Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ακολουθώ τα όνειρα μου ..


Μια σκέψη, μια λέξη ή μια ανάμνηση είναι αρκετή για να μας δώσει την έμπνευση και το κίνητρο  που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην ζωή μας. Αυτή η στιγμή θα έρθει στις  18/11 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 27’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κλείσουμε τα αφτιά μας στην λογική και θα ακούσουμε την φωνή της διαίσθησης να μας καθοδηγήσει, οι αποφάσεις που θα πάρουμε μπορεί να είναι κόντρα σε ότι μέχρι εκείνη την στιγμή πρεσβεύουμε θα είναι όμως οι σωστές.

Επίσης, θα ανακαλύψουμε πράγματα που μπορεί οι άλλοι να προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφά. Θα βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να δώσουμε λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Στις προσωπικές μας σχέσεις  θα εκφράσουμε με πάθος τα συναισθήματα μας,  ενώ στην προσπάθεια μας να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τους αγαπημένους μας είναι πιθανό να πούμε τα γνωστά κατά συνθήκη ψέματα .

Από την άλλη πλευρά, η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα κάνει το μυαλό μας να ταξιδεύει , με αποτέλεσμα  να μας είναι δύσκολο  να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Αυτή η όψη για τους περισσότερους από εμάς, θα αποτελέσει αυτές τις ημέρες μια όαση, καθώς θα μας βοηθήσει να δούμε την θετική και αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια τους, αλλά και σε μια οικονομική τους υπόθεση, ώστε να ηρεμήσουν και αποβάλουν το άγχος που τους ταλαιπωρεί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσουν με πάθος τα συναισθήματα τους στον ερωτικό τους σύντροφο.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές τους ικανότητες και θα τους βοηθήσει να πείσουν με τα επιχειρήματα τους ακόμα και τους πιο δύσπιστους συνομιλητές τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους, και να αρχίσουν να κάνουν σχέδια μαζί του για ένα ταξίδι.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και να έρθουν πιο κοντά με τους συναδέλφους τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πουν μικρά κατά συνθήκη ψέματα για να μην στεναχωρήσουν τους αγαπημένους τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα είναι πολύ θετική καθώς θα τους δώσει εμπνευσμένες ιδέες, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα τους και θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους δισταγμούς και να αναπτύξουν τα σχέδια τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να γοητεύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!