Σύνοδος Ερμή-Ήλιου, Σημαντικές γνωριμίες …


 Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των ημερών είναι η εξωστρέφεια,  η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την περίοδο των διακοπών, έστω και αν στις φετινές μας διακοπές  πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των επαφών μας.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα,  το ζώδιο που εκπροσωπεί την χαρά της ζωής, την διασκέδαση , την γενναιοδωρία, και,  η συνάντηση του με τον  Ήλιο στις 17/08 σε όψη συνόδου (25ο 10’) μόνο θετική μπορεί να είναι για όλους μας.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα είμαστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και  δεν θα τσιγκουνευτούμε  να εκφράσουμε τις σκέψεις αλλά και το μέγεθος των συναισθημάτων μας, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών μας συζητήσεων θα έχουμε την δυνατότητα να υπερτονίσουμε τα προτερήματα και τις ικανότητες μας, ενώ παράλληλα στις φιλικές και επαγγελματικές μας συναντήσεις θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Και επειδή, όπως αναφέραμε και παραπάνω,  για τους περισσότερους από εμάς αυτή η χρονική περίοδος συμπίπτει με τις καλοκαιρινές μας διακοπές, θα έχουμε πολλές και ευχάριστες μετακινήσεις όπου θα περάσουμε όμορφα και θα συναντηθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, αρκεί να είμαστε λιγότερο εκδηλωτικοί και διαχυτικοί στις εκδηλώσεις χαράς, σε σχέση με το παρελθόν, μιας και ο μονοκύτταρος οργανισμός εξακολουθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του γύρω μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα είναι ιδιαίτερα θετική για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και για τους Κριούς και τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όλους όσους έχουν  Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η χαρά της δημιουργίας και το κέφι για την ζωή είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των ημερών για εσάς τους Κριούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα σας ωθήσει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρείτε να αναπτύξετε τα φιλόδοξα πλάνα σας σε φίλους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να δείτε αγαπημένα πρόσωπα και να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές συζητήσεις με την οικογένεια σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχει πολλαπλά οφέλη για εσάς αφού αρχικά θα σας βοηθήσει να αποκαταστήστε τις σχέσεις και την επικοινωνία με τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να βρείτε σημαντικές λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα συζητήσετε την πιθανότητα να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάθε άλλο παρά βαρετή ή αδιάφορη είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Διδύμους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα,  θα σας βοηθήσει να κλέψετε τις εντυπώσεις με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και τον εκφραστικό σας λόγο σε μια επαγγελματική συνάντηση, φυσικά δεν θα λείψουν και οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα κατά τη διάρκεια μια μικρής απόδρασης να εκφράσετε στο ερωτικό σας ταίρι τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά αισιόδοξοι είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η συνάντηση του Έρμη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, μετά από ένα σημαντικό διάστημα έντονων διαπραγματεύσεων, η οποία θα αποτελέσει το διαβατήριο σας για τις μελλοντικές σας επιτυχίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί απέναντι στους αγαπημένους σας γεγονός που θα τους εκπλήξει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Τις επικοινωνιακές σας ικανότητες θα αναδείξετε με μεγάλη ευκολία αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Και αυτό θα γίνει με μεγάλη ευκολία κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ήλιο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να προσφέρετε με ιδιαίτερη γενναιοδωρία την βοήθεια σας στους αγαπημένους σας , ενώ από την άλλη πλευρά μπορείτε να πείτε και ότι πιθανό σας ενοχλεί στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι αφού προετοιμάζετε με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα σας βήματα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βάλετε τις τελικές πινελιές στα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ ευνοεί και τις παρασκηνιακές συζητήσεις και τις κρυφές συμφωνίες. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ σημαντικό ρόλο αυτή τη χρονική περίοδο παίζει στην ζωή σας η κοινωνική σας ζωή. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας φέρει πολλές και ιδιαίτερα ευχάριστες προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε πρόσωπα τα οποία θέλατε να γνωρίσετε καιρό και με τα οποία θα συζητήσετε τα νέα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά και την πιθανότητα μιας μελλοντικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είστε σε διακοπές, ωστόσο, το μυαλό σας είναι στη δουλειά σας. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο  ζώδιο του Λέοντα, θα περάσετε πολλές ώρες σε επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες θα έχουν το επιθυμητό για την καριέρα σας αποτέλεσμα. Επίσης, μη διστάσετε αυτές τις ημέρες να στείλετε το βιογραφικό σας, γιατί οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται όσο συχνά θέλουμε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αισιοδοξία και χαμόγελο ατενίζετε το μέλλον σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορά τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα έχετε και ευχάριστες ειδήσεις σε ότι αφορά τις Νομικές σας υποθέσεις ή για τους νεότερους στα θέματα των Σπουδών τους. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο μια πρόσκληση για ένα ταξίδι είναι πιθανό να συνοδευτεί και με ένα νέο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν μελλοντικές  οικονομικές συνεργασίες, επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας καθώς και με την διευθέτηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων απέναντι σε Τρίτους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μπείτε μπροστά και θα διεκδικήσετε ότι σας αξίζει με αποφασιστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η δουλειά είχε απορροφήσει όλη σας την ενέργεια με αποτέλεσμα να μην δίνετε την σημασία που πρέπει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, δείχνοντας μια άλλη πιο ευαίσθητη σας πλευρά, ενώ είναι ιδανικές για να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του στον / στην σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Πρακτικές λύσεις προσπαθείτε να δώσετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα, θα επαναφέρει την ηρεμία στο χώρο της δουλειάς σας και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας, ενώ με καθαρό μυαλό θα σας δώσει την δυνατότητα να βρείτε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν.  Η θετική σας στάση και η αποτελεσματικότητα σας θα λειτουργήσουν θετικά και στις σχέσεις σας με τους προϊσταμένους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!