Νέα Σελήνη στον Λέοντα, και πως θα μας επηρεάσει !!!


Το ζώδιο του Λέοντα είναι περισσότερο από κάθε άλλο συνδεδεμένο με την χαρά της δημιουργίας, τον έρωτα, την διασκέδαση, την τέχνη, τα παιδιά και τις απολαύσεις, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Νέα Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο σφραγίζει πάντα τα καλοκαίρια μας.

Η φετινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, όπως και όλη η χρονιά, θα είναι λιγάκι διαφορετική,  αφού η διασκέδαση, η χαρά και οι απολαύσεις, συνοδεύονται με τους περιορισμούς και τα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας του Κορωνοϊού, τα οποία θα επηρεάσουν πολύ έντονα την καθημερινότητα μας μέχρι την επόμενη Πανσέληνο.

Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά της. Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 19/08 στην (26ο 35’) στις 5:41 π.μ., επηρεάζει άμεσα του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 13ο 14’ επίσης του Λέοντα, τονίζει με εντονότερο τρόπο την επιθυμία σας να ζήσουμε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τους περιορισμούς στους οποίους πρέπει να υιοθετήσουμε.

Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 1ο οίκο του Ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης θα μας βοηθήσει να σταθούμε πιο υπεύθυνα και να γίνουμε πιο προστατευτικοί σε ότι και όποιον αγαπάμε, και αυτό που σίγουρα όλοι μας αγαπάμε είναι η ίδια μας η ζωή και οι χαρές που μας προσφέρει. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Ερμή θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις νέες συνθήκες , χωρίς να χάσουμε το χιούμορ μας, να συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε δημιουργικά και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή της ζωής μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ουρανός με τον Ωροσκόπο της Νέας Σελήνης μπορεί να φορτίσει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα, μιας και δεν είναι εύκολο να αφήνεις πίσω σου τις συνήθειες χρόνων, ωστόσο, αυτή τη χρονική περίοδο είναι ανάγκη να γίνουμε πιο συνεργάσιμοι, χωρίς να χάνουμε τη διάθεση μας για ζωή.

Η όψη συνόδου που σχηματίζουν οι ανάδρομοι Δίας- Πλούτωνας- Κρόνος στον 6ο Ηλιακό οίκο, απαιτεί από εμάς να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στα θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία αλλά και τις εργασιακές μας σχέσεις, ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζουν με τον Άρη μπορεί να δημιουργεί σε προσωπικό επίπεδο περιοριστικές καταστάσεις , μιας και η πανδημία του Κορωνοϊού έχει επηρεάσει τις διακοπές, τα ταξίδια μας, και έχει δημιουργήσει προβλήματα στις Σπουδές των νεότερων ατόμων. Σε κοινωνικό – πολιτικό  επίπεδο, αυτή η όψη  μπορεί να ενισχύσει την σύγκρουση συμφερόντων με τους γείτονες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα ή καταστάσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν επιπλέον εντάσεις.

Ευχάριστη νότα θα είναι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό , η οποία είναι πιθανό να μας παρασύρει σε ξαφνικούς έρωτες με άτομα που έχουν εντελώς διαφορετική στάση ζωής από τη δική μας, γι’ αυτό και όσοι  ακολουθήσουν την φωνή της καρδιάς τους θα δουν την ζωή τους να αλλάζει ριζικά.

Άλλωστε, η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με την όψη συνόδου της Νέας Σελήνης και του Ερμή μας λέει ένα και μόνο πράγμα, ότι η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς, γι’ αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε στην άκρη την αναβλητικότητα και να κυνηγήσουμε με αποφασιστικότητα τα όνειρα μας για το μέλλον όσο τολμηρά και αν φαίνονται στα μάτια των άλλων.

Και μπορεί, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Χείρωνα να μας δυσκολεύει λιγάκι, μιας και δεν μας είναι εύκολο να αποκοπούμε από το παρελθόν και να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες, ωστόσο, με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προσωπικά μας σκοτάδια.

Σε ότι αφορά την Πανδημία του Κορωνοϊού θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί μέχρι την επόμενη Πανσέληνο στις 02/09 μιας και η όψη συνόδου του Άρη σε ιδιομοιρία με την Έριδα και το τετράγωνο που δημιουργεί με τον ανάδρομο Πλούτωνα μας τονίζει ότι για λίγες ακόμα ημέρες τα πράγματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 2ο 26’ του Λέοντα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 19ο 06’ του Παρορμητικού Καρκίνου και θα επηρεάσει για άλλη μια φορά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου έρχεται για μια ακόμη φορά να τονίσει τα αιτήματα που έχει δημιουργήσει η Έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Δεν χάνω το κέφι μου για την ζωή, τον έρωτα την διασκέδαση και την χαρά της δημιουργίας και μάλιστα τολμώ να κυνηγήσω αυτό που στα μάτια των άλλων μοιάζει απραγματοποίητο με μια μόνο προϋπόθεση, προσέχω και βάζω όρια στον εαυτό μου. Και φυσικά δεν απογοητεύομαι εάν διαπιστώσω ότι ορισμένα από τα σχέδια μου μπορεί να καθυστερήσουν, απλά χαμογελώ και μαθαίνω να χρησιμοποιώ το χρόνο προς όφελος μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι για νέες δράσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς για  , αφού, θα σας ωθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ένα τολμηρό φιλόδοξο σχέδιο σας , ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με θα βγείτε νικητές στο παιχνίδι του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ζωή σας τον τελευταίο χρόνο είναι γεμάτη αλλαγές και ενδιαφέρουσες στιγμές . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε σπίτι εξαιτίας μιας ενδιαφέρουσας επαγγελματικής πρότασης ή να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη ρουτίνα απουσιάζει από το λεξιλόγιο σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σε όψη συνόδου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων, με την ευστροφία, το χιούμορ και τα επιχειρήματα σας. Ενώ είναι πιθανό να συνδυάσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι με ολιγοήμερες διακοπές, όπου θα περάσετε όμορφα μαζί με αγαπημένους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πολύ ενέργεια έχετε γυρίσει από τις διακοπές σας   εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τα επαγγελματικά σας σχέδια, αφού στο μυαλό σας ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα γίνετε ακόμα πιο γενναιόδωροι με τους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ σημαντικές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , σας  προετοιμάζει για νέα δυναμικά ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Το μόνο που σας ζητάει είναι να είστε ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές και να τολμήσετε να κλείσετε το μάτι στο μέλλον με χαρά. Άλλωστε η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να κρατήσετε τα χαρτιά σας κρυφά από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα προχωράτε σε μυστικές επαφές και συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα σχέση θα ανανεώσει την σεξουαλική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με αγαπημένους φίλους περνάτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς αφού σας υπόσχεται ότι μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα τα οποία θα σας συναρπάσουν, ενώ είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία πολύ σύντομα να γίνει και σχέση ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε τους επόμενους στόχους στην καριέρα σας είστε πλέον εσείς οι Σκορπιοί.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας, βάζοντας νέους και πιο τολμηρούς στόχους για τους οποίους είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας  στις εταιρείες που είναι επιθυμία σας να δουλέψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι και με όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η θετική όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία και θα σας ωθήσει να αρχίσετε να δρομολογείτε τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις γύρω από μια πολύ σημαντική για την καριέρα σας οικονομική συνεργασία, ενώ από την άλλη πλευρά αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη και για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν τρίτους. Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτού του φεγγαριού θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί το δυναμικό ξεκίνημα νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα καινούργιο πρόσωπο που θα εισβάλει στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε και πάλι το χαμόγελο σας.

ΙΧΘΥΣ

Δυναμική επιστροφή στην δουλειά σας ετοιμάζεστε να κάνετε εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την αποτελεσματικότητα σας από τους συναδέλφους σας, και θα σας φέρει ως επιβράβευση των προσπαθειών σας νέες ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία και την διατροφή σας, ενώ θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές για την υγεία σας συνήθειες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!