Παύλος Ευαγγελόπουλος


Στην πραγματικότητα ποτέ δεν λάτρεψε το χρήμα

Ο αστρολογικός του χάρτης από τον Γιώργο Ματσάγγο

Μια ζωή σαν σινεμά!! Αυτή είναι η ζωή του Παύλου Ευαγγελόπουλου. Ένας «βίος Αγίου» όπως θα τον βάπτιζε η αθάνατη Μαλβίνα, όχι τόσο για την μοναχικότητα και την ντροπαλότητα, όσο για τη μοναδικότητα που προδίδει το αστρολογικό προφίλ του.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω και πέντε (!) πλανήτες στον πρώτο οίκο του χάρτη του δείχνει έναν άνθρωπο ξεχωριστό από την πρώτη ματιά!! Ο Ήλιος πάνω στον ωροσκόπο προσδίδει την αναγνωσιμότητα και σε τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τη διασημότητα, τον σταρ. Ένας σταρ από τα γεννοφάσκια του που ανακαλύπτει ότι όλοι – και κυρίως όλες – τον αγαπούν και επιθυμούν διακαώς την παρέα του. Το καταλαβαίνει από τη στιγμή που αφήνει την πατρική οικογένεια και ξενιτεύεται για να σπουδάσει.

Η αρχή της περιπέτειας

Ο «μοναχικός καβαλάρης» ξεκινά το ταξίδι του από το μουντό Λονδίνο το οποίο γρήγορα εγκαταλείπει για τις «τρελές» Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρίσκει ένα κομμάτι του εαυτού του. Βλέπετε, οι περισσότεροι πλανήτες του βρίσκονται στον συντηρητικό Αιγόκερω, αλλά και στον γειτονικό επαναστάτη Υδροχόο. Το γεγονός αυτό πλουτίζει το Dna του με δυο εντελώς διαφορετικές πτυχές χαρακτήρα: Η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο Τσε Γκεβάρα σε συσκευασία του ενός!!

Η στόφα του σταρ φαίνεται από τα έργα και τις ημέρες του στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο που σπουδάζει οικονομικά στο Μαϊάμι. Η χλιδή της μητρόπολης, η πολυτέλεια και το glamour ξεχειλίζουν και ο σταρ γεύεται τη χαρά της ζωής και απολαμβάνει την λατρεία των κοριτσιών: ο δεύτερος οίκος (χρήμα) που βρίσκεται στους Ιχθύς και ο Ποσειδώνας που τον κυβερνά παθαίνουν πατατράκ, καθώς ενεργοποιείται το ακριβές τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα που τον ωθεί στην υπερβολή, στο οικονομικό χάος και τελικά στην επιστροφή στην πατρίδα.

Τα ξόδευε μέχρι δεκάρας

Στην πραγματικότητα ο Παύλος ποτέ δεν λάτρεψε το χρήμα. Αγάπησε όμως όλα όσα μπορούσε να του προσφέρει και το ξόδευε μέχρι δεκάρας. Γεννημένος bon vivant ποτέ του δεν θα μάθει τι εστί μιζέρια. Ρουφάει τη ζωή σαν ένα πιάτο λαχταριστό φαγητό, ενώ με τον Άρη στο δωδέκατο οίκο –που τον καθιστά ολίγον «κλειστοφοβικό»- ζει πολλές φορές στα άκρα, γι΄ αυτό και τρελαίνεται να οδηγεί μοτοσυκλέτα.

Ο Ποσειδώνας των καλλιτεχνών ανυψωμένος στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου ενεργοποιείται όταν ο Γιάννης (Νταλ) Δαλιανίδης, βλέπει στο πρόσωπο του Παύλου, τον Ιάσωνα του Ρετιρέ. Κάπως έτσι ένα τηλεοπτικό αστέρι λάμπει στο στερέωμα, – δεν χρησιμοποιώ το «κλισέ» γεννιέται, καθώς  έχουν προηγηθεί αρκετές δουλειές και εμφανίσεις στην κρατική τηλεόραση.

Ο Παύλος είναι η χαρά της ζωής

Υπάρχει ένας αστρολογικός μύθος που θέλει τους Αιγόκερους εργατικούς και φιλόδοξους, ωστόσο ψυχρούς και απόμακρους. Ο Παύλος καταρρίπτει πανηγυρικά αυτή τη «δοξασία». Είναι η χαρά της ζωής, το επίκεντρο στις παρέες, ο άνθρωπος που όλοι θέλουν να έχουν φίλο και συντροφιά στις εξόδους των δεκαετιών που μεσουρανούσε. Εκείνος πάντα φρόντιζε όλοι να περνούν καλά και με ένα κέφι που ξεχείλιζε συχνά-πυκνά γύριζε σπίτι τα χαράματα. Οι πλανήτες στον Υδροχόο «έκαναν την δουλειά τους», μεταμορφώνοντας τον εργασιομανή κατά τα άλλα Αιγόκερω, σε έναν πραγματικό διασκεδαστή, τόσο στο θέατρο όσο και στην καθημερινότητά του. Το αστείρευτο κέφι και το μπρίο του αποτελεί το δώρο της συνόδου Ερμή-Δία στον Υδροχόο, γεγονός που τον καθιστά ψυχή στην παρέα, ακόμα και όταν εκείνος νιώθει μόνος μέσα στο πλήθος. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου στον Αιγόκερω είναι εκείνη που «μαγνητίζει» το γυναικείο κοινό. Από κατακτήσεις, άλλο τίποτα!! Έστω κι αν εκείνος «τη βρίσκει» όταν διαβάζει μοναχός το βιβλίο του βίου του, αποδεικνύει τελικά ότι ξέρει να κάνει τις αγάπες της ζωής του ευτυχισμένες…

Γιώργος Ματσάγγος

evaggelopoulos main

 

Η ζωή μας αλλάζει και μ΄ αρέσει.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη 

Τον Παύλο Ευαγγελόπουλο τον γνωρίζω από τα μέσα της δεκαετίας του ΄80, όταν βρισκόταν στο ξεκίνημα του. Ο ίδιος βέβαια λέει, ότι γνωριζόμαστε πριν καν το ξεκίνημα του… χαχαχχαα  Παίζοντας για τρίτη σεζόν στην πολύ πετυχημένη σειρά «Έλα στην θέση μου» είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Πήγα να τον δω στο θέατρο Αλκμήνη, στη παράσταση «Έφη. Από το Ευτυχία», και το ευχαριστήθηκα. Ήταν συγκινητικός μέχρι και καθηλωτικός. Γι΄ αυτό του ζήτησα να κάνουμε μια μικρή κουβεντούλα αποκλειστικά για το oroskopos.tv… Είχα να τον δω άλλωστε χρόοοοονια και ζαμάνια! Τον πέτυχα στα κέφια του, είπαμε τα δικά μας και μου απάντησε σε ότι τον ρώτησα, όχι με πολλά λόγια- ποτέ άλλωστε δεν μιλούσε πολύ- αλλά με πολύ ειλικρίνεια και χιούμορ….

  1. Κάποια στιγμή έφυγες από την Ελλάδα για το εξωτερικό, για ποιο λόγο; Έψαχνες καλύτερο επίπεδο σπουδών, καλύτερη ποιότητα ζωής ή κάτι άλλο; Πράγματι, έψαχνα ένα καλύτερο επίπεδο σπουδών καθώς κι ένα καλύτερο επίπεδο ζωής, με την προοπτική να μείνω για πάντα εκεί.
  2. Όταν δημοσιευτεί αυτό το άρθρο θα διαβάσεις το αστρολογικό σου προφίλ, όπου ο Γιώργος Ματσάγγος γράφει πως είσαι ντροπαλός μέχρι και μοναχικός. Ισχύει; Συγχαρητήρια στον κ. Ματσάγγο. Ισχύουν και τα δύο. Είμαι όντως αρκετά ντροπαλός, και από επιλογή, αρκετές φορές μοναχικός.
  3. Πιστεύεις στην αστρολογία; Αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, τείνω να πιστέψω.
  4. Πάντως οι πλανήτες σου δείχνουν πως είσαι φτιαγμένος να ξεχωρίσεις και να διαπρέψεις. Εσύ, αισθάνεσαι πως τα κατάφερες; Πιστεύω ότι η έως τώρα πορεία μου είναι ικανοποιητική και ελπίζω ότι έχω επαληθεύσει τους πλανήτες χαχαχα
  5. Πάντως διάσημος είσαι, πρωταγωνιστής είσαι… αυτό που δεν ξέρω αν είσαι ευτυχισμένος. Νομίζω πως έχω βιώσει αρκετές στιγμές ευτυχίας στη ζωή μου.
  6. Λεφτά έχεις βγάλει; ΟΧΙ. Τι λένε γι αυτό οι πλανήτες; χαχαχαχαα
  7. Γιατί σου αρέσει να οδηγείς μοτοσυκλέτα; Για την ελευθερία. Για τι άλλο;
  8. Αν σου έλεγα να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, θα έλεγες ότι είσαι μοναχικό άτομο ή άνθρωπος της παρέας; Όπως είπα και πιο πριν είμαι μοναχικός. Φυσικά μου αρέσουν οι παρέες, αλλά οι μικρές, των λίγων ατόμων.
  9. Υπάρχει κάτι που να σου αρέσει στις μέρες μας… Μ’ αρέσει ο τρόπος που έχει μπει η τεχνολογία στη ζωή μας, απλοποιώντας την και κάνοντας την επικοινωνία με τον κόσμο πιο άμεση. Γενικώς έχω την αίσθηση ότι η ζωή μας αλλάζει γρήγορα κι αυτό μου αρέσει.
  10. Όταν κάποτε – μετά από χρόνια – αποσυρθείς, ως τι θέλεις να σε θυμάται ο κόσμος; Δεν το έχω σκεφτεί αυτό ποτέ, γιατί ξέρω ότι ο καθένας θα έχει μια δική του προσωπική γνώμη για εμένα. Θα το σκεφτώ και την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα σου πω…. (γέλια)

Νίκος Μουρατίδης

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Παύλου Ευαγγελόπουλου



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!