Ζυγός με Δίδυμο


Ο συνδυασμός ενός Διδύμου με έναν Ζυγό, είναι ένας από τους καλύτερους. Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του αέρα όπως και εσείς και καταλαβαίνει τις βαθύτερες ανάγκες σας. Δύο αναλυτικοί επικοινωνιακοί χαρακτήρες στην ίδια ομάδα, ίσως κάνει κάποιους ανθρώπους να πουν πως αυτή η ένωση χρειάζεται περισσότερο συναίσθημα, αλλά και οι δυο σας επιτρέπετε στο κεφάλι σας να κυβερνά τη καρδιά σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει πως ο Ζυγός δεν είναι φτιαγμένος για έναν Δίδυμο!
Το μυαλό είναι η πιο ισχυρή ερωτογενής ζώνη, και εσείς οι δύο το δουλεύετε με υπερωρίες. Το ταλέντο του Διδύμου για λεκτικά προκαταρτικά ανάβει και τους δυο σας, και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε ακριβώς τι θέλετε, θα φτάσει τον έρωτά σας στην κρεβατοκάμαρα σε νέα ύψη πάθους.
Λατρεύετε την ευφράδεια του Διδύμου. Εκείνος λατρεύει το ταλέντο σας να κοινωνικοποιείστε εύκολα με τους ανθρώπους, και μαζί εσείς οι δύο θα διπλασιάσετε ή και θα τριπλασιάσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς και τους φίλους σας. Επειδή ο Δίδυμος πέφτεις τον τομέα των μακρινών σας ταξιδιών, εσείς οι δύο θα επισκεφτείτε μαζί πολλά εξωτικά μέρη. Κανείς από τους δυο σας δεν αντέχει να μένει στο ίδιο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα αυτή η σχέση να ικανοποιεί την μεγάλη σας ανάγκη για αλλαγή και για περιπέτεια. Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί σίγουρα μια επιτυχία και μαζί θα βιώσετε πολλές όμορφες στιγμές και θα αποκτήσετε υπέροχες αναμνήσεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u