Πως θα επηρεάσει η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού στο ζώδιο του Αιγόκερου τα 12 ζώδια


Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού, έρχεται να φωτίσει τις καρδιές μας, και να μας βοηθήσει να δούμε την ζωή μας με περισσότερο ρομαντισμό και θα ξυπνήσει την επιθυμία μας να ξαναζήσουμε καλοκαιρινούς έρωτες.

Το πρώτο φεγγάρι του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στις 24/06 στην 3ο 27’ του Αιγόκερω,  ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αρχή, τις φιλοδοξίες , την εξουσία, τις κοινωνικές δομές και την επαγγελματική και κοινωνική καθιέρωση, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 16ο 36’ του ίδιου ζωδίου, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επίδραση της Πανσελήνου σε αυτή την ομάδα των ζωδίων.

Σε ποιους τομείς θα εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτή την Πανσέληνο; H όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο – Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της Υπηρεσίας – Θυσίας (6ο -12ο ), θα φέρει για άλλη μια φορά  στο επίκεντρο της προσοχής τα θέματα που αφορούν την εργασία ,  την Δημόσια Υγεία καθώς θα έχουμε σημαντικές τις εξελίξεις στα μέτρα που αφορούν την πανδημία που μας ανάγκασε να είμαστε περιορισμένοι.

Η όψη αντίθεσης που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα είναι η αφορμή για να μπούνε σχέσεις και συνεργασίες σε νέες βάσεις, δίνοντας ένα οριστικό τέλος σε παλιές καταστάσεις.

Ενώ η ανοιχτή όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, δεν επιτρέπει τις παρορμητικές κινήσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, κάτι το οποίο έρχεται σε έντονη κόντρα με την όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό.

Φυσικά όταν κάτι γίνει μετά από σωστή οργάνωση και μελέτη, είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα μπει σε γερές βάσεις, καθώς θα πραγματοποιηθεί κάτω από την εύνοια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος με τον Ερμή, ο οποίος λίγες ώρες πριν θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Η εύνοια της τύχης θα συνεχιστεί και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, γι’ αυτό και εμείς δεν πρέπει να αφήσουμε τις ευκαιρίες τόσο σε θέματα καριέρας όσο και στην προσωπική μας ζωή ανεκμετάλλευτες.

Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Δία θα μας βοηθήσει να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την καθημερινότητα μας.

Αυτό το φεγγάρι έχει πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού, η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που έχει προηγηθεί ενισχύει την επιθυμίας μας να ζήσουμε ρομαντικές στιγμές με το ερωτικό μας ταίρι κάτω από το φως του φεγγαριού.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η σύνοδος της Δήμητρας – Ουρανού με τον Ωροσκόπο, θα ωθήσει αρκετούς από εμάς να πάρουμε ξαφνικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής μας ζωής και όχι μόνο, αφού, θα μας ωθήσει να αφήσουμε πίσω τους ενδοιασμούς και να βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης τα πιο τολμηρά μας σχέδια.

Ωστόσο, ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος, γι’ αυτό και η Αστρική εκδοχή αυτής της Πανσελήνου αλλά και οι κρυφές όψεις που σχηματίζει με τον Τροπικό χάρτη μας προετοιμάζουν για μερικά ξαφνικά γεγονότα. Αρχικά, στον Αστρικό χάρτη η όψη αντίθεσης του Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 9ο 18’ του άξονα Τοξότη- Διδύμων, ενώ, ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 22ο 27’ του Τοξότη. Το σημαντικό στοιχείο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αγγίζει τις μοίρες που πραγματοποιήθηκαν οι Εκλείψεις του χειμώνα, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) να έχουν σημαντικές εξελίξεις στους τομείς της ζωής τους που άγγιζαν αυτές οι Εκλείψεις.

Επίσης, ο Τροπικός Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Αστρικό Δία, είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονες κόντρες στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα μεταφέρεται στην 2ο 55΄του άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω, δηλαδή πάνω ακριβώς στην όψη αντίθεσης της Τροπικής Πανσελήνου, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει τα προβλήματα που υπάρχουν στην Υγεία, αλλά έντονο παρασκήνιο το οποίο θα έχει οικονομικές ή ερωτικές διαστάσεις.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Απολαμβάνω τον έρωτα και επιτρέπω στον εαυτό μου να ζήσει μοιραίες καταστάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης  στο ζώδιο του Αιγόκερου  τα 12 ζώδια.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βάλετε τις συνεργασίες σας σε νέες βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα όνειρα σας για το μέλλον ήρθε η ώρα να δρομολογήσετε εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θέλει να σας πει ένα και μόνο πράγμα, ότι η επιτυχία δεν θα έρθει μόνη της, αλλά μόνο εάν έχετε ξεκάθαρους στόχους, όρεξη για δουλειά και τόλμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απέναντι στους φόβους και στις ανασφάλειες σας θα βρεθείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις, βρίσκοντας με την βοήθεια του Κρόνου ουσιαστικές λύσεις σε αυτές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την ερωτική σας ζωή με πιο ψύχραιμη ματιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη ήρθε η ώρα να δείτε εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με ιδιαίτερη προσοχή τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να αποφασίσετε ποιες από αυτές αξίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας και ποιες όχι.

ΛΕΩΝ

Νέες ευθύνες και αρκετή κούραση θα έχετε στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες με αποτέλεσμα να ενισχύσει το άγχος και να μεγεθύνει τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Για το δικό σας καλό, αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να κάνετε διαχείριση θυμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι και με καλή διάθεση είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο σας βοηθήσει να γίνετε πιο τολμηροί, και να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας με ορμή βάζοντας την ζωή σας σε νέα πορεία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο κάτω από το φως του φεγγαριού.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες λύσεις στα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σας, αλλά και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και για τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε γρήγορους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων, εστιάζοντας την προσοχή σας στην ουσία και δίνοντας πρακτικές λύσεις. Ενώ, είναι πιθανό να νιώσετε ότι ο χρόνος δεν σας αρκεί εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα κεκτημένα και τις αξίες σας θα προστατεύετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ότι και όποιον έχει ουσιαστική αξία για εσάς, και να το προφυλάξετε. Ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, θα προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, και θα δείτε με προσοχή τους στόχους σας, αλλά και ποιους ανθρώπους μπορείτε να εμπιστευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να δείτε τα θέλω σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να κάνετε ξεκάθαρες σε όλους τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας. Αυτό, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχει και ένα συναισθηματικό κόστος, καθώς θα αναγκαστείτε να βγάλετε από την ζωή σας ανθρώπους που πλέον δεν έχετε κανένα κοινό σημείο επαφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετό άγχος και ένταση έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγεθύνει το άγχος που έχετε για το μέλλον σας, ενώ, παράλληλα θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση από το χώρο της εργασίας σας μπορεί να είναι το μοιραίο πάθος της ζωής σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις  και την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, και να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα σε αυτές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!