Τρίγωνο Άρη- Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση μου με προστατεύει ..


Σε μια εποχή όπου βλέπουμε και αναλύουμε τα πάντα γύρω μας με ψυχρή λογική, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να ακούμε και την φωνή της διαίσθησης μας, αυτή που άλλες φορές μας προειδοποιεί για διάφορους κινδύνους και για καταστάσεις που δεν είναι όπως φαίνονται .

Στις 29/11 ο Άρης  από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε τους κρυφούς εχθρούς μας αλλά και ότι γίνεται πίσω από την πλάτη μας τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στο χώρο της εργασίας μας, ενώ από την άλλη  πλευρά, μας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε πιο σοβαρά με την υγεία μας και να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία ή  να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης λίγο πριν την περίοδο των γιορτών.

Επίσης, θα μας ωθήσει  να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες και τα ταλέντα μας , ενώ θα μάθουμε να ακούμε τη διαίσθηση μας και να οδηγηθούμε σε αποφάσεις που στα μάτια των άλλων μπορεί να μην είναι συμβατές με την ψυχοσύνθεση μας.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή,  θα τολμήσουμε  να εκφράσουμε στο ταίρι μας τις ερωτικές μας φαντασιώσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην βελτίωση της  ερωτικής μας ζωής.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις, αλλά σε οικονομικά ζητήματα που απασχολούν ένα συγγενικό τους πρόσωπο, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε μια νέα οικονομική συνεργασία ακούγοντας την διαίσθηση τους. Σε ότι αφορά τη προσωπική τους ζωή, θα γίνουν πιο τολμηροί με τον σύντροφο τους και δεν θα διστάσουν να κάνουν πιο πικάντικη την ερωτική τους ζωή.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων να αντιληφθούν τις προθέσεις των συνομιλητών τους και να προσαρμόσουν ανάλογα τις αντιδράσεις τους . Ενώ παράλληλα, θα καταφέρουν να παρουσιάσουν με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο τα μελλοντικά τους σχέδια στους φίλους τους. Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, είναι πιθανό να προκύψει μια ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους στο χώρο της εργασίας τους, και να διασφαλίσουν την μελλοντική τους εξέλιξη, ενώ μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα διεκδικητικοί με το ταίρι τους, και αυτό θα είναι η αφορμή για να αναζωπυρωθεί η φλόγα στην ερωτική τους ζωή.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα παρασύρουν το ταίρι τους σε ερωτικά παιχνίδια, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν μια όμορφη ερωτική περιπέτεια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!