Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Το παραμύθι του έρωτα …


Με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, το τοπίο στις προσωπικές μας σχέσεις και στην ερωτική μας ζωή είναι αρκετά μπερδεμένο.

Την κατάσταση μπορεί να προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, ωστόσο, αυτές τις ημέρες θα τα βρει λιγάκι δύσκολα από τον ανάδρομο Ποσειδώνα καθώς θα βρεθεί απέναντι του στις 18ο 37’.

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα τα καλά σχόλια θα επηρεάσουν τις αποφάσεις μας με αποτέλεσμα να μην πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, θα είμαστε επιρρεπείς σε ερωτικά παραστρατήματα, είναι πιθανό να πέσουμε θύματα απάτης, θα έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ είναι πιθανό να μας δημιουργηθούν υπερβολικά αισιόδοξες προσδοκίες γύρω από μια μελλοντική συνεργασία, ενώ αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να αφήσουν τον εαυτό τους να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα ρομαντικό έρωτα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Τον ρόλο του ήρωα προσπαθείτε να πάρετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Προσοχή όμως γιατί  κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει να αναλάβετε περισσότερους ρόλους στην δουλειά σας από αυτούς που μπορείτε. Ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση σας, καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές σε αυτή γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα χτυποκάρδια έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα , είναι πιθανό να σας βάλει στον πειρασμό να μπείτε σε ερωτικές περιπέτειες με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επενδύσετε το μέλλον σας σε αυτή τη φαντασίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για την καριέρα σας δουλεύετε πολύ σκληρά αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες γύρω από την εξέλιξη σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πιστέψετε ότι πρωταγωνιστείτε σε οικογενειακή διαφήμιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε συνεχής  συζητήσεις βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα επηρεάσει την ορθή σας κρίση και δεν θα σας επιτρέψει να δείτε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας. Γι’ αυτό κλείστε τα αυτιά σας στα γεμάτα κολακεία σχόλια και αποφύγετε να πάρετε τώρα τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια προσφορά ομορφιάς να κρύβει παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της  χρονιάς εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας φέρει μπροστά σας έναν έρωτα ο οποίος στα μάτια σας θα μοιάζει ιδανικός. Είναι όμως;  Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να επενδύσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικούς έρωτες ζείτε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων , θα σας παρασύρει στην δίνη ενός παράνομου έρωτα μέσα από το χώρο της εργασία σας, ο οποίος όμως το πιθανότερο είναι να μείνει στα όνειρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη κοινωνική ζωή έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας φέρει σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα με τα οποία θα νιώσετε πολύ όμορφα. Ωστόσο, μην βιαστείτε να πλάσετε στο μυαλό σας ρομαντικές ιστορίες αγάπης και έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την κορυφή έχετε βάλει στόχο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες η πιθανότητα μιας επαγγελματικής συνεργασίας με αποτέλεσμα είτε να απορρίψετε μια σημαντική ευκαιρία, είτε να βγάλετε μια στρεβλή εικόνα προς τα έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να φέρει κοντά σας πρόσωπα που με τα καλά τους λόγια θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σας φήμη για δικό τους όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αδύναμο σημείο σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι τα οικονομικά σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας κάνει εύκολα θύματα οικονομικής απάτης από άτομα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε ένα μικρό χρονικό περιθώριο πριν δώσετε τα χέρια.

ΙΧΘΥΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας κάνει να πιστέψετε ότι όλοι γύρω σας έχουν αγαθές προθέσεις. Αντί να βάλετε σε βάθρο τους φίλους, τους νέους έρωτες και τους συνεργάτες σας, μήπως θα ήταν καλύτερο να βγάλετε τα ροζ γυαλιά σας;

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!