Υδροχόος με Σκορπιό


Αυτός δεν είναι εύκολος συνδυασμός –είστε εντελώς διαφορετικοί.

Ο Υδροχόος έχει πάρα πολλούς φίλους αλλά είναι απόμακρος στις σχέσεις του και χρειάζεται αρκετό χώρο.

Ο Σκορπιός έχει ανάγκη από ιδιωτική ζωή και έχει λίγους φίλους με τους οποίους μοιράζεται έντονα συναισθήματα και αφοσίωση. Εσείς οι δύο έχετε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις στη ζωή.

Ο Υδροχόος λέει στο Σκορπιό «γιατί έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να μπεις μέσα στο κεφάλι μου;». Χρειάζεστε κάποια απόσταση, διότι έτσι νιώθετε πιο ασφαλείς. Αν έρθετε πολύ κοντά, χάνετε την ανεξαρτησίας σας και ένα κομμάτι του εαυτού σας.

Ο Σκορπιός λέει στον Υδροχόο «γιατί δεν μπορείς να ρίξεις τις άμυνές σου;

Γιατί δεν μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα πιο βαθιά σου συναισθήματα και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να είναι ευάλωτος μαζί μου;».

Το πιθανότερο είναι πως ερωτευτήκατε το μυστήριο του Σκορπιού και το απίστευτα συναισθηματικό τους βάθος. (ακόμα και αν δεν ξέρετε πώς να το χειριστείτε).Ο Σκορπιός βρίσκεται στον 10ο Οίκο σας, έτσι μπορεί να ωφελήσει ιδιαίτερα τη καριέρα σας.

Έχει πανούργες ιδέες να σας πει, καθώς είναι ιδιαίτερα ενστικτώδης. Μπορεί επίσης να σας δώσει πολύ καλές συμβουλές στα οικονομικά, καθώς είναι πανέξυπνος.
Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαπραγμάτευση θα ήταν καλύτερα να ζητούσατε τη βοήθεια του Σκορπιού.

Και εδώ ξέρει ακριβώς τι να κάνει.

Αν ερωτευτήκατε τον διευθυντή σας, τον ανώτερό σας ή κάποιο συμβουλάτορα που σας βοήθησε να πετύχετε, ίσως να είναι Σκορπιός. Στον γάμο βέβαια τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς θα πρέπει να βρίσκεστε και οι δύο στο ίδιο συναισθηματικό επίπεδο.

Σεξουαλικά, ο Σκορπιός θα θέλει να βιώσει το πάθος της όπερας, αλλά εσείς δεν είστε πάντα σίγουροι πως μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό. Ίσως σας φαίνεται σκληρή δουλειά που σαστίζετε με τις προσδοκίες του Σκορπιού.

Ο Σκορπιός θα σας βλέπει ψυχρούς και αποστασιοποιημένους, ή χειρότερα, θα ανακαλύψει πως σκέφτεστε άλλα πράγματα όταν θέλει να κάνετε έρωτα!Ο Σκορπιός είναι επίσης ζηλιάρης και κτητικός, και εσείς έχετε πολλούς φίλους και των δύο φύλων.

Όσο ο Σκορπιός δεν νιώθει πως απειλείται, δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό.
Έχω δει ασυμβίβαστα ζώδια να ενώνονται με επιτυχία, αρκεί και τα δύο μέλη του ζευγαριού να γνωρίζουν τις προσδοκίες και τις ανάγκες ο ένας του άλλου.

Ρωτήστε το σύντροφό σας τι είναι αυτό που θέλει περισσότερο και ακούστε την απάντησή του προσεκτικά. Αυτή είναι μια σχέση στην οποία θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!