Τρίγωνο Ερμή-Άρη, Γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις !!!


Πιο αυθόρμητοι, θαρραλέοι και χωρίς δεύτερες σκέψεις θα είμαστε όλοι μας, αυτές τις ημέρες, στις προσωπικές και επαγγελματικές μας επικοινωνίες.

Τόσο ο Άρης από τον Κριό που έχει την τάση να δρα χωρίς δεύτερες σκέψεις όσο και ο Ερμής από τον Λέοντα που στις 17/08 θα σχηματίσουν όψη τριγώνου (24ο 21’), θα μας δώσουν την δυνατότητα να κινηθούμε με αποφασιστικότητα.

Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή , αυτό που θα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις μας, εκτός από την ευστροφία, θα είναι η ταχύτητα με την οποία θα παίρνουμε τις αποφάσεις, αλλά και η τόλμη καθώς αρκετές από αυτές θα ξεφύγουν πάρα πολύ  από τα συνηθισμένα πλαίσια.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό αυτών των ημερών θα είναι η αποφασιστικότητα  με την οποία θα δίνουμε λύσεις ή θα διεκπεραιώνουμε τις υποθέσεις που μας απασχολούν, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε αυτές τις ημέρες με τους δικούς μας ανθρώπους θα ξεχωρίσουμε για  την αφοπλιστική μας ειλικρίνεια, την  ζωντάνια και τις αυθόρμητες αντιδράσεις μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες δεν θα βαρεθούμε.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σε πολύ δυναμική φάση βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο σας και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις για ότι αφορά ένα φιλόδοξο σχέδιο σας και την υλοποίηση του, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι αδέσμευτοι θα κερδίσουν την προσοχή του ατόμου που τους ενδιαφέρει με την ευστροφία τους, ενώ οι δεσμευμένοι είναι πιθανό να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής τους σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα κληθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς, αφού θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία ζητήματα που ήταν σε εκκρεμότητα καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις διαπραγματεύσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου μετά από πολλές και μυστικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με το έξυπνο χιούμορ και το κοφτερό μυαλό σας, ενώ άμεση θα είναι η αντίδραση σας σε μια επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα στείλετε με δική σας πρωτοβουλία το βιογραφικό σας στην εργασία που σας ενδιαφέρει, ενώ οι υπόλοιποι με πείσμα και σκληρή δουλειά θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια νέα συμφωνία που στα μάτια των άλλων έμοιαζε ανέφικτη.

ΛΕΩΝ

Πολύ χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση ότι ήρθε η στιγμή τα σχέδια σας για το μέλλον να πάρουν σάρκα και οστά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις από απόσταση και να έρθετε  πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο ζει μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό κρυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα θα ανανεώσει την σεξουαλική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Την πιο ευχάριστη περίοδο του φετινού καλοκαιριού περνάτε  εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, που μέχρι τώρα σας έχει δυσκολέψει, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε δυναμικές συνεργασίες με άτομα από το φιλικό σας κύκλο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να ξεκινήσει μέσα από μια συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε άλλο παρά ξεκούραστο είναι το φετινό καλοκαίρι για εσάς τους Σκορπιούς αφού οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις συνεχώς αυξάνονται. Αυτό όμως, όχι μόνο δεν σας δυσανασχετεί το αντίθετο θα λέγαμε ότι σας αρέσει, ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε στο χώρο της εργασίας θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία γραφειοκρατικές υποθέσεις ή θέματα Σπουδών που σας απασχολούσαν καιρό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο σε ένα ταξίδι είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια που θα σας συγκλονίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε τάξη τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας  θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες ή ρυθμίσεις σε ότι αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας και δεν θα διστάσετε να τα εκφράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα θα ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σε ένα ολιγοήμερο ταξίδι θα καταφέρετε να ανανεώσετε την σχέση σας με τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΙΧΘΥΣ

Τον κρυμμένο σας δυναμισμό θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε με τις επιτυχίες σας την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα κάνετε και αρκετά έξοδα στην προσπάθεια σας να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση με σκοπό να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!