Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντική διάθεση…


Στις 18/07 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία  του στο ζώδιο που κυβερνά τους Ιχθύες (18ο 32’).  Στην συνάντηση αυτών των δύο πλανητών η φαντασία συναντά τον έρωτα οπότε αυτό που είναι πιθανό να συμβεί είναι η εξιδανίκευση των καταστάσεων. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, έχει ευτυχώς και μια άλλη διάσταση καθώς ενισχύει την έμπνευση και την δημιουργικότητα μας. Ενώ κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλουμε στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά του εαυτού μας , έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω μας, δημιουργούμε υψηλές προσδοκίες, ενισχύεται ο αισθησιασμός μας, εκφράζουμε πιο εύκολα τις φαντασιώσεις μας, και επειδή το βαθύτερο αίτημα αυτής της όψης είναι η αναζήτηση του ιδανικού έρωτα, είναι πιθανό αρκετοί να πέσουν στα δίχτυα ενός πλατωνικού έρωτα. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα, θα σας παρασύρει στον κόσμο του ονείρου. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα οραματιστείτε τόσο το προσωπικό σας μέλλον όσο και το μέλλον της οικογένειας σας, και πάνω σε αυτό θα χτίσετε τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να εκφράσετε την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, από την οποία περιμένετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτή τη χρονική περίοδο είναι δικός σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη χαρά τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα σε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Νέα ειδύλλια προ των πυλών για εσάς  τους  Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ποσειδώνα, θα είναι η αφορμή για να παρασυρθείτε στη δίνη ενός νέου ερωτικού ειδυλλίου, μέσα στο οποίο θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει έντονες στιγμές αισθησιασμού και ερωτικών φαντασιώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές δραστηριότητες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα στους φίλους σας, ενώ είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν υψηλές προσδοκίες γύρω από την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας  σας.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι πιθανό να περάσετε από συνέντευξη σε μια εταιρία που χρόνια ονειρευόσασταν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει όχι μόνο να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας αλλά παράλληλα να βρείτε τρόπους για να την προβάλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακουφισμένοι θα νιώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας και να νιώσετε πιο ήρεμοι και χωρίς έγνοιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας και να δείξετε την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας την οποία συνήθως κρύβετε πίσω από το αυστηρό σας ύφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υψηλές προσδοκίες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την προσοχή των συναδέλφων σας με τα καλά σας αποτελέσματα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι για να συντηρήσετε την επιτυχία σας θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ θετική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς και τα σχέδιο σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας δίνοντας σχήμα και μορφή στις εμπνευσμένες ιδέες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συναντήσετε τον ιδανικό έρωτα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (26.11.23-03.12.23) [vid]

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με όλες τις τιμές θα αποχαιρετήσουμε αυτή την εβδομάδα το φθινόπωρο, και θα υποδεχ ...

Η Αφροδίτη Περνά στον Σκορπιό 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιο σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ένα αστρολογικό θέαμα! Από τις 4 Δεκεμβρίου έως τι ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προετοιμαστείτε για έναν κοσμικό χορό καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 1η ...

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο 2023: Η Σημασία και Η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σημασία στην Πανσέληνο στον Καρκίνο για το 2023 Όταν εμφανίζεται η Πανσέληνος στον ...

Η 9η Δεκεμβρίου 2023 θα είναι μια ρομαντική μέρα για όλα τα ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχουμε εισέλθει στο ανέμελο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τ ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω την 1/12/23 και η Επικοινωνία Αλλάζει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Ύστερα από την παραμονή του στον Τοξότη που ίσως να μην μας βοή ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u