Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον


Μια λέξη, μια εικόνα ή μια μυρωδιά, μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να εμπνευστούμε τα επόμενα βήματα μας , ή να μας δώσουν την λύση σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις της καθημερινότητας μας.

Την βοήθεια που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτές τις ημέρες θα την βρούμε από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 12/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 30’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του  Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βρούμε τρόπους για να αποβάλλουμε από την ζωή μας αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα τα οποία μας έχουν κουράσει, θα κάνουμε όνειρα για την προσωπική μας ζωή και το επαγγελματικό μας μέλλον, η Τέχνη θα αποτελέσει για πολλούς από εμάς το καλύτερο αγχολυτικό αφού μέσα από αυτή θα καταφέρουμε να εκφράσουμε την συναισθηματική μας κατάσταση, θα δείξουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα μια άλλη πλευρά του εαυτού μας πιο ρομαντική πλευρά και ευαίσθητη.

Επίσης, θα δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να ξεκουραστεί,  ενώ από την άλλη πλευρά, η διαίσθηση μας θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις στα θέματα που μας έχουν δυσκολέψει και δεν μπορούσαμε να επιλύσουμε με την λογική.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η όψη  αυτή θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την διαίσθηση τους και θα ενισχύσει την δημιουργικότητα τους σε όλη την γενέθλια χρονιά τους. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποθέσεις, δικές τους όσο και της οικογένειας τους. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα βοηθήσει τους δεσμευμένους να έρθουν πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ τους αδέσμευτους, να  κάνουν όνειρα για την προσωπική τους ζωή.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους φίλους, και να βρουν υποστηρικτές στα φιλόδοξα σχέδια τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξει ένα φλερτ μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους και να ξεχωρίσουν με την ευφυία και την ευρηματικότητα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν τρόπους για να κάνουν πιο όμορφη και αρμονική την ζωή τους με το ταίρι τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα λειτουργήσει ευεργετικά, αφού θα ενισχύσει την δημιουργικότητα τους και θα τους βοηθήσει να βρουν νέους στόχους στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι δεν θα διστάσουν να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική και τρυφερή πλευρά τους πλευρά, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να ζήσουν μια ρομαντική ιστορία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u