Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία !!!


Στις 13/11 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (15ο 59’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα θα αφήσουμε  την διαίσθηση μας να μας οδηγήσει, θα εκφραστούμε μέσω της  Τέχνης, θα γίνουμε πιο ρομαντικοί και ονειροπόλοι, θα τονίσουμε τα προτερήματα μας και θα καμουφλάρουμε τις αρνητικές μας πλευρές,  θα αφήσουμε την φαντασία μας να μας παρασύρει, ενώ θα ατενίσουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να λειτουργήσετε με οδηγό την διαίσθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να δείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Σκορπιό, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας καμουφλάροντας  τις αδυναμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει εμπνευσμένες ιδέες και θα σας βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον σας με ιδιαίτερη αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας και να τους βοηθήσετε να δουν το μέλλον τους μέσα από τα δικά σας μάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε με ιδιαίτερη τρυφερότητα γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο, ενώ θα βγάλετε στην επιφάνεια και τον κρυμμένο σας ρομαντισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει την έμπνευση και την διορατικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πείσετε και τους πιο απαιτητικούς συνομιλητές σας με τον εμπνευσμένο σας λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να ελιχθείτε με υποδειγματικό τρόπο στο χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει με οδηγό την διαίσθηση σας να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Π ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημ ...

Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώ ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγω ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Νέοι έρωτες μας χτυπούν την πόρτα…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 28/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει  όψη τριγώνου με  τον α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u