Υδροχόος με Παρθένο


Ο Παρθένος είναι ακριβής και τακτικός, ενώ ο Υδροχόος νιώθει αρκετά άνετα μέσα στο χάος.

Το ζώδιό σας κυβερνά την ευφυΐα και την δημιουργικότητα, αλλά κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας υπάρχει σπατάλη και ασυμφωνία.

Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για να το δεχτεί ο σύντροφός σας.Το δυσκολότερο σημείο της ένωσης ενός Υδροχόου με έναν Παρθένο είναι η έλλειψη ρομαντικής παράδοσης και σεξουαλικού πάθους, και από τους δύο.

Η Παρθένος κυβερνάται από τον εγκεφαλικό και αντικειμενικό Ερμή, ενώ εσείς από τον αντικειμενικό και ιδιοσυγκρασιακό Ουρανό. Είστε ζώδιο του Αέρα ενώ η Παρθένος ζώδιο της Γης, έτσι ενώ τελικά σας αρέσει η πρακτική τους προσέγγιση προς τη ζωή, αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Ευτυχώς, ο παρθένος δεν θα απαιτεί ιδιαίτερα πολύ χρόνο από εσάς, διότι είναι πολυάσχολος. Οι Παρθένοι είναι οι αυθεντικοί εργασιομανείς. Θα εκτιμήσετε την εργατικότητά τους αλλά εκείνοι δεν μπορούν να καταλάβουν την ανάγκη σας να σοκάρετε ή να διεκδικείτε την ιδιοσυγκρασιακή σας φλέβα.

Ο Παρθένος είναι συντηρητικός και χρειάζεται ένα μέρος κοινωνικής αποδοχής.

Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι λίγες εδώ, αλλά όπως και κάθε άλλη σχέση μπορείτε να την κάνετε να δουλέψει αν προσπαθήσετε αρκετά. Ίσως και οι δύο έχετε πλανήτες στους χάρτες σας που μπορούν να κάνουν αυτή τη σχέση να λάμψη.

Η Παρθένος θαυμάζει την συνεισφορά του Υδροχόου στη κοινωνία, τη μαεστρία του στα τεχνικά θέματα, το όραμά του για το μέλλον και το χαρισματικό τους στυλ. Σε αντάλλαγμα, ο Υδροχόος σέβεται τη πρακτική προοπτική και παραγωγή του Παρθένου.Ο Παρθένος είναι περισσότερο ευέλικτος από εσάς.

Μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε όλες τις λεπτομέρειες που αλλιώς θα σας ξέφευγαν.

Όταν τα ζευγάρια είναι πολυάσχολα, η ικανότητα οργάνωσης του ενός είναι τεράστιο προτέρημα.

Αν γίνεται διάσημοι, ο Παρθένος θα βρίσκεται πίσω από τη σκηνή και θα οργανώνει το πρόγραμμά σας, θα συναντά τους συμβούλους σας, θα διαπραγματεύεται τους όρους του συμβολαίου σας, θα θέτει ρεαλιστικές εισροές και θα σας προτείνει συνεχώς λύσεις για να διορθώνετε τα ελαττώματα του σχεδίου σας.

Μην υπερεκτιμάτε τη δύναμη του να έχετε έναν Παρθένο δίπλα σας.Πάρτε το χρόνο σας όσο βγαίνετε με έναν Παρθένο, και σιγουρευτείτε πως σας αρέσει. Αν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα θα είναι λόγω των πλανητών που έχει ο καθένας στον χάρτη του. Σε αυτή τη περίπτωση συνεχίστε με αυτοπεποίθηση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!