Πως θα μας επηρεάσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία


Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι αυτός που επηρεάζει περισσότερο από όλους την καθημερινότητα μας, και αυτός που κατά την διάρκεια της χρονιάς, εξαιτίας της μικρής χρονικής διάρκειας περιστροφής τους, είναι αυτός που θα βρεθεί 3 φορές σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία δίνει το σήμα ότι, μετά από ένα διάστημα όπου είδαμε ξανά τα θέματα που μας απασχολούν και ξεπερνώντας τα διάφορα επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα, φέρνει την καθημερινότητα μας στους παλιούς της ρυθμούς.

Στις 24/06, λίγες ώρες πριν την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού, ο Ερμής μετά από περίπου ένα μήνα, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11/07 στις 23:36 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου.

  • Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του σε ορθή πορεία η μοναδική όψη που θα σχηματίσει είναι στις 06/07, για 3η φορά, η όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (23ο 04’), μετατρέποντας για άλλη μια φορά σε εύκολα θύματα απάτης τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους υπόσχεται στους εκπροσώπους των 12 ζωδίων ότι

ΚΡΙΟΣ

Στους κανονικούς σας ρυθμούς θα επιστρέψετε και πάλι εσείς οι  Κριοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι τα προβλήματα που υπήρχαν στην επικοινωνία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ανήκουν πια στο παρελθόν. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις, να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας, και γιατί όχι, να κάνετε και ένα ταξίδι το οποίο θα συνδυάζει την δουλειά με την διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι. Η  επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία όσες επαγγελματικές συζητήσεις είχαν μείνει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, βάζοντας με αυτό τον τρόπο τις βάσεις για την επαγγελματική σας καθιέρωση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, έχοντας προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ο αυθορμητισμός, η ευφυΐα και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι τα δυνατά σας όπλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε παρασκηνιακές κινήσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μετά από πολύ κόπο, τις συζητήσεις που αφορούν νέες επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες για λίγο καιρό ακόμα θα πρέπει να κρατηθούν μυστικές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, έχει πλέον μέσα σας ξεκαθαρίσει εάν θέλετε να είστε με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, που επανεμφανίστηκε στην ζωή σας ή όχι.

ΛΕΩΝ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, η βοήθεια των οποίων θα είναι καταλυτική στην προώθηση των σχεδίων σας στο μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, κάνοντας μια νέα αρχή στην ζωή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τους επαγγελματικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε πολύ έντονα  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία  στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ξεπερνώντας με ευκολία τα εμπόδια που είχαν παρουσιασθεί στο δρόμο σας και να βελτιώσετε παράλληλα την εικόνα σας. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα έχετε θετικές απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα όνειρα σας για το μέλλον σταδιακά θα αρχίσουν να γίνονται πράξη αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς του Ζυγούς. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των  Διδύμων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία. Επίσης, η προοπτική ενός ταξιδιού, είτε επαγγελματικού είτε για διασκέδαση, έχει αρχίσει να σας ενθουσιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις οικονομικές σας υποχρεώσεις ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις ώστε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες, δίνοντας νέα ώθηση στο πορτοφόλι σας.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε τις επιθυμίες σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηρεμία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις επιστρέφει. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στην σχέση σας τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας έχετε αναλάβει  αυτή τη χρονική περίοδο. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, δίνοντας ένα τέλος στα μπερδέματα και στις παρεξηγήσεις. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε και νέες ευθύνες στην δουλειά σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε και σε ιατρικές εξετάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει, αφού έχετε κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, να αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, ξεκινώντας σταδιακή την υλοποίηση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να γίνεται πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ. 

ΙΧΘΥΣ 

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και τα θέματα που αφορούν την εκμετάλλευση της ακίνητης σας περιουσίας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!