Αντίθεση Αφροδίτης -Ανάδρομου Πλούτωνα, Παιχνίδια εξουσίας..


Μια περίεργη ένταση υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω μας, και αυτό το παρατηρούμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, αφού με κάποιον τρόπο όλοι μας θα παρασυρθούμε σε παιχνίδια εξουσίας.

Άμεση συμμετοχή σε αυτά θα έχει στις 30/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσουν στην (22ο 46’), θα μας ωθήσει να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα ως μέσω πίεσης.

Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να παρασυρθούμε στα δίχτυα ενός έρωτα ο οποίος μπορεί να αποδειχτεί μοιραίος μιας και η σχέση που θα δημιουργηθεί θα είναι σχέση είτε οικονομικής είτε συναισθηματικής εξάρτησης, είναι πιθανό να τελειώσουμε μια σχέση που μας πληγώνει, στην προσπάθεια μας να δείξουμε στο ερωτικό μας ταίρι τα συναισθήματα μας είναι πιθανό να γίνουμε κτητικοί ενώ οι σκηνές ζηλοτυπίας θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Σε κοσμικό επίπεδο τα παιχνίδια εξουσίας θα είναι πολύ έντονα ανάμεσα σε χώρες που έχουν κοινά συμφέροντα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία των  οριστικών ξεκαθαρισμάτων  τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Και να είστε σίγουροι πως όσο και αν σας είναι δύσκολη αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να κάνετε το επόμενο βήμα όχι μόνο στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε άλλο παρά ήρεμους ρυθμούς  έχετε στην καθημερινή σας ζωή αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας πιέσει  να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας, αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε πίσω σας ότι σας μπλοκάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βασική σας επιθυμία είναι να μην αναλώνεστε άσκοπα.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να κάνετε την ενδοσκόπηση σας και να ξεριζώσετε από μέσα σας ότι δεν σας ωφελεί.  Μέσα από αυτή την διαδικασία θα μεταμορφωθείτε συναισθηματικά και θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολες αποφάσεις θα κληθείτε να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει  Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θέλει να σας πει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι πρέπει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να τελειώσετε μια για πάντα σχέσεις και συνεργασίες που έχουν βαλτώσει. Μπορεί να σας αρέσει να παίζετε σε αυτές να έχετε τον ρόλο του ισχυρού, ωστόσο , θα πρέπει να προσέχετε γιατί είναι πολύ πιθανό σύντομα από θύτης να γίνεται θύμα.

ΛΕΩΝ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο γύρω από εσάς τους  Λέοντες. Η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις αλλά και το επαγγελματικό μέλλον των συναδέλφων σας. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση γεμάτη ένταση και πάθος με ένα συνάδελφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά πράγματα αλλάζουν γύρω σας αυτή τη χρονική  περίοδο. Ένα από αυτά είναι και η οπτική που έχετε για την ερωτική σας ζωή. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ρίξει στα δίχτυα ενός μοιραίου έρωτα  στον οποίο θα μάθετε να ζείτε μέσα στην ένταση και στο πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά περίεργα αισθάνεστε στο χώρο της εργασίας σας αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ζυγοί.Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας πιέσει  να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει λήξετε συνεργασίες και να τολμήσετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας και να πάψει να σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς. Να είστε σίγουροι η απόφαση σας αυτή θα λειτουργήσει απελευθερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λέξη έλεγχος ταιριάζει γάντι σε εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μεγεθύνει την επιθυμία σας να δημιουργείτε με τους ανθρώπους γύρω σας σχέσεις εξάρτησης, είτε αυτές είναι στο χώρο της εργασίας σας, είτε στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κτητικό σας πρόσωπο θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια τον εξουσιαστή που κρύβετε μέσα σας και θέλει να υποτάσσει τους άλλους γύρω του μέσο του σεξ και του χρήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαδικασία της μεταμόρφωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας συνεχίζεται. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας , θα σας κάνει να ξεριζώσετε από την ζωή σας συνεργάτες αλλά και ερωτικούς συντρόφους που έχουν γίνει τοξικοί. Μπορεί το οριστικό τέλος μιας κατάστασης να σας πληγώνει είναι όμως για όλους απαραίτητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μοναχικά μονοπάτια θα περπατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κρυφά από τους συναδέλφους σας, ενώ εάν χρειασθεί θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές κινήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης, μια ερωτική ιστορία που θα ξεκινήσει αυτές τις ημέρες θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΙΧΘΥΣ

Για να πετύχετε τους στόχους σας εκτός από σκληρή δουλειά χρειάζεται να έχετε δίπλα σας και ισχυρούς συμμάχους. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά σε ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα εκμεταλλευτείτε αλλά και θα αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!