Οι διελεύσεις των εξοκρόνιων πλανητών


Όταν κάποιος πρόκειται να δεχθεί ένα άγγιγμα από διέλευση πλανητών όπως ο Ουρανός, ο Πλούτωνας ή ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο γράφημά του, συνήθως χτυπάει ο αστρολογικός συναγερμός που με κόκκινα γράμματα γράφει «κάρμα».

Οι λεγόμενοι και συλλογικοί πλανήτες, αλλά ειδικά αυτοί οι μυστηριώδεις άρχοντες που κείνται πέραν του Κρόνου, όπως ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, δημιουργούν μια αίσθηση ότι κάτι μεγάλο βρίσκεται στο διάβα μας, αν κάποια στιγμή βρεθούν σε όψη με σημαντικούς δείκτες του γενέθλιου ωροσκοπίου. Έχουμε όμως λόγο να φοβόμαστε;

Ό,τι δεν μπορείς να αλλάξεις, σε καλεί να το αποδεχθείς. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι παράδοξοι πλανήτες έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στην ζωή μας, αλλά όχι με τον αυτόματο σχεδόν τρόπο που έχουν οι προσωπικοί πλανήτες.

Το τι θα συμβεί αν ο διελαύνων Άρης τριγωνίσει την Αφροδίτη του γενέθλιου ωροσκοπίου, θα το καταλάβουμε άμεσα σαν ένα ηλεκτρικό ρεύμα κεραυνοβόλου έρωτα ή απότομης τύχης και φιλόδοξων σχεδίων.

Τι σημαίνει όμως ένα τετράγωνο ή ένα τρίγωνο με κάποιον από τους καρμικούς πλανήτες – Πλούτωνα – Ουρανό – Ποσειδώνα;

Η επίδραση αυτών των πλανητών διαχέεται μέσα στον τρόπο που ο άνθρωπος αποτελεί μέρος ενός συνόλου, της ανθρωπότητας. Σε γενικές γραμμές λέμε ότι ο Ουρανός είναι ο φορέας της επανάστασης και της καινοτομίας, ο Ποσειδώνας του ονείρου και της διαφυγής στο υπερφυσικό και ο Πλούτωνας της αναγέννησης μέσα από δύσκολες «θανές» και του υποσυνειδήτου. Όπως βλέπουμε, όλα αυτά τα πεδία λίγο πολύ δεν έχουν τον έλεγχό μας. Και αυτό είναι το μάθημα που μας δίνουν αυτοί οι πλανήτες.

Ο έλεγχος που ο άνθρωπος νομίζει ότι ασκεί στην ίδια του την ζωή, την ζωή των άλλων, στον ίδιο τον πλανήτη και στο περιβόητο μέλλον είναι μια ψευδαίσθηση. Αν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας θα θυμηθούμε ότι κάθε φορά που νομίσαμε ότι παγιώσαμε μια κατάσταση ήρθε και μια μείων ανατροπή.

Μια ανατροπή όπου κάποιος άλλος φαινομενικά παίρνει τα ηνία της ζωής μας. φοβόμαστε τις ανατροπές, αλλά ουσιαστικά είμαστε παιδιά πολλαπλών ανατροπών, μιας και η ιστορία δεν μπορεί να διαχωρίσει το μαύρο από το άσπρο, την γλυκιά στιγμή από την δύσκολη.

Όταν λοιπόν έχουμε προσέγγιση ενός διελαύνοντος καρμικού πλανήτη από το γενέθλιο ωροσκόπιο μας, το μήνυμα είναι ένα:

θα αφεθείς στην ροή, είτε το θέλεις είτε όχι. Αν αφεθείς όμως ως γνώστης, εν θα πνυγείς. Η τρικυμία των εξοκρόνιων πλανητών δεν είναι απότομη, έχει βάθος χρόνου από την στιγμή που θα δούμε το κύμα μέχρι την ώρα που θα μας σηκώσει στα ουράνια.

Μας δίνεται λοιπόν όλος ο χρόνος να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα και τελικά να γίνουμε μέρος του κύματος και όχι ένα συντρίμμι του σύμπαντος! Εκεί είναι που έχει μεγάλη αξία να παρακολουθούμε αυτές τις αλλαγές.

Μπορεί να μην μας δίνουν άμεσες απαντήσεις για το τι θα συμβεί στα οικονομικά μας, είναι όμως δείκτες κολοσσιαίων αλλαγών που θα μας αλλάξουν συνολικά την προοπτική μας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!