Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ώρα για αναγέννηση !!

Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ώρα για αναγέννηση !!


Στις 13/05 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (23ο 04’). Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες συναντιούνται το αποτέλεσμα είναι ένα, η εσωτερική μας αναγέννηση. Το θετικό όμως είναι, ότι με την όψη τριγώνου έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τις εσωτερικές μας αλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία και πιο ανώδυνα, ενώ παράλληλα, καταφέρνουμε να πετύχουμε και τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς μας στόχους. Επίσης, είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα υγείας.  Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ήλιου –Πλούτωνα  μπορούμε κάνουμε σημαντικές επανεκκινήσεις στην ζωή μας, να προχωρήσουμε την εσωτερική αλλά και την εξωτερική μας αναγέννηση, και να μπούμε στον κύκλο ισχυρών προσώπων. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Δικαιωμένοι αισθάνεστε εσείς οι Κριοί . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα μεταμορφώσει την καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα  νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις αξίες σας και να αλλάξετε ουσιαστικά την δημόσια εικόνα σας. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα αισθητικής και αλλαγής στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές στη  ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα σχέδια σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε όχι μόνο τον κοινωνικό σας status  αλλά κυρίως την Κοσμοθεωρία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νέα σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, ξεκινώντας ουσιαστικά από μηδενική βάση. Το πιο σημαντικό σε αυτή την διαδικασία είναι το γεγονός ότι διαγράφοντας τις κακές στιγμές από το παρελθόν θα καταφέρετε να αναγεννηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ανανέωση.

ΛΕΩΝ

Με την καριέρα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσουν να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, κλείνοντας παράλληλα τα αυτιά στους διάφορους καλοθελητές, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε επαγγελματικά, ενώ το πιο σημαντικό είναι, ότι θα έχετε στο πλάι σας ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα επενδύσουν σε εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς για εσάς τους Παρθένους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα θα σας ανανεώσει συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί .  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας και να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι έχετε μετασχηματίσει και προσαρμόσει στον δικό σας τρόπο ζωή τις αξίες που έχετε πάρει από την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Ταύρου  ,με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε αλλά και λειτουργείτε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον μπορείτε να πείσετε τους άλλους χωρίς να μπείτε στον πειρασμό να τους χειραγωγήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε νέες βάσεις έχετε βάλει την ζωή σας εσείς  οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε νέες προτεραιότητες στην δουλειά σας αλλά και στην καθημερινή σας ζωή , και αυτό γιατί πλέον έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει πραγματική αξία για εσάς. Ενώ σε ότι αφορά την υγεία σας, κάτω από την επιρροή της όψης ο οργανισμός σας έχει την ικανότητα να αναρρώσει πολύ γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι για νέες προκλήσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται την τελευταία δεκαετία στο ζώδιο σας,  θα σας  γεμίσει δύναμη και αντοχή ώστε να έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των φιλόδοξων σχεδίων σας. Ενώ, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει στην  ζωή σας και ο έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε οριστικές αποφάσεις, όχι μόνο για το δικό σας αλλά και για το μέλλον της οικογένειας σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά τα οποία θα σας ωθήσουν να ξεκινήσετε τις σχέσεις σας από την αρχή.

ΙΧΘΥΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική θέασης των καταστάσεων γύρω σας, σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η συναναστροφή σας με σημαντικούς ανθρώπους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u