Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ακολουθώ τα όνειρα μου ..


Μια σκέψη, μια λέξη ή μια ανάμνηση είναι αρκετή για να μας δώσει την έμπνευση και το κίνητρο  που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην ζωή μας. Αυτή η στιγμή θα έρθει στις  18/11 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 27’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κλείσουμε τα αφτιά μας στην λογική και θα ακούσουμε την φωνή της διαίσθησης να μας καθοδηγήσει, οι αποφάσεις που θα πάρουμε μπορεί να είναι κόντρα σε ότι μέχρι εκείνη την στιγμή πρεσβεύουμε θα είναι όμως οι σωστές.

Επίσης, θα ανακαλύψουμε πράγματα που μπορεί οι άλλοι να προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφά. Θα βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να δώσουμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Στις προσωπικές μας σχέσεις  θα εκφράσουμε με πάθος τα συναισθήματα μας,  ενώ στην προσπάθεια μας να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τους αγαπημένους μας είναι πιθανό να πούμε τα γνωστά κατά συνθήκη ψέματα .

Από την άλλη πλευρά, η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα κάνει το μυαλό μας να ταξιδεύει , με αποτέλεσμα  να μας είναι δύσκολο  να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Αυτή η όψη για τους περισσότερους από εμάς, θα αποτελέσει αυτές τις ημέρες μια όαση, καθώς θα μας βοηθήσει να δούμε την θετική και αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια τους, αλλά και σε μια οικονομική τους υπόθεση, ώστε να ηρεμήσουν και αποβάλουν το άγχος που τους ταλαιπωρεί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με πάθος τα συναισθήματα τους στον ερωτικό τους σύντροφο.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές τους ικανότητες και θα τους βοηθήσει να πείσουν με τα επιχειρήματα τους ακόμα και τους πιο δύσπιστους συνομιλητές τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους, και να αρχίσουν να κάνουν σχέδια μαζί του για ένα ταξίδι.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και να έρθουν πιο κοντά με τους συναδέλφους τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πουν μικρά κατά συνθήκη ψέματα για να μην στεναχωρήσουν τους αγαπημένους τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα είναι πολύ θετική καθώς θα τους δώσει εμπνευσμένες ιδέες, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα τους και θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους δισταγμούς και να αναπτύξουν τα σχέδια τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u