Ερμής στην Παρθένο, και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η ομορφιά της ζωής είναι ότι κάθε εποχή είναι διαφορετική, και εμείς αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις της.

Την ικανότητα μας να εκφράζουμε τα αιτήματα της κάθε χρονικής περιόδου μας την δίνει ο πλανήτης της επικοινωνίας και της αντίληψης Ερμής.

Ποιο όμως είναι το βασικό αίτημα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής μας;

Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του στο ζώδιο του Λέοντα, όπου το ρίξαμε όσο μπορούσαμε έξω, διασκεδάσαμε και ήμασταν λιγάκι απείθαρχοι, ήρθε η στιγμή να συμπεριφερθούμε έξυπνα, με λογική και πάνω από όλα  να γίνουμε όσο πιο αποτελεσματικοί.

Η είσοδος του Ερμή στο σπίτι του, στο ζώδιο της Παρθένου εκτός από τις επικοινωνιακές του ικανότητες, που τις έχουμε δει να εκφράζονται εξίσου έντονα και στο ζώδιο των Διδύμων, θα μας βοηθήσει να δούμε την κατάσταση γύρω μας με πιο καθαρή ματιά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα γίνουμε όλοι μας πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί, θα αρχίσουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες, διυλίζοντας πολλές φορές τον κώνωπα, θα κάνουμε πολύ αυστηρή κριτική όχι μόνο στους άλλους αλλά κυρίως στον εαυτό μας, ενώ στο επίκεντρο της προσοχής μας θα βρεθούν τα θέματα υγείας και παροχής υπηρεσιών.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι αποτέλεσμα έντονης σκέψης και μετά από λεπτομερείς ανάλυση όλων των δεδομένων. Τα τρωτά σημεία για όλους μας αυτή τη περιόδο είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να χάσουμε την ουσία των καταστάσεων υπεραναλύοντας τες, ενώ άλλες είναι πιθανό από αυστηροί κριτές να γίνουμε επικριτικοί.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της  Παρθένου στις 20/08 στις 04:30 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 05/9 στις 10:45 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν με ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ στον ερωτικό στίβο θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με το έξυπνο χιούμορ τους, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς) θα πιεστούν να δώσουν πρακτικές λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 25/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (10ο 38’), θα βοηθήσει  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη 1ου δεκαημέρου και στις αρχές τους 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να βρουν έξυπνους αλλά παράλληλα πρακτικούς τρόπους για να προωθήσουν τα σχέδια τους.
  • Στις 29/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (17ο 44’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 30/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (19ο 52’), είναι πιθανό να ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις ή να πέσουν θύματα απάτης.
  • Την 01/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (22ο 44’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους τις πληροφορίες και τα μυστικά που θα έρθουν στα χέρια τους.
  • Στις 03/09 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 53’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να ολοκληρώσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν με επιτυχία.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Πρακτικές και άμεσες λύσεις σε θέματα της καθημερινής σας ζωής αλλά και της δουλειάς σας θα κληθείτε να δώσετε εσείς οι Κριοί. Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν με την αντίστοιχη ανταμοιβή, κυρίως ηθική όχι μόνο από τους προϊσταμένους όσο και από τους συναδέλφους σας. Επίσης, αυτές οι μέρες, ειδικά μετά την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και γιατί όχι να κανονίσετε και τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για  εσάς τους  Ταύρους. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήστε τα σχέδια σας τα οποία θα γίνουν με ιδιαίτερους έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα γοητεύσετε το άτομο  που σας ενδιαφέρει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύσεις σε θέματα σπιτιού θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας , αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση της ακίνητης σας περιουσίας, όπως επίσης και για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές σας διακοπές θα μπείτε άμεσα σε γρήγορους ρυθμούς. Η παρουσία  του Ερμή στον 3ο Ηλιακό σας οίκο σημαίνει για εσάς, ότι ξεκινάει μια έντονη καθημερινότητα με γεμάτο πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές επαγγελματικές συζητήσεις και συνεχείς μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, κατά τη διάρκεια των οποίων θα προβάλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να αγοράσετε ένα καινούργιο κινητό ή για να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο. 

ΛΕΩΝ

Τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να βάλει την σφραγίδα του σε μια οικονομική συνεργασία για την οποία δουλεύετε εδώ και καιρό, η οποία με την ολοκλήρωση της θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δείξετε στους αγαπημένους σας τα συναισθήματα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον κυβερνήτη σας στο σπίτι σας θα υποδεχτείτε εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο της χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη τα σχέδια και τις ιδέες σας, θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με άνεση τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, θα καταφέρετε να δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν , ενώ η αφοσίωση σας στις λεπτομέρειες θα σας βοηθήσει για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε, με την προϋπόθεση ότι η κριτική σας δεν θα γίνει επίκριση.

ΖΥΓΟΣ

Σε πιο μυστικά μονοπάτια θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα είναι μια πολύ μοναχική αλλά ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για εσάς αφού θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες θα μελετήσετε με μεγάλη προσοχή. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επιστρέψουν στην ζωή σας άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αντίθεση με τους Ζυγούς, εσείς οι Σκορπιοί θα είστε εξωστρεφείς και κοινωνικοί το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει αέρα ανανέωσης στην ζωή σας, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία μέσα από φίλους να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε νέους κοινωνικούς και επαγγελματικούς κύκλους. Ενώ είναι πιθανό με ένα από αυτά να έρθετε πάρα πολύ κοντά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να πετύχετε σημαντικούς στόχους. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να έχετε θετικές ειδήσεις από παλιότερες συνεντεύξεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με χαμόγελο και αισιοδοξία ήρθε η στιγμή να ατενίσετε το μέλλον σας εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ορμή που χρειάζεστε για να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, για να κλείσετε τις Νομικές ή Γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που εκκρεμούν καιρό, ενώ για αρκετούς από εσάς αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να πάτε διακοπές με το ερωτικό σας ταίρι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το βλέμμα σας στα οικονομικά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες τις οποίες θα μελετήσετε πολύ προσεχτικά, ενώ για όσους από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) θα καταφέρετε να βρείτε νέες και πιο αποτελεσματικές λύσεις. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας και τη ψυχολογική σας διάθεση, θα εκπέμπετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση. 

ΙΧΘΥΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η είσοδος του  Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες οι οποίες πολύ σύντομα θα σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις ήδη υπάρχουσες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, μια συζήτηση με τον / την σύντροφο σας θα είναι αρκετή για να φύγουν τα σύννεφα που πιθανόν να είχαν εμφανιστεί σε αυτή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!