Μια σεξουαλική ματιά στον Άρη


Υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία όσον αφορά τις συναστρίες.

Ένα από αυτά είναι πως υπάρχει σύγχυση για τον τρόπο που συνεργάζονται η Αφροδίτη και ο Άρης, και για το πώς λειτουργούν σε αυτή τη συνεργασία.

Συγκεκριμένα, η σύγχυση αφορά το πώς λειτουργούν διαφορετικά στο κάθε φύλο. Όλοι μας έχουμε την Αφροδίτη και τον Άρη, και μέχρι κάποιο επίπεδο, λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Όμως, υπάρχουν λεπτές διαφορές που επηρεάζουν το κάθε φύλο με μοναδικό τρόπο.

Οι διαφορές ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Άρη έχουν γίνει θολές και τώρα βλέπουμε αυτούς τους δύο πλανήτες σαν μία μεγάλη σεξουαλική μάζα.

Πιστεύω πως αυτό το γεγονός οφείλεται στο ότι τα σεξουαλικά μας στερεότυπα έχουν διαβρωθεί και πως και οι δύο σύντροφοι μιας σχέσης μπορούν να πάρουν και παθητικούς και ενεργητικούς ρόλους.

Έτσι τα πράγματα μπερδεύονται, καθώς με την Αφροδίτη και τον Άρη να μιλούν για επιθυμίες, οι ρόλοι είναι τελείως διαφορετική.

Η Αφροδίτη έχει να κάνει με αυτά που επιθυμούμε, ενώ ο Άρης με το πώς επιθυμούμε και πως ικανοποιούμε την επιθυμία μας αυτή.

Αν σε μία σχέση η Αφροδίτη του ανδρός σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη της γυναικός, τότε τα πράγματα είναι πιο απλά, αλλά η δυναμική είναι διαφορετική.

Το κάθε παπούτσι βρίσκεται σε λάθος πόδι.

Η Αφροδίτη κουβαλά μία συγκεκριμένη αισθητική, όσο γήινη και αν είναι. Όταν ο Άρης κάποιου αγγίξει την Αφροδίτη μας, εκτιμάμε τη πράξη του.

Για αρχή, ο Άρης είναι εμφανώς υπερευαίσθητος, σε οποιοδήποτε ζώδιο και αν βρίσκεται, ή όποια όψη και αν σχηματίζει.

Ο Άρης νιώθει τα πάντα. Αυτό όμως δεν βοηθά ιδιαίτερα τις σχέσεις, καθώς ο Άρης δεν είναι ευαίσθητος για τους άλλους –στην πραγματικότητα μπορεί να είναι τελείως αναίσθητος προς τους άλλους – αλλά ο Άρης είναι πάντα έντονα ευαίσθητος με τον εαυτό του.

Είναι ο παράγοντας του Κριού.

Ο Κριός μπορεί να είναι αγενής/αυταρχικός/αλαζονικός απέναντι στους άλλους, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό του, είναι υπερευαίσθητος όπως ο Ιχθύς.

(όταν έχουμε συνδυασμό Κριού με Ιχθύ, συχνά συναντάμε την πιο υπερευαίσθητη μπουλντόζα του κόσμου).

Προς υπεράσπιση του Κριού, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως αφού είναι νεογέννητο μωρό, δεν έχει άμυνες.

Βρίσκεται εκεί έξω μόνο του, στην πρώτη γραμμή, και παρά το γεγονός πως είναι γενναίο, ξέρει πως είναι και ευάλωτο.

Αυτή είναι επίσης και η ρίζα στην θρυλική αγάπη του Κριού για το αθώο και για τα ευάλωτα πράγματα –παιδιά, γατάκια, τους καταπιεσμένους.

Ο Άρης μας δείχνει τι μας οδηγεί στη ζωή.

Τα πράγματα που μας ερεθίζουν. Οι Οίκοι υποδεικνύουν τους τομείς της ζωής όπου μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τη βασική μας ενέργεια.

Τα ζώδια μας δείχνουν τις γεύσεις, και της έκφρασης αλλά και των πραγμάτων που βρίσκουμε συναρπαστικά.

Όταν φτάνουμε στον Άρη, φτάνουμε στην ίδια τη ζωή της δύναμης.

Ο Άρης σε γωνία, είναι ιδιαίτερα δυνατός (ακόμα και αν είναι ανάδρομος –συνήθως ο ανάδρομος Ερμής είναι πιο επιθετικός).

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο είναι ισχυρός, και εκφράζει τον εξελισσόμενο εαυτό του συνέχεια και κάθε μέρα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Dec, ερεθίζεται από τη συντροφιά και ίσως υπάρχει η έντονη επιθυμία να ανακαλύψει και να εκφράσει τη κρυφή του πλευρά.

Ο Άρης σε σύνοδο με το IC  είναι ο εξερευνητής των εσωτερικών τοπίων, και ερεθίζεται από θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Ο Άρης στο Μεσουράνημα είναι φυσικός κυνηγός, και συχνά βρίσκει την έκφραση στη καριέρα και στα κοινωνικά θέματα, και εκτός αν υπάρχουν βαριές υδάτινες επιρροές, θέλει να τον δουν να πετυχαίνει.

Φυσικά, ίσως υπάρχουν και μεγαλύτεροι τομείς διαπληκτισμών, και η έκφραση του Σκορπιού από τον Άρη είναι η δοκιμαστική πλευρά.

Αυτό βγαίνει προς τα έξω όταν ο Πλούτωνας συνδέεται με τον Άρη. Ο Άρης βρίσκεται εκεί που ψάχνουμε για καβγά.

Είναι ο τρόπος με τον οποίο προκαλούμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Μας σπρώχνει να μάθουμε γιατί και πως γινόμαστε κατακτητές. Η επιθετικότητα του Άρη δεν είναι επιθετική από μόνη της, αλλά είναι βαθιά ριζωμένη στην αναγκαιότητα να κατέχουμε και να δοκιμάζουμε τη δύναμη και την ενέργεια.

Αυτός είναι ο λόγος που οι σεξουαλικές μας σχέσεις μπορούν να εξελιχθούν σε πολέμους. Όπου και αν εμπλέκεται ο Άρης, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε συνειδητά τη δύναμή του.

Ο Άρης διαπερνά τα πάντα και θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως αυτή η είσοδος είναι ευπρόσδεκτη.

Δεν μπορούμε να έχουμε πραγματική έμπνευση χωρίς τον Άρη. Όταν είμαστε πραγματικά εμπνευσμένοι, τότε είμαστε έτοιμοι να δράσουμε. Όταν η πνευματική πλευρά του Άρη ενεργοποιηθεί, γίνεται ένα όχημα για ανώτερες δυνάμεις, και μας επιτρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Συχνά ξεχνάμε πως ο Άρης ήταν θεός, και είχε ένα ρόλο στη θεία κωμωδία της ζωής.

Σεξουαλικά, ο Άρης διανύει το φάσμα από την βασική σωματική ικανοποίηση μέχρι την ιερή ένωση –και είναι τυπικό του ενεργού Άρη, πως το πνευματικό του επίπεδο δεν μπορεί να κατανοηθεί μόνο από τον γενέθλιο χάρτη μας.

Στον χάρτη ενός άντρα, ο Άρης περιγράφει το πώς παίρνει αυτό που θέλει. Αν βρίσκεται στο Κριό, το ζητά απευθείας.

Αν βρίσκεται στους Ιχθύες, ίσως διαλογίζεται, προσεύχεται και ελπίζει να έρθει προς το μέρος του, ή είναι εντελώς μπερδεμένος για το πώς μπορεί να κατακτήσει οτιδήποτε, ή το κατακτά με το δικό του γοητευτικό τρόπο.

Ο Άρης κατά κάποιο τρόπο περιγράφει το σεξουαλικό του στυλ. Περιγράφει και το πώς του αρέσει να τον αγγίζουν;

Όχι, αυτό ανήκει στην Αφροδίτη.

Αν ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα κυνηγά αυτό και αυτή που θέλει άμεσα, αλλά όταν βρεθεί στο κρεβάτι, θα είναι απίστευτα γήινος και αισθησιακός και θα έχει τη θέληση να είναι εκείνος ο παθητικός σύντροφος.

Μόλις πάρουμε αυτά που θέλουμε από τον Άρη, ο τρόπος που τα απολαμβάνουμε ανήκει στην Αφροδίτη.

Αυτό εξαρτάται από το πόσο δυνατό είναι το δέσιμο των πλανητών και την επαφή που έχουμε με την αρσενική και θηλυκή μας φύση.

Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη και τον Άρη σε ασύμβατα στοιχεία (αέρα σε νερό ή γη) έχουν μία πιο περίπλοκη έκφραση της σεξουαλικότητάς τους από αυτούς που οι πλανήτες βρίσκονται σε συμβατά στοιχεία.

Σε αυτό το νέο κόσμο, η Αφροδίτη και ο Άρης, πρέπει να κατανοούνται συνδυαστικά, σεξουαλικά.

Ο Άρης έχει να κάνει με την σεξουαλική μας επιθετικότητα, πως προσφερόμαστε και κάνουμε επίδειξη, ενώ η Αφροδίτη έχει να κάνει με τον τρόπο που θέλουμε να λαμβάνουμε τον έρωτα, χωρίς να μας νοιάζει το σεξ.

Μία γυναίκα με Αφροδίτη στον Καρκίνο, τρελαίνεται να φροντίζει το σύντροφό της, και ένας άντρας με Αφροδίτη στον Καρκίνο, θέλει να τον φροντίζουν.

Ο Άρης στο ίδιο ή σε συμβατά ζώδια μας δείχνει πως το στυλ που αγαπάμε είναι συμβατό –αλλά η Αφροδίτη θα μας πει αν εκτιμάται ή όχι από τον άλλον.

Είναι εύλογο που έχουμε ένα τρόπο να εκφράσουμε τον έρωτα και τη σεξουαλικότητά μας, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό όταν ένα άλλο άτομο μας εκφράζει την αγάπη του.

Η Αφροδίτη έχει να κάνει με το πώς τα δύο φύλα εκφράζουν τον έρωτα και ο Άρης με το πώς εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους, απλά αυτή την εποχή είναι δύσκολο κάποιος να ξεχωρίσει αυτές τις δύο έννοιες.

Αν ο άντρας έχει Αφροδίτη στον Υδροχόο ή στους Διδύμους εκείνη θα τρελαθεί με την παρορμητικότητα του Άρη στον Κριό, αλλά δεν θα αντέχει την έκφραση της Αφροδίτης για δέσμευση και σύμπνοια.

Συνήθιζαν να πιστεύουν πως τα αρσενικά προσδιορίζονται από τον Άρη στο μέγιστο βαθμό, και αυτό ισχύει ακόμα για τους νεαρούς άντρες.

Όμως, όλο και περισσότεροι άντρες έχουν όλοι και περισσότερο περίπλοκες ερωτήσεις για τους τομείς της Αφροδίτης και της Σελήνης.

Μετά τα 36, οι άντρες φαίνεται πως ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ολοκλήρωσης που απαιτεί η σεξουαλική μας ωριμότητα.

Όμως, ο Άρης θα είναι πάντα Άρης και μία διέγερση ή πρόκληση, πάντα θα διεγείρει την ενέργεια του Άρη σε ένα αρσενικό.

Αντίθετα, η πρώτη ανταπόκριση της γυναίκας, όταν αντιμετωπίζει μία πρόκληση, είναι να γυρίσει προς τη Σελήνη, στον τομέα της ασφάλειας.

Μερικές φορές ασχολείται με την Αφροδίτη για γοητεία και για καθησυχασμό.

Όμως και αυτό είναι κάτι που αλλάζει, και είναι απίστευτα ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πως θα εξελιχθεί στις μελλοντικές γενιές.

Οι αρσενικοί πλανήτες (Ήλιος/Άρης) λειτουργούν ασυνείδητα, και στα δύο φύλα, εκεί που οι θηλυκοί πλανήτες, η Σελήνη και η Αφροδίτη, είναι συχνά λειτουργούν συνειδητά.

Ξέρουμε τα συναισθήματά μας και τις επιθυμίες μας, αυτά που μας  αρέσουν και τις ανάγκες μας. Δεν γνωρίζουμε όμως τις πράξεις μας, και στο πως αυτές θα επηρεάσουν τους άλλους.

Όσο πιο ηλιακοί γινόμαστε, και αυτό πρόκειται να αλλάξει, και θα έχουμε μία πιο υγιή ισορροπία ανάμεσα στις πράξεις και στη συνειδητότητα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το μονοπάτι του Ποσειδώνα στη καρδιά μας

In category Πλανήτες

Ο Ποσειδώνας διαρρέει παντού. Μπορεί να είναι ευχάριστος όπως ένα όμορφο λουλούδι ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

In category Πλανήτες

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό κα ...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

In category Πλανήτες

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με ...

Ο κύκλος του Άρη στη ζωή μας

In category Πλανήτες

Ο Κύκλος του Άρη από τον 1ο έως τον 4ο Οίκο Σε αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζουμε τη π ...

Η σεξουαλική επιθεώρηση της Αφροδίτης

In category Πλανήτες

Οι δείκτες του έρωτα και του σεξ, η Αφροδίτη και ο Άρης, Υποβάλλονται σε αργές εξελί ...

Η εσωτερική πηγή της Συναστρίας

In category Πλανήτες

Ένας αστρολογικός χάρτης πρέπει να αναλυθεί ως προς τις όψεις των σχέσεων προτού τ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!