Ζυγός με Αιγόκερω


Οι Ζυγοί θαυμάζουν την φιλοδοξία του Αιγόκερου και εύχονται να είχαν και εκείνοι την συνεχή ανάγκη να φτάσουν στην κορυφή. Και οι δύο λατρεύετε την κοινωνική ζωή, έτσι το να παρευρίσκεστε σε πάρτι και σε επαγγελματικά δείπνα είναι κάτι που ο σύντροφός σας δεν θα σας αναγκάσει να κάνετε με το ζόρι –είναι κάτι που το κάνετε ήδη και σας αρέσει!
Ο Ζυγός δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνισή του, κάτι που ο Αιγόκερως θα λατρέψει πάνω σας. Ποτέ δεν θα σας γκρινιάξει για τα χρήματα και το χρόνο που ξοδεύετε πάνω στον εαυτό σας.
Τώρα, ποιες είναι οι δυσκολίες; Εσείς είστε σχετικά ανέμελοι σε σχέση με τον Αιγόκερο, ο οποίος είναι συνέχεια πολύ σοβαρός. Και πάλι, η επιρροή σας μπορεί να το αλλάξει αυτό, και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον Αιγόκερω.
Οι καταστάσεις στις οποίες τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ είναι όταν ο Αιγόκερως αναγκάζεται να δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ και γυρνά σπίτι εξουθενωμένος, πιθανότατα την ώρα που εσείς κοιμάστε. Όταν τελικά συναντηθείτε, η χημεία σας θα είναι σαν σκωτσέζικο ντους, μία ζέστη μία κρύο. Γιατί; Επειδή τα ζώδιά σας είναι αντίθετα, και δημιουργούνται προκλήσεις τις οποίες καλείστε να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε.
Και πάλι αυτή η σχέση αξίζει τη προσπάθεια. Και οι δύο θέλετε ένα ζεστό και στοργικό σπίτι, καθώς τιμάτε ιδιαίτερα την οικογενειακή ζωή, και αυτό είναι ένα από τα όνειρα που μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα σε αυτό το συνδυασμό.
Αν ο Αιγόκερως είναι αυτός που προσφέρει στην οικογένεια αυτά που χρειάζεται, δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.
Ο Αιγόκερως παίρνει τις υποχρεώσεις του πάρα πολύ σοβαρά, και αυτό είναι σίγουρο.
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω αντανακλά πάνω στον Οίκο σας, που έχει να κάνει με το σπίτι. Έτσι εσείς έχετε την ικανότητα να κάνετε το σπίτι σας άνετο και φιλόξενο. Πράγμα που θα λατρέψει ο Αιγόκερως. Όπως και να γίνει, αν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσάς και τον Αιγόκερω, μπορείτε να κάνετε αυτό το συνδυασμό να δουλέψει. Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u