Τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική ζωή και κεραυνοβόλοι έρωτες


Το καλοκαίρι είναι η περίοδος της χαράς, της διασκέδασης και του έρωτα, και φυσικά του κεραυνοβόλου έρωτα.

Σε αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 03/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 41’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό οι ανατροπές στην ζωή μας θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, μια νέα γνωριμία με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εμάς είναι πιθανό να εισβάλει στην ζωή μας και να την αναστατώσει ευχάριστα, άλλωστε  δεν είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που τόσο καιρό μπορεί να ψάχνουμε, επίσης μια ξαφνική συνάντηση με ένα φιλικό μας πρόσωπο μπορεί να  είναι καθοριστική, αφού μπορεί να αλλάξει ριζικά την πορεία της προσωπικής και της συναισθηματικής μας ζωής.

Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή θα μπούμε στον πειρασμό να  πειραματιστούμε με τον σύντροφο μας γεγονός που θα βοηθήσει την σχέση μας να ανανεωθεί, από την άλλη πλευρά  μπορεί να λάβουμε  ένα ανέλπιστο δώρο από φίλους ή από την εργασία μας, ενώ σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε τολμηρές αλλαγές που μέχρι τώρα διστάζαμε.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές  στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας επιφυλάσσει ξαφνικές αλλαγές στην δουλειά σας  οι οποίες θα δώσουν νέα πνοή στην  καθημερινότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσετε σε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας, όπως για παράδειγμα να αλλάξετε στυλ και τα μαλλιά σας, ή για να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάγκη για ανανέωση έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της  Παρθένου με τον  Ουρανό από το ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να τολμήσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός νέου φιλόδοξου  σχεδίου.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο με χαρά θα υποδεχτείτε τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα εισβάλει στην ζωή σας και θα την αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας φέρει μια βοήθεια από πρόσωπα που δεν περιμένατε ώστε να καταφέρετε να λύσετε τις οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας, αν και θα χρειαστεί για λίγο καιρό ακόμα να μείνει μυστικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα απαιτητικοί είναι η καθημερινότητα σας  αυτές τις ημέρες . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει  ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, αλλά και μια απρόσμενη πρόσκληση για ένα ταξίδι που θα σας γεμίσει χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ξαφνικά η καρδιά σας να χτυπά για ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει την επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένατε από την δουλειά σας όχι μόνο σε συναισθηματικό αλλά και σε υλικό επίπεδο. Ενώ σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις είναι πιθανό ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον  να σας προσφέρει ένα δώρο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα τολμηροί  θα είστε  αυτές τις ημέρες εσείς  οι Παρθένοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό και τόλμη τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.  Ενώ είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να έρθει στην ζωή σας από μακριά ή να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο με το οποίο φαινομενικά είστε ασύμβατοι.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτές τις ημέρες   εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία η οποία ήρθε εντελώς ξαφνικά και για λίγο καιρό  πρέπει να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας,  οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναζωπυρώσετε  την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικές και ιδιαίτερα ευχάριστες αλλαγές θα έχετε στην  ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας φέρει ένα απρόσμενο  έρωτα μέσα από το φιλικό σας κύκλο, ο οποίος θα σας συναρπάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σας, ενώ είναι πιθανό να δεχτείτε να αναλάβετε και ένα αντικείμενο στο οποίο δεν έχετε εμπειρία. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με  ένα συνάδελφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα πιο όμορφα χρώματα βλέπετε το μέλλον σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα ιδιαίτερα τολμηρό σας σχέδιο, Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι πιθανό να χτυπηθείτε από τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να  βρείτε έξυπνες λύσεις σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας ή στα θέματα που αφορούν ένα ακίνητο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφεθείτε με χαρά σε μια ερωτική πρόκληση.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύες.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, ενώ παράλληλα θα έχετε και απρόσμενες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δεχτείτε την ερωτική εξομολόγηση ενός φιλικού σας προσώπου.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!