Αντίθεση Άρη – Ανάδρομου Κρόνου, Εμπόδια και καθυστερήσεις…


Η επιλογή της σωστής στιγμής, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της επιτυχίας ενός εγχειρήματος, πόσες φορές άλλωστε, δεν μας έχει συμβεί να υλοποιούμε ένα δύσκολο στόχο με μεγάλη ευκολία, ενώ άλλες να χρειάζεται να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια ξοδεύοντας πολύ χρόνο αλλά και κόπο.

Την 01/07 ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (12ο 21΄).

Στη μετωπική σύγκρουση του Άρη με τον ανάδρομο Κρόνο, νικητής είναι ο Κρόνος, αφού θα μας φέρει αντιμέτωπους με εξωτερικά εμπόδια τα οποία για να ξεπεράσουμε θα χρειαστεί να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο και ενέργεια.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν, όσο διαρκεί η επιρροή της όψης, να αποφύγουμε τις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, είτε γιατί μπορεί να οδηγηθούμε σε αδιέξοδα, είτε γιατί μπορεί υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων.

Στις σχέσεις μας με τα παιδιά μας, αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ έντονη η διαφορά των απόψεων, το γνωστό χάσμα γενεών, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές στιγμές που θα κάνουμε ένα βήμα πίσω και δεν θα εκφράσουμε τις σκέψεις μας με τον τρόπο που θέλουμε, με αποτέλεσμα να μας ρίξει ψυχολογικά.

Επίσης, είναι πιθανό κάποιοι να νιώσουν ότι άφησαν τις ευκαιρίες να χαθούν μέσα από τα χέρια τους εξαιτίας της καθυστερημένης τους αντίδρασης.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μερικά βήματα πίσω ίσως χρειαστεί να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί .  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην ανεβάσετε τους τόνους, ανάμεσα σε εσάς και ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, εφόσον θέλετε την βοήθεια τους, στην υλοποίηση των μελλοντικών σας στόχων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με το δίλημμα καριέρα και κατ’ επέκταση αφιερώνω πολύ χρόνο στην δουλειά μου και λιγότερο στην οικογένεια μου  και χάνω την ευκαιρία να διακριθώ. Επίσης, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τα παιδιά σας είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι τις απόψεις σας της χωρίζει η άβυσσος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι . Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα ενισχύσει τον εκνευρισμό σας, καθώς στην προσπάθεια σας να βάλετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια σε εφαρμογή, είστε αναγκασμένοι να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια και γραφειοκρατικούς σκοπέλους που δεν είχατε υπολογίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης  από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, απαιτεί από εσάς να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μην προχωρήσετε σε περιττά έξοδα τα οποία μπορεί να σας εκθέσουν. Επίσης, όσοι θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία καλό θα ήταν να μην καθυστερήσετε τις αποφάσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε συναισθηματικά πιεσμένοι.

ΛΕΩΝ

Μια δύσκολη εξίσωση θα χρειαστεί να λύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει διάσταση απόψεων, με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει σε αδιέξοδο. Σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας, αυτή η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος σας, καθώς, είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, δίνοντας πάντα τον καλύτερο σας εαυτό. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρετε είναι να βάλετε προτεραιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Στην κοινωνική σας ζωή έχετε ρίξει το βάρος αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να περιορίσετε για λίγο τις κοινωνικές δράσεις, από την στιγμή που θέλετε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο αυτές τις ημέρες στο σύντροφο σας παρά στους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασισμένοι να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από τα χέρια σας, για να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με όσους προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας αναγκάσει να καθυστερήσετε για λίγο την υλοποίηση ενός σχεδίου σας, εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού προβλήματος , το οποίο πρέπει να ξεπεραστεί. Σε προσωπικό επίπεδο, εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος σας είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναβάλετε για λίγες ημέρες ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόλυτοι στις θέσεις σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει  στην προσπάθεια σας να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας, να υιοθετήσετε μια άκαμπτη στάση απέναντι στους συνεργάτες σας. Πίσω από αυτή τη στάση κρύβεται το άγχος και η ανασφάλεια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αυστηρό σας προσωπείο θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να είστε αυστηροί και απόμακροι τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Ενώ είναι πιθανό, η στάση ορισμένων δικών σας προσώπων να σας απογοητεύσει. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, είναι σημαντικό να μην αφήσετε τον χρόνο να περάσει και να πάρετε άμεσα αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ψυχολογικά πεσμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ενισχύσει την απογοήτευση σας, καθώς νιώθετε ότι οι προσπάθειες σας στο χώρο της δουλειά σας είτε δεν επιβραβεύονται όπως σας αξίζει. Είτε γιατί άτομα από το χώρο της εργασίας προσπαθούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα ή να βάλουν εμπόδια με σκοπό να σας εκθέσουν. Από την άλλη πλευρά, και εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να μην αφήνετε τις αποφάσεις στα χέρια των άλλων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!