Τρίγωνο Άρη – ανάδρομου Πλούτωνα, Όποιος επιμένει κερδίζει


Υπάρχουν στιγμές, που εξαιτίας διάφορων εξωτερικών παραγόντων, η πίστη στον εαυτό μας και στους στόχους μας μπορεί να δοκιμαστεί αρκετά, πάντοτε όμως έρχεται η ώρα της επιβράβευσης. Στις 15/08 ο Άρης,  λίγο  πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη μας, μετά από τις δυσκολίες που μπορεί να έχουμε περάσει, θα ξαναβρούμε  την αυτοπεποίθηση μας, και αυτό γιατί  έχουμε ανακαλύψει ότι τα αποθέματα που αντοχής και δύναμης που έχουμε μέσα μας είναι ανεξάντλητα και είναι αυτά που πάντα μας βοηθούν να μην εγκαταλείψουμε τους στόχους μας.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έρθουμε μπροστά σε σημαντικές αποκαλύψεις,  καθώς θα μάθουμε ποιοι είναι οι κρυφοί εχθροί μας και τι ακριβώς γίνεται πίσω από την πλάτη μας τόσο στην δουλειά μας, όσο και στις φιλικές και κοινωνικές μας σχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, το πείσμα και η υπομονή μας θα μεγαλώσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο ο Άρης όσο και ο Πλούτωνας συνδέονται άμεσα με την δύναμη, και την σεξουαλικότητα, με αποτέλεσμα , η αρμονική συνάντηση των δύο αυτών πλανητών να λειτουργήσει θετικά στην ερωτική και σεξουαλική μας ζωή, καθώς θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους για να την ενισχύσουμε και να την ανανεώσουμε.

Η όψη τριγώνου του Άρη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα είναι ιδιαίτερα θετική για  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει  για +/- 7 ημέρες. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών  πλανητών, μετά την πολύμηνη παραμονή του Άρη στους Διδύμους,  θα είναι σε όψη αντίθεσης στις 23/05/2023.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομου Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους τους και παρά τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που μπορεί να υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή στο δρόμο τους, να κυνηγήσουν με τους φιλόδοξους επαγγελματικούς τους στόχους, προστατεύοντας παράλληλα τα κεκτημένα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα στη σχέση τους με τον σύντροφο τους σύντομα θα αλλάξουν και η σεξουαλική τους ζωή θα ανανεωθεί.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να ακολουθήσουν με τόλμη, πείσμα και αισιοδοξία  τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, και να δουλέψουν ακούραστα για την επιτυχία τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο που τους ενδιαφέρει και θα ζήσουν μαζί του συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει, να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους, ενώ παράλληλα θα έχουν και την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να απαλλαγούν από κακές συνήθειες, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να μπλεχτούν και σε κρυφές ερωτικές περιπέτειες.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να διευρύνουν τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, και να έρθουν κοντά με άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος, και τα οποία μπορούν να τους βοηθήσουν επαγγελματικά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφο τους κατά τη διάρκεια μια φιλοξενίας ή ενός φιλικού καλέσματος, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από την παρέα των φίλων τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!