Τρίγωνο Ερμή- Ανάδρομου Ουρανού, Πρωτοτυπία και αποτελεσματικότητα


Λίγο πριν τις γιορτές, αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας και να απολαύσουμε με ηρεμία, όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Την δυνατότητα αυτή θα μας την δώσει στις 20/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 10’). Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό,  θα βρούμε έξυπνους και ιδιαίτερα ευφάνταστους τρόπους για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας, θα έχουμε ανατρεπτικές ιδέες οι οποίες μπορεί στην αρχή να ξαφνιάσουν τους δικούς μας ανθρώπους, ωστόσο, θα γίνουν αποδεκτές με μεγάλη ευκολία.

Θα έχουμε ξαφνικές συναντήσεις με φίλους με τους οποίους εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος μας έχουμε να συναντήσουμε καιρό, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις στον χώρο της εργασίας, οι οποίες αποτελούν την αφετηρία μιας νέας επαγγελματικής διαδρομής.

Πολύ σημαντικό όμως είναι ότι , θα μας δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθούμε με θέματα τα οποία δεν είναι συνηθισμένα και μας προκαλούν μια ιδιαίτερη έλξη, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να έρθουμε σε επαφή με άτομα τα οποία έχουν διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής από την δική μας.  Και μιας και πλησιάζουν οι γιορτές, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορούμε να κάνουμε ή να δεχτούμε δώρα υψηλής τεχνολογίας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και να ξεχωρίσουν για άλλη μια φορά με την ευρηματικότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ιδιαίτερα δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους δώσει την δυνατότητα να αναπτύξουν τις πιο ανατρεπτικές τους ιδέες στο χώρο της εργασίας τους και να βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στην εξέλιξη της καριέρας τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η γνωριμία με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή με διαφορετική στάση ζωής από την δική τους να είναι καθοριστική.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους βοηθήσει να τραβήξουν την προσοχή των συνομιλητών τους, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, με την ευφυΐα και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν έξυπνους τρόπους για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, θα τους βοηθήσει  να βρουν ανατρεπτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν τις σκέψεις και τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν  αποφάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που έχουν να δουν καιρό, ενώ είναι πιθανό να κάνουν και να δεχτούν δώρα υψηλής τεχνολογίας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!