Astro-Μηνύματα από 10/3 – 17/3/2019

Astro-Μηνύματα από 10/3 – 17/3/2019


Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας. Να εξετάσουμε τις σκέψεις μας για όλα όσο αφορούν τη ζωή μου. Να ακούσουμε τι μας ρωτάει η καρδιά μας. Να επανεξετάσουμε τη στάση μας απέναντι στους άλλους. Δεν πρέπει, να πάρουμε τελεσίδικες αποφάσεις και να είμαστε πιο προσεκτικοί στους προγραμματισμούς μας.

Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η εβδομάδα αυτή, είναι ένα εξαιρετικό διάστημα στο να σκεφτείτε θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να κάνετε ενδοσκόπηση και να επανεξετάσετε ζητήματα που προέρχονται από το παρελθόν σας.

*Κριοί, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή, να χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σας, άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν και να ζητήσουν μια θέση στη ζωή σας. Επαγγελματικά εάν περιμένετε κάποιες απαντήσεις, ίσως να μη σας δοθούν με σαφήνεια. Προσέξτε τι σας τάζουν. Εβδομάδα ενδοσκόπησης.

*Ζυγοί, βελτιώνονται τα οικονομικά σας, όσο ο μήνας προχωρά. Οι συναισθηματικές πιέσεις που νιώθατε το προηγούμενο διάστημα υποχωρούν. Έχετε το χρόνο να σκεφτείτε πως θα συνεχίσετε την πορεία μιας σχέσης  που χρειάζεται επανεξέταση. Μην λάβετε γι αυτό το διάστημα οριστικές αποφάσεις.

*Καρκίνοι, μέρα με τη μέρα θα καταλαβαίνετε όλο και περισσότερο, ότι το βάρος πρέπει να το ρίξετε στα εργασιακά σας. Οι ευκαιρίες εξέλιξης είναι πολλές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Αν σκέφτεστε να κάνετε και μια δεύτερη συμπληρωματική, για το εισόδημά σας δουλειά, οι μέρες να ψαχτείτε βοηθούν.

*Αιγόκεροι, οικονομικά καταφέρνετε να πάρετε μια ανάσα. Εξακολουθεί ο εργασιακός σας τομέας να τρώει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας. Οι απαιτήσεις αυξάνονται. Την εβδομάδα αυτή ίσως καταφέρετε να κλέψετε λίγο χρόνο και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας αναζωογονούν.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, από τις αρχές του μήνα και για τη συνέχεια θα διαπιστώνετε ότι μερικοί τομείς της ζωής σας χρειάζονται ανανέωση. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας. Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Και έρχονται αλλαγές στα εργασιακά σας.

*Ταύροι, μία καλύτερη για εσάς εβδομάδα και πιο ευχάριστη θα είναι η εβδομάδα που διανύουμε. Η διάθεσή σας θα είναι βελτιωμένη. Ξαφνικές ανατροπές στο πρόγραμμα σας προβλέπονται που όμως δε θα σας δημιουργήσουν ιδιαίτερα θέματα. Ένα καλό διάστημα να ρυθμίσετε, έξοδα και υποχρεώσεις.

*Σκορπιοί, ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν την εβδομάδα αυτή. Θα πάρετε κάποια μηνύματα και νέα από ανθρώπους που είχατε να δείτε ή να μιλήσετε καιρό. Ανασυγκροτείτε καλύτερα τις σκέψεις σας και τις βάζετε σε τάξη. Εργασιακά προς το παρόν κερδίστε χρόνο με το μέρος σας.

*Λέοντες, με πιο καθαρή σκέψη, αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά θέματα που καθημερινά προκύπτουν. Βάζετε στο πλάνο σας κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο χώρο του σπιτιού. Καλή περίοδος στο να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Προσοχή λιγάκι στα έξοδα που κάνετε κυρίως σε ότι σας ευχαριστεί.

*Υδροχόοι, έχετε διάθεση να ερωτευτείτε. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας. Προσοχή λιγάκι στα οικονομικά σας και στη διαχείρισή τους. Προγραμματίστε καλύτερα το χρόνο σας έτσι ώστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες στις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε τις εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο και στο σπίτι σας.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, μετριάζονται οι εντάσεις σε εργασιακό και διαπροσωπικό επίπεδο. Είναι κατάλληλο διάστημα να επανεξετάσετε φιλίες και έρωτες. Έρωτες από το παρελθόν χτυπούν ξανά την πόρτα της καρδιάς σας ζητώντας από εσάς μια δεύτερη ευκαιρία.

*Δίδυμοι, την εβδομάδα αυτή, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε από καιρό. Οι συνθήκες στην εργασία σας μέρα με τη μέρα βελτιώνονται. Αν είστε σε μία καινούργια δουλειά, θα καταφέρετε να φέρετε το περιβάλλον στα μέτρα σας. Κάποιοι φίλοι ίσως έχουν να σας δώσουν πληροφορίες που στο άμεσο μέλλον θα τις χρειαστείτε.

*Τοξότες, οι προσπάθειές που κάνετε στον επαγγελματικό στίβο, αναγνωρίζονται. Έχετε όμως πολύ δουλειά ακόμα μπροστά σας για να πάρετε τους καρπούς που επιθυμείτε. Η τύχη με το μέρος σας, βοηθά κάθε εγχείρημα που επιχειρείτε και σκοπό έχει να βελτιώσει τη ζωή σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε.

*Παρθένοι, την εβδομάδα αυτή σας περιμένει αρκετή δουλειά, όμως θα δείτε να αποδίδουν καρπούς οι κόποι σας. Ίσως να πρέπει να κοιτάξετε λίγο τη φυσική σας κατάσταση και να μετριάσετε το άγχος που σας προκαλούν οι ρυθμοί της καθημερινότητά σας. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα κι εσείς ξεμυαλίζεστε.

*Ιχθύες, μία εβδομάδα που ίσως λιγάκι να αισθανθείτε συναισθηματικά ευάλωτοι. Αυτό οφείλεται γιατί εδώ και καιρό, παίρνετε πολύ στα σοβαρά και άτομα που δεν το αξίζουν. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς με τους χρόνους σας. Μην αγοράσετε συσκευές τεχνολογίας γιατί μπορεί να βγουν ελαττωματικές.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/5 – 26/5/2019

In category Astrology News

Πιο ευχάριστο θα γίνει από αυτή την εβδομάδα, το πλανητικό σκηνικό . Σημαντικό ρόλο ...

Astro-Μηνύματα από 19/5 – 26/5/2019

In category Astrology News

Η εβδομάδα αυτή , δεν παράγει ιδιαίτερες πιέσεις και μας αφήνει το περιθώριο να οργ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/5 – 26/5/2019

In category Astrology News

Κριέ Τί ήθελα και σε ρωτούσα για το πως πάνε τα αισθηματικά σου; Με στόλισες με τόσα ...

Astro-Μηνύματα από 12/5 – 19/5/2019

In category Astrology News

Η εβδομάδα αυτή θα είναι μια πλούσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/5 – 19/5/2019

In category Astrology News

Κριέ Απαράδεκτη η δικαιολογία σου να μου λες ότι έχεις τις κλειστές σου και γι αυτό ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/5 – 19/5/2019

In category Astrology News

Έντονο πλανητικό ενδιαφέρον θα έχει η 3η εβδομάδα του Μαΐου, και αυτό γιατί εκτός α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u