Astrotip ημέρας Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


Κριός

Στην αρχή μιας τόσο απαιτητικής εβδομάδας για σας, πολλοί θα είναι οι λόγοι που μπορεί να σας κάνουν έξω φρενών. Οι καταστάσεις όμως, είναι τόσο ρευστές, ιδίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που καλό θα ήταν να μην αντιδράτε σ αυτό.

Ταύρος

Απροετοίμαστοι και ενημερωμένοι ελάχιστα, μην προχωρήσετε πουθενά, όσο και αν σας ενθουσιάζουν οι προοπτικές μιας πρότασης. Ενώ θα ήταν λάθος να ακολουθήσετε ενυπόγραφες δεσμεύσεις και συμβάσεις που προς το παρόν δε φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη.

Δίδυμοι

Εάν έχετε παράπονα από κάποιους δικούς σας ανθρώπους ή στενούς σας συνεργάτες, καλύτερα να συζητήσετε ήρεμα μαζί τους παρά να μιλάτε γκρινιάρικα και απαιτητικά, προκειμένου να σας δώσουν σημασία.

Καρκίνος

Σε μια εποχή όπου πρέπει να κάνετε σημαντικά κοινωνικά ανοίγματα και να δοκιμάσετε την τύχη σας ακόμα και σε χώρους που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση, προσπαθήστε να κάνετε τις σωστές επιλογές σε φίλους συνεργάτες ή και συντρόφους.

Λέων

Περιορίστε τους αστάθμητους παράγοντες, ή τα άτομα εκείνα που με τον τρόπο και τις παρεμβολές τους, εμποδίζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη, ή με αδιακρισία προσπαθούν να παρέμβουν στην προσωπική και ιδιωτική σας ζωή.

Παρθένος

Είναι αστείο μερικοί άνθρωποι που δεν μπορούν καλά καλά να διαχειριστούν τη δική τους ζωή, να σας λένε πώς να διαχειριστείτε και να οργανώσετε τη δική σας. Μη θυμώνετε, αγνοήστε τους και συνεχίστε ακάθεκτοι την πορεία σας.

Ζυγός

Επειδή δεν θα είστε σε θέση να ελέγξετε σήμερα τον εκνευρισμό που θα σας προκαλούν ορισμένα άτομα, καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε, παρά να έρθετε σε κατά μέτωπο σύγκρουση.

Σκορπιός

Μοιραίες συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, φίλους συμμαθητές ή παλιούς συνεργάτες, έρχονται τώρα και ανατρέπουν το σκηνικό της ζωή σας, προς το καλύτερο. Φερθείτε με εξωστρέφεια.

Τοξότης

Μπορεί να έχετε να ρυθμίσετε ένα σωρό εκκρεμότητες στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, βγείτε όμως λίγο από τη διάθεση αυτή, σκεφτείτε θετικά, μιλήστε με το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση και θα διαπιστώσετε ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν.

Αιγόκερως

Ο αέναος προβληματισμός και η αναποφασιστικότητα δεν είναι συστατικό του χαρακτήρα σας. Λύσεις πρέπει να δώσετε σε κάποιες σχέσεις της ζωής σας που νοσούν και θα το κάνετε ακόμα και αν χρειαστεί να έρθετε σε ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί, στο τι λέτε που το λέτε αλλά και σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Κάποιοι άνθρωποι όσο και αν σας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη, δεν είναι αυτό που σας δείχνουν.

Ιχθύς

Καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσετε σήμερα σε μια υπόθεση που περιμένετε να τελεσφορήσει αλλά αργεί, η εξέλιξή της.  Αντί να περιμένετε απαντήσεις από κάποιους ανθρώπους που ανέλαβαν την υπόθεσή σας πηγαίνετε να τους βρείτε οι ίδιοι.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!