Αφροδίτη στον Λέοντα, Καλοκαιρινοί έρωτες !!


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που βγάζουμε το αυστηρό μας προσωπείο και αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εκφραστεί, και να ζήσει ότι ονειρεύεται. Μαζί με την θερμοκρασία που ανεβαίνει, ανεβαίνει και η ερωτική μας διάθεση. Σε αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο το ζεύγος των αιώνιων εραστών του Άρη και της Αφροδίτης, η συνύπαρξη των οποίων στο Πύρινο ζώδιο του Λέοντα, μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε ένα καυτό καλοκαίρι, με πολλούς καλοκαιρινούς έρωτες.

Στις 27/06 ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και του χρήματος, Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο του Καρκίνου και στις 07:26 π.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22/07 στις 03:36 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο  του Λέοντα θα γίνουμε πιο  γενναιόδωροι συναισθηματικά, θα προσφέρουμε στον εαυτό μας αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα μικρές και μεγάλες απολαύσεις αλλά και στιγμές πολυτέλειας, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δώσουμε χαρά στους αγαπημένους μας, θα κυνηγήσουμε τις φιλοδοξίες μας, ενώ θα αποζητήσουμε την επιβράβευση και τον θαυμασμό των άλλων φτάνοντας μερικές φορές και στα όρια της ματαιοδοξίας.

Στο παιχνίδι του έρωτα, θα αποζητήσουμε τον θαυμασμό του συντρόφου μας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να ωθήσει σε υπεροπτικές συμπεριφορές. Ορισμένες φορές όμως, πίσω από την υπεροπτική στάση μπορεί να κρύβεται έντονη ανασφάλεια και ο φόβος της απόρριψης.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία  θα δουν την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται σημαντικά, ενώ παράλληλα θα έχουν και σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά του. Από την άλλη  για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), θα είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, ενώ θα είναι επιρρεπείς και σε διάφορες  ερωτικές περιπέτειες.

Οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Λέοντα  είναι :

  • Στις 07/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο (12ο 01’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή και τις ερωτικές τους σχέσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.
  • Στις 08/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (14ο 05’), θα φέρει απρόσμενους έρωτες και ξαφνικούς χωρισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 13/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα (19ο 49’), υπόσχεται συναρπαστικές γνωριμίες αλλά και νέους έρωτες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στα δίχτυα του έρωτα θα μπλεχτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα φιλόδοξα  σχέδια σας τα οποία προετοιμάζετε εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να αναθερμάνετε τον έρωτα σας με τον σύντροφο σας, και αν είστε αδέσμευτοι, να ερωτευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία στο σπίτι σας επιστρέφει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ομαλοποιήσετε  τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα , να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα ομορφύνουν το χώρο του σπιτιού σας, ενώ θα βρείτε είτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, είτε μπορεί να  προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μια ιδέα σας και να προχωρήσετε σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματα σας θα εκφράσετε χωρίς δεύτερη σκέψη  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να είστε πιο εκφραστικοί και να μην διστάζετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας κατά τη διάρκεια των φιλικών ή επαγγελματικών σας επαφών . Ενώ είναι πιθανό, να γνωρίσετε το έρωτα της ζωή σας από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε  αυτή τη χρονική περίοδο για εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα   στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετικά νέα θα έχει για εσάς, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία για την οποία δουλεύατε με ζήλο εδώ και καιρό αυξάνοντας τις μετοχές σας στον επαγγελματικό στίβο. Να επιβραβευθούν οι προσπάθειες σε με ένα χρηματικό  bonus, να προστατεύσετε τα υλικά και συναισθηματικά σας κεκτημένα. Ενώ είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε αγορές  με σκοπό να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ένα μεγάλο έρωτα θέλετε να ζήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τον μαγνητισμό και  την γοητεία σας , ενώ σας υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει, ως ένα μαγικό τζίνι, την επιθυμία σας να ζήσετε ένα καλοκαιρινό έρωτα.  Εσείς αυτό που μένει να κάνετε, είναι να απολαύσετε τα δώρα που θα σας φέρει η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφεθείτε στην δίνη ενός κρυφού έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα φέρει αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σας ζωή, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχετε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φίλους, με χαρά θα δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο να διευρύνεται, ενώ  θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να  γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων και η εξέλιξη της καριέρας σας.  Η  είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους δίνοντας νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να τακτοποιήσετε τις  με ευκολία τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για  να έρθουν οι δεσμευμένοι  πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια νέα ερωτική σχέση με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται μακριά ή με ένα άτομο από άλλη χώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες) και να προχωρήσετε σε σημαντικές ρυθμίσεις. Ενώ η πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς. Σε ότι αφορά το πεδίο του έρωτα, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί σημαντικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το βλέμμα σας  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας τόσο με τον  σύντροφο σας, όσο και με τους  συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα του παρελθόντος και θα αναζωπυρώσουν την σχέση τους, ενώ για οι αδέσμευτοι θα έχουν ευχάριστα ερωτικά μπερδέματα.

ΙΧΘΥΣ

Πιο όμορφη και αρμονική θα γίνει από εδώ και στο εξής η καθημερινότητα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ώστε να έχετε μια πιο ομαλή συνεργασία, ενώ αρκετές φορές θα λάβετε και την επιβράβευση τους. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε αισθητικές παρεμβάσεις και αλλαγές στην εμφάνιση σας. ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα συνάδελφο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!