Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!


Στη ζωή μας τα πάντα είναι κύκλοι, έτσι μετά την παρουσία του Ερμή για 2 περίπου μήνες στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου όλοι ήμασταν πιο εσωστρεφείς και λειτουργούσαμε με βάση το συναίσθημα, ήρθε η στιγμή να χαρούμε, να επικοινωνήσουμε, και να το ρίξουμε λιγάκι έξω, πάντα με προσοχή που απαιτεί η φετινή χρονιά.

Η είσοδος του Ερμή στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, συμπίπτει με την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Για τους περισσότερους από εμάς, θα μας ωθήσει  να αφήσουμε για λίγο πίσω μας τις ευθύνες του ιδιαίτερα πιεστικού χειμώνα, να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε τις στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους, να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που μας γεμίζουν χαρά και να ερωτευτούμε.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιρροής του θα γίνουμε πιο γενναιόδωροι στην εκδήλωση των συναισθημάτων μας, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουμε να επιμείνουμε στις απόψεις μας . Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου είναι ότι, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τραβήξουμε επάνω μας όλα τα βλέμματα, χρησιμοποιώντας έντονες εκφράσεις και χειρονομίες οι οποίες θα κρύβουν και μια θεατρικότητα μέσα τους.

Τους ανθρώπους που έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους τον Ερμή στο Λιοντάρι, μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε από την υπερήφανη και γεμάτη αξιοπρέπεια στάση τους, από το πόσο γενναιόδωροι είναι με τους αγαπημένους του, από την αριστοκρατική τους στάση, αλλά και από το γεγονός ότι έχουν ανάγκη να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους θαυμάζουν, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι από τους ανθρώπους που δεν αποδέχονται εύκολα την απόρριψη.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα στις 05/08 στις 06:32 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 20/08 στις 04:29 π.μ. Από το πέρασμα του ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) όπου θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα, να φλερτάρουν, να διασκεδάσουν και για όσους δουλεύουν θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν τα δημιουργικά τους σχέδια. Ενώ, τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι) είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές εντάσεις και αναγκαστική αλλαγή των πλάνων τους γεγονός που δεν θα τους αρέσει καθόλου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 10/8 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (10ο 41’), θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια αλλά και στην συμπεριφορά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να υπερασπιστούν με ιδιαίτερο φανατισμό τις απόψεις τους.
  • Στις 17/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (24ο 21’), θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (25ο 10’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η καλύτερη στιγμή του καλοκαιριού έφτασε για εσάς τους  Κριούς . Η είσοδος Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό, είναι ιδανική για να βγείτε από την εσωστρέφεια και αναπτύξετε τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή για να περάσετε όμορφα μαζί με αγαπημένους φίλους, να φλερτάρετε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα γεμίσουν χαρά την ψυχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις τόσο στα ζητήματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα όσο και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Φυσικά κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για μερικές εντάσεις ή ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιο ευχάριστη θα γίνει η καθημερινή σας ζωή.  Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ένα χρονικό διάστημα όπου δεν θα βαρεθείτε καθόλου καθώς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους , να ταξιδέψετε και να προχωρήσετε σε πολλές πετυχημένες συζητήσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς αλλά και για προσωπικούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο χαρούμενοι και ήρεμοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η ολοκλήρωση του ταξιδιού του Ερμή στο ζώδιο σας και η είσοδος του, στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την έναρξη μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, εδραιώνοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας όχι μόνο θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, αλλά παράλληλα θα σας δώσει και την ευκαιρία να προχωρήσετε στη υλοποίηση των ιδεών σας που με τόση προσοχή οργανώσατε τους προηγούμενους μήνες. Επίσης, αυτή τη φορά είστε έτοιμοι να τους πετύχετε καθώς  έχετε και την δύναμη και την υπομονή να δουλέψετε σκληρά , ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε στους αγαπημένους σας τα συναισθήματα σας και να τους φερθείτε με ιδιαίτερη γενναιοδωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε πιο μυστικά μονοπάτια θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα προκαλέσει μια γλυκιά αναστάτωση.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε και για εσάς η στιγμή να αφήσετε στην άκρη τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  θα φέρει στην ζωή σας πολλές προσκλήσεις για διακοπές, αλλά και νέα πρόσωπα τα οποία θα γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Τα άτομα που θα γνωρίσετε αυτή τη χρονική περίοδο θα τα κρατήσετε στην ζωή σας καθώς θα παίξουν μελλοντικά σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που για τους περισσότερους αυτή η χρονική περίοδος είναι η περίοδος που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εσείς έχετε το νου σας στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν την προώθηση των μελλοντικών σας στόχων, θα πρέπει όμως να είστε έτοιμοι ότι μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιους από αυτούς, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μην διστάσετε αυτές τις ημέρες να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες . Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που εμπιστεύεστε, να δείτε φίλους που βρίσκονται μακριά και να συζητήσετε μαζί τους τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, οι οποίες εκτός από ξεκούραση θα συνδυάζουν και λίγη περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε κυρίως αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις ή να ρυθμίσετε οφειλές που σας απασχολούν καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε στον/ στην ερωτικό/ή σας σύντροφο τις βαθύτερες σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδο ξεκινά για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Λέοντα  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του είναι πιθανό να υπάρξουν και ξαφνικές ανατροπές σε παλιές. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον /την σύντροφο σας και να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας.

ΙΧΘΥΣ

Αποτελεσματικές λύσεις είστε έτοιμοι να δώσετε εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα αποδείξετε σε όλους ότι έχετε την ικανότητα να δίνετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στην δουλειά σας, αναλαμβάνοντας και τις ανάλογες ευθύνες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!