Τρίγωνο Ήλιου-Άρη, Κάνετε πράξη τα όνειρά σας …


Το μυαλό μας γεννά συνέχεια νέες ιδέες, τις οποίες λόγο συνθηκών ή της αναβλητικότητας μας, συνήθως δεν υλοποιούμε.

Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που μια λέξη ή η παρόρμηση της στιγμής είναι αρκετή για να μπούμε σε δράση και να κάνουμε όλα αυτά που για καιρό διστάζαμε.

Ο εκπρόσωπος της δράσης στην Αστρολογία είναι ο Άρης που αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 16/08, από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα (24ο 09’).

Κάτω από την θετική επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο στα Πύρινα αυτά ζώδια θα νιώσουμε έτοιμοι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να πολεμήσουμε για όλα αυτά που θέλουμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος, θα βάλουμε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους για τους οποίους θα δουλέψουμε ακούραστα, θα εκφράσουμε τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα μας, θα πάρουμε την απόφαση να απαλλαγούμε από βλαβερές για την υγεία μας συνήθειες ή εξαρτήσεις από τις οποίες  δυσκολευόμαστε να αφήσουμε , ενώ έχουμε την δυνατότητα μέσο της έντονης σωματικής άσκησης να διοχετεύσουμε την περίσσεια της ενέργειας μας.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ήλιο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά και έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο σας με τον Ήλιο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να κάνετε επιτέλους πράξη όλα όσα θέλατε τα τελευταία χρόνια και οι συνθήκες δεν σας επέτρεπαν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γελάσετε με την ψυχή σας, θα διασκεδάσετε και θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι ή με ένα νέο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τους τελευταίους μήνες κάνετε πολλά σχέδια για το προσωπικό σας μέλλον αλλά και για το μέλλον της οικογένειας σας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να καταφέρετε αρχικά να δώσετε οριστικές και ιδιαίτερα δυναμικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να  βάλετε τις βάσεις για όλα όσα  ονειρευόσασταν για εσάς και την οικογένεια σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα νιώθετε πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά για τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο θα σας βοηθήσουν να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε το θάρρος και να προτείνετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο να συνεργαστείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και τις ερωτικές σας προθέσεις σε ένα άτομο που γνωρίσατε σε μια φιλική παρέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στους νέους επαγγελματικούς σας στόχους τρέχει συνέχεια αυτές τις ημέρες το μυαλό σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να πάρετε μια απόφαση υψηλού ρίσκου για την καριέρα σας για την οποία θα δουλέψετε με θάρρος και αφοσίωση. Το μόνο σίγουρο για εσάς είναι ότι αυτή η επιτυχία θα σας αλλάξει την ζωή. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή και να τολμήσετε να κάνετε πράγματα που για πολλά χρόνια αποφεύγατε.

ΛΕΩΝ

Με αισιοδοξία και χαμόγελο ατενίζετε το μέλλον αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ήλιος με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με θάρρος στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών σας στόχων, από την άλλη πλευρά αυτή η όψη είναι ιδανική για να βρείτε λύσεις σε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα έντονο έρωτα στις διακοπές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας και αυτό το εκπέμπετε. Σε ότι αφορά τα σχέδια σας, δεν θα διστάσετε να κανονίσετε μυστικές συναντήσεις στις οποίες θα συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και την σεξουαλικότητα σας και αυτό μπορεί να σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας τα πρέπει και να σας οδηγήσει σε κρυφές ερωτικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Πιο ανάλαφροι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να κλέψετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των φιλικών και κοινωνικών σας συναναστροφών, και να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία μπορείτε να συζητήσετε για δουλειές. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο το οποίο μέχρι τώρα βλέπατε μόνο φιλικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που οι περισσότεροι από εσάς κάνετε αυτές τις ημέρες τις καλοκαιρινές σας  σε διακοπές, το μυαλό εξακολουθεί να βρίσκεται στην δουλειά και στις υποχρεώσεις που σας περιμένουν. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να θέσετε νέες προτεραιότητες ώστε να είστε από εδώ και στο εξής πιο αποτελεσματικοί ώστε να κερδίσετε την επιβράβευση που σας αξίζει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από συνήθειες και εξαρτήσεις που δεν σας κάνανε καλό π. χ. να κόψετε το κάπνισμα ή να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, ώστε πολύ σύντομα να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας και πιο υγιής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν μικρά παιδιά νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο στην υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων με κέφι χαρά και αισιοδοξία. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε διακοπές, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, θα περάσετε πολύ όμορφα και θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες, ενώ θα έχετε και την δυνατότητα να διοχετεύσετε την ενέργεια που σας περισσεύει κάνοντας το αγαπημένο σας σπορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ρουτίνα της καθημερινότητας σας θέλετε να αλλάξετε εδώ και καιρό εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά και να βάλετε σε νέες βάσεις την ζωή σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον δεν σας ενδιαφέρει τόσο η γνώμη των άλλων ή της οικογένειας σας που τόσα χρόνια έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις της ζωή σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετές θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Υδροχόους, και αυτό γιατί θα είναι γεμάτες με πολλές φιλικές συναντήσεις, αρκετές μετακινήσεις και ιδιαίτερα ευχάριστες συζητήσεις. Στο καλό κλίμα θα βάλει το λιθαράκι του και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο, κάτω από την επιρροή της οποίας θα πάρετε την πρωτοβουλία να αποκαταστήσετε μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία η οποία είχε το τελευταίο καιρό αρκετά προβλήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό σας δουλεύει αυτή τη χρονική περίοδο σε ταχύτατους ρυθμούς, αφού το βασικό σας μέλημα είναι να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά και να δείξετε σε όλους τις ικανότητες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε αγορές όχι μόνο για τους αγαπημένους σας αλλά κυρίως για τον εαυτό σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εμφάνιση και διάθεση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τους τελευταίους μήνες έχουμε αναγκαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα περιοριστικά δ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u