Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2020


Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού, εισέρχεται με τις πιο θετικές και ισχυρές αστρολογικές όψεις για το σύνολο του ζωδιακού κόσμου! Εύνοια θα υπάρξει στον τομέα των αισθηματικών αλλά και γενικότερα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Από τα πιο τυχερά ζώδια στην αγάπη, όπου και θα καταφέρετε όλες τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες να τις λήξετε. Μετά την νέα σελήνη στις 03/08 στον άξονα του Λέοντα, εσείς που ζητάτε καιρό τώρα, ευκαιρίες και αφορμές για επανασύνδεση, θα τις έχετε. Αυτήν όμως την φορά, κάντε τις προτάσεις σας, για το μέλλον…και μην ανακυκλώσετε άλλο το παρελθόν!

Ταύρος

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, και με την έμμεση βοήθεια των καλών σας φίλων, εσείς που έχετε προσφάτως χωρίσει ή απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας, θα μπορέσετε να βρείτε πρακτικές διεξόδους, σε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν. Ίσως και μια μικρή απόδραση, να σας ανανέωνε σαν ζευγάρι.

Δίδυμοι

Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, βιώνει συνειδητή μοναξιά. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει έτσι ώστε να εξελίξετε περισσότερο τους τομείς της εργασίας σας – επιμόρφωση. Από τα μέσα του Αυγούστου και μέχρι την λήξη της Καλοκαιρινής σεζόν, θα έρθουν στον δρόμο σας, νέοι έρωτες, έντονα πάθη αλλά και απρόσμενες επανασυνδέσεις.

Καρκίνος                            

Οι σκέψεις σας είναι κόντρα με τα συναισθήματα σας. Αυτό έχει όμως σαν τωρινό αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεστε, όλα αυτά τα νέα πρόσωπα που δείχνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Μια μερίδα του ζωδίου σας, την περίοδο της Πανσελήνου, θα έχει ξαφνικές – τυχαίες συναντήσεις με το παρελθόν… και όλα θα γίνουν πιθανά!

Λέων

Δεν σας αρέσει αυτή η κατάσταση με τον πρώην σας, που έρχεται και ξαναφεύγει. Θα πρέπει να λάβετε ένα τέλος, καθώς μόνο σας κρατάει δέσμιους σε ένα άγονο παρόν. Με τον ήλιο στον ζωδιακό σας οίκο, για 3 ακόμη εβδομάδες, εσείς έχετε την δυναμική, για να φέρετε τα πράματα εκεί που επιθυμείτε… και χωρίς περισσή δυσκολία.

Παρθένος

Δεν έχετε χρόνο αλλά ούτε και διάθεση, για  να ασχοληθείτε εκ νέου με την πολιορκία που έρχεται από μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Προέχει και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, η εργασία αλλά και η κοινωνική σας ζωή, που σίγουρα έχετε αδικήσει. Όπως και να έχουν όμως τα πράματα, εσείς να είστε σε μια γενικευμένη ετοιμότητα.

Ζυγός

Μπορεί να έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από τον τελευταίο σας χωρισμό… αλλά ακόμη οι σκέψεις σας είναι εμμονικά γύρω από αυτό. Με τα άστρα να σας δελεάζουν το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, για να ψάξετε στις στάχτες για σπίθες έρωτα, ίσως και να προβείτε σε διπλωματικές επικοινωνίες με τον πρώην σας.

Σκορπιός

Οι καλοί σας φίλοι, θα γίνουν οικειοθελώς η γέφυρα επικοινωνίας με το πρώην συντροφικό σας έτερο, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά. Όλος ο Αύγουστος, θα δώσει αλλαγές εκ βάθρων στην αισθηματική ζωή του ζωδίου σας. Μετοικήσεις, συγκατοικήσεις, γάμοι και αποφάσεις για την δημιουργία οικογένειας, είναι στα αμέσως προσεχώς!

Τοξότης

Όλα τα πύρινα ζώδια, έχουν την τιμητική τους στον έρωτα. Χωρισμένοι και δεσμευμένοι, παίρνουν πια αποστάσεις ασφαλείας από τα παλιά και καταστάσεις αδιέξοδες. Από το τέλος του Λέοντα και μετά, όλοι οι ελεύθεροι, θα βρουν ένα νέο ταίρι που θα γεμίσει την ευαίσθητη τους καρδιά.

Αιγόκερως

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν επιθυμείτε να τον  σκορπίσετε σε άτομα, ιστορίες και μπερδέματα που δεν σας αξίζουν. Ξέρετε τι θέλετε και τι σας ταιριάζει, άρα εστιάσετε μόνο σε αυτό… και όλα τα άλλα δέλεαρ απλά προσπεράστε τα. Επίσης, αποφύγετε τα φλερτ μέσα σε χώρους εργασίας και κοινωνικής δράσης.

Υδροχόος

Όλα αυτά που έχετε βιώσει σε παλιότερους χρόνους σε σχέσεις, σας έχουν  δώσει και τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής. Αυτό θα πρέπει να το έχετε πλέον σας πυξίδα, μιας και επιθυμείτε να ξαναφτιάξετε την ζωή σας, με ένα σύντροφο, που θα πληροί 100%  τις προδιαγραφές σας. Οι εκπλήξεις πλησιάζουν.

Ιχθύς

Τα αστρολογικά όλου του μήνα του Αυγούστου, ευνοούν συνολικά την ερωτική σας ζωή. Εσείς που για τους δικούς σας λόγους, θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον πρώην σας, θα το καταφέρετε. Αυτήν την φορά όμως, σχεδιάστε μαζί το κοινό σας μέλλον και διαγράψτε οριστικά το παρελθόν!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!