Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Παθιασμένοι έρωτες !!


Οι σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία, σεβασμό και κατανόηση, χρειάζονται πάθος και μια καλή ερωτική ζωή. Στις 26/09 η Αφροδίτη, λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο που εκπροσωπεί καλύτερα από κάθε άλλο τις σχέσεις, τον Ζυγό,  θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 09’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα δούμε το πάθος να αναζωπυρώνει στις ερωτικές μας σχέσεις και να τις μεταμορφώνει, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία σε αρκετές από αυτές.  Επίσης,  θα μας βοηθήσει να  προχωρήσουμε σε ριζικές  αλλαγές στην εμφάνιση μας και ουσιαστικά να μεταμορφωθούμε, κερδίζοντας την μάχη με τις ανασφάλειες μας . Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να γνωρίσουμε ένα μοιραίο έρωτα ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην μελλοντική μας ζωή.

Και επειδή η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, η όψη αυτή, ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  ανάδρομο  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους )  που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι σε όψη τετραγώνου στις 20/10.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους και να αναλάβουν νέες ευθύνες.   Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι είναι πιθανόν να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση τους, ενώ άλλοι, είναι πιθανόν να ζήσουν μια έντονη ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο τους.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία όταν υλοποιηθούν θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια παθιασμένη ερωτική ιστορία.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να προχωρήσουν σε σημαντικές συμφωνίες . Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να κυνηγήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα, και να χρησιμοποιήσουν τις γνωριμίες τους για να πετύχουν τους στόχους στους. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα χρησιμοποιήσουν όλα τους τα όπλα για να γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!