Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!


Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν την αλλαγή της κάθε εποχής του χρόνου. Η έναρξη του καλοκαιριού γίνεται με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, Θερινό Ηλιοστάσιο, ένα καλοκαίρι απαλλαγμένο πλέον από Εκλείψεις που όλοι μας περιμένουμε να απολαύσουμε.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο Παρορμητικό και Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/06 στις 06:32 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 22/07 στις 17:26 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Ο Καρκίνος είναι συνδεδεμένος με την οικογένεια, τις παραδόσεις, την πατρίδα, τις αρχές που έχουμε πάρει από την οικογένεια μας αλλά και με τον τρόπο που έχουμε δομήσει την συναισθήματα μας. Έχοντας περάσει ένα δύσκολο χειμώνα ήρθε η στιγμή να δούμε ξανά τι μας κάνει ευτυχισμένους και πως μπορούμε να βάλουμε την ζωή μας σε νέες βάσεις, ενώ για ορισμένους, θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές και προοπτικές μέσα από το χώρο του σπιτιού τους. Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς είναι απαλλαγμένο από δύσκολες όψεις αλλά και από Εκλείψεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), ενώ, θα ωθήσει να ασχοληθούν με μεγαλύτερη σοβαρότητα με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 23/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία (2ο11’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/06 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω (3ο 27’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να ασχοληθούν με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
  • Στις 05/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό (13ο 59’), θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην ζωή τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Ταύρων και των Σκορπιών, του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/07 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου (18ο 01’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.
  • Στις 15/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (23ο 06’) , θα ενισχύσει την φαντασία αλλά και τις διαισθητικές ικανότητες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.
  • Στις 17/06 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα (25ο 34’), θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Καρκίνου  θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή, και ως συνήθως, να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά τους πρόσωπα ή τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα της οικογένειας τους, να ασχοληθείτε  με την ακίνητη τους περιουσία, ή να προχωρήσετε σε εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε και κατοικία εξαιτίας μιας ενδιαφέρουσας επαγγελματικής πρότασης. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενδιαφέρουσες ιδέες τις οποίες θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή δουλεύοντας από το σπίτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό καλοκαίρι η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινότητα τον επόμενο μήνα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές συζητήσεις που είχατε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους για να προωθήσετε την δουλειά σας και να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα δείξετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προστατεύσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας κεκτημένα, εάν νιώσετε ότι απειλήστε. Επίσης, οι επιτυχίες στο χώρο της δουλειάς σας θα σας δώσουν την δυνατότητα να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς και να λάβετε την  ηθική αλλά και οικονομική ανταμοιβή που σας αξίζει. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενα τα   αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι αυτή τη χρονική περίοδο στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας, μια χρονιά που μετά από πολλά χρόνια θα είναι πιο ανάλαφρη και με πολλές σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χαμογελάσετε και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος εσωστρέφειας, παρασκηνίου αλλά και αρκετού  άγχους και αρκετού παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει, να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε, να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές αλλά και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.  Το άγχος και η πίεση που θα νιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο είναι πιθανό αρκετές φορές να σας φέρει στα όρια σας, γι’ αυτό είναι σημαντικό, για την ψυχική σας ισορροπία, να βρίσκετε χρόνο και να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας βοηθούν να χαλαρώνεται και να ξεκουράζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, που λόγο συνθηκών το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχατε παραμελήσει. Έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, να δεχτείτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, να κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ με την βοήθεια των φίλων σας θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους για τους οποίους θα δουλέψετε με ιδιαίτερο ζήλο, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συνεργασίες οι οποίες θα αντέξουν στον χρόνο. Το θετικό για εσάς είναι ότι θα έχετε και την δυνατότητα να βελτιώσετε και το κοινωνικό σας προφίλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την αισιοδοξία σας θα προσπαθήσετε να ανακτήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Σκορπιοί. Η είσοδος του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ, θα έχετε ιδιαίτερη σε Νομικές υποθέσεις ή γραφειοκρατικές υποθέσεις. Επίσης, οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν θετικά νέα σε θέματα Σπουδών. Το πιο σημαντικό όμως, μετά από τον ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα είναι, ότι θα ασχοληθείτε με το σχεδιασμό ενός επαγγελματικού ταξιδιού αλλά και των καλοκαιρινών διακοπών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις  οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βρείτε οριστικές λύσεις στις  οικονομικές υποθέσεις τόσο του συντρόφου σας, όσο και στις δικές σας,  που σας απασχολούν καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς θα ολοκληρώσετε και τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, η διάθεση σας θα αλλάξει και αυτό θα έχει θετική επίδραση στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες. Έχοντας αλλάξει τα προηγούμενα χρόνια τον τρόπο που λειτουργείτε στις σχέσεις σας, είστε πιο δεκτικοί να προχωρήσετε σε νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ δουλειά, με αρκετό άγχος και νέες ευθύνες περιμένει αυτή τη  χρονική περίοδο εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναλάβετε νέες ευθύνες στην δουλειά σας, και θα αναγκαστείτε να δουλέψετε κάτω από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, ενώ δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που θα αναγκαστείτε να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα των άλλων. Το μέγεθος των ευθυνών απαιτεί από εσάς να είστε δυνατοί, γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή σας και βρείτε τρόπους για να εκτονώνεται το άγχος σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας ωθήσει να βγείτε μπροστά και να αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια.  Άλλωστε, οι Εκλείψεις που προηγήθηκαν, σας έχουν βάλει στην διαδικασία να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα διασκεδάσετε, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά και θα ζήσετε ένα καλοκαιρινό έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!