνικά στην ζωή τους ένα άτομο από το ερωτικό τους παρελθόν.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον από το ζώδιο του Ταύρου , θα τους βοηθήσει να ανατρέψουν τα δεδομένα και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια οικονομική συνεργασία, η οποία στα μάτια των άλλων φαινόταν πολύ δύσκολη, και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχουν να δουν καιρό, ενώ μια ξαφνική γνωριμία θα τους συναρπάσει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!