Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, νέα δεδομένα στις σχέσεις …


Στις 12/10 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου(5ο 14’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη αντίθεσης Αφροδίτης – Ουρανού μας δείχνει ότι το άτομο έχει την τάση να έλκεται στη ζωή του από οτιδήποτε καινούργιο και εκκεντρικό, χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, γι’ αυτό και συνήθως έρχεται σε επαφή και δημιουργεί σχέσεις με αντισυμβατικούς και ετερόκλητους ανθρώπους οι οποίοι προκαλούν το ενδιαφέρον του, οι οποίες ξεκινούν και σταματούν εντελώς ξαφνικά.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό έχουμε την τάση να αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε ερωτικές περιπέτειες και πειραματισμούς, να ελκόμαστε από εκκεντρικούς ανθρώπους, να προχωράμε σε ξαφνικούς χωρισμούς, να εκδηλώνουμε τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ κάτω από την επιρροή αυτής της όψης είναι καλό να αποφεύγουμε να προχωράμε σε αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση ή σε αισθητικές παρεμβάσεις γιατί το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα δεν θα μας ικανοποιήσει.

Η όψη αντίθεσης Αφροδίτης – ανάδρομου Ουρανού θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό θα ενισχύσει μέσα σας τις τάσεις ανεξαρτησίας. Κάτω από την επιρροή της θα έχετε την τάση να διώξετε από μέσα σας φόβους, ανασφάλειες αλλά και πεποιθήσεις που σας κρατούν πίσω, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό και να πειραματιστείτε ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανατροπές στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας  θα φέρει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη η οποία βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Κάτω από την επιρροή της όψης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας, ενώ άλλοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια μακροχρόνια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και κυκλοθυμικούς. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά σας, καθώς και οι αντιδράσεις σας θα προβληματίσουν τόσο τους αγαπημένους σας όσο και τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διαχειριστείτε το θυμό σας, ώστε να μην δημιουργήσετε προβλήματα στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αλλαγές από την μια πλευρά σας αρέσουν και από την άλλη σας τρομάζουν. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα είναι η αφορμή για να ανανεώσετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η είσοδος στη ζωή σας διαφορετικών και αρκετά εκκεντρικών προσώπων θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή σας με άλλα μάτια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε και σε ερωτικές περιπέτειες με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς.

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που σας απασχολεί πάρα πολύ η γνώμη των άλλων. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας οι οποίες ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση η οποία μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με την οικογένεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί αλλάζοντας ουσιαστικά  τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Ενώ δεν θα διστάσετε να εκμεταλλευτείτε τα εκφραστικά σας μέσα για να διαφημίσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε ότι αφορά τις σπουδές σας, ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με το επάγγελμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τι έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε ότι ορισμένοι άνθρωποι ή καταστάσεις που δεν προσφέρουν τίποτα στην εξέλιξη σας, αλλά τους έχετε δίπλα σας μόνο από συνήθεια ή από το φόβο της μοναξιάς, ήρθε η ώρα να φύγουν από τη ζωή σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα γοητευτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία στα μάτια σας φαινόταν ακατόρθωτη, ενώ άλλοι, μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα σας βγάλει από την πεπατημένη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές στην καθημερινότητα σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με ένα/ μια συνάδελφο τους η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με το ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και σε μια απρόσμενη ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου σας υπόσχεται ότι θα σας βγάλει από τη στασιμότητα και την ρουτίνα που πιθανώς να βρίσκεστε. Κάτω από την επιρροή της όψης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα σας, ενώ για άλλους είναι πιθανό να αλλάξουν οι ισορροπίες στην οικογενειακή τους ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να σας ωθήσει να αλλάξετε εντελώς τις προτεραιότητες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Αφορμή μπορεί να είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή η γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο έχει διαφορετική στάση ζωής από τη δική σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u