Astrotip ημέρας Κυριακή 26 Ιουλίου 2020


Κριός

Εάν ψάχνετε για μια καινούργια δουλειά, ή εάν θέλετε να φύγετε από το εργασιακό σας περιβάλλον, που έχει καταντήσει τοξικό για σας, εκμεταλλευτείτε τον φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο, άμεσα.

Ταύρος

Πριν προσπαθήσετε να δρομολογήσετε, τον επόμενο μεγάλο στόχο προκειμένου να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά, βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους και επαφές, που έχουν τον τρόπο να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά.

Δίδυμοι

Άριστοι στις δημόσιες σχέσεις και με αξεπέραστο χιούμορ, θα κερδίσετε σήμερα τις εντυπώσεις του ανθρώπου που πιστεύετε πως με το κύρος του μπορεί να σας βοηθήσει. Επιχειρήστε το.

Καρκίνος

Βγάλτε το σκάρτο και το δυσλειτουργικό από την ζωή σας και θα δείτε ότι τα κενά που θα μείνουν σύντομα θα καλυφθούν από ανθρώπους με εξαιρετικό ενδιαφέρον και απόψεις, ή δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν ψυχικά και σωματικά.

Λέων

Σταματήστε να προβάλλετε ένα εγωιστικό προφίλ στους δικούς σας ανθρώπους ή στους στενούς συνεργάτες σας, όταν η γνώμη του διαφέρει από τη δική σας. Σήμερα πιθανόν η δική σας άποψη να είναι η λάθος. Ακούστε τους.

Παρθένος

Κρατήστε τις απόψεις και τις θέσεις που έχετε μονάχα για τον εαυτό σας, γιατί σήμερα η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει ανάμεσα στους ανθρώπους πολλές παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

Ζυγός

Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, με ποιο δυναμικούς και εναλλακτικούς τρόπους. Μία πρόταση ή μια ιδέα που θα δεχτείτε σήμερα, ίσως σας κατευθύνει για το πως να το κάνετε.

Σκορπιός

Με μια σχετικά εύκολη διάθεση να απαξιώνετε τους άλλους όταν δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας, βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Δώστε τους όμως την ευκαιρία να ακούσετε τη γνώμη τους.

Τοξότης

Αφήστε όλες σας τις έννοιες και τις σκέψεις για μια μέρα και ξεκουραστείτε. Τα πράγματα από δω και στο εξής, θα πηγαίνουν όλο και πιο καλά. Βγάλτε το κέφι σας που είναι ο καλύτερος εαυτός σας.

Αιγόκερως

Μια εκδρομή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, μία πρόσκληση στο σπίτι σας, ή όπου αλλού προσκαλέσουν εσάς, η μέρα σας φέρνει σε επαφή με όμορφα συναισθήματα. Δώστε αγάπη.

Υδροχόος

Μην απομονώνεστε και μην κρατάτε σκέψεις ή κάποια αρνητικά δεδομένα που συμβαίνουν από αλλαγές στη ζωή σας σαν κάτι που μπορεί να συνεχίζεται εσαεί. Κάντε υπομονή και με το πέρασμα του χρόνου, πτυχές της καθημερινότητάς σας που είχαν διαταραχτεί, θα εξομαλυνθούν.

Ιχθύς

Όπως αλλάζουν οι καιροί και η καταστάσεις στην καθημερινότητα όλων μας, έτσι και κάποιοι άνθρωποι που αγαπάτε, αλλάζουν στάση απέναντί σας. Αποδεχτείτε το και μην τους ζητήσετε εξηγήσεις. Θα καταλάβετε λίγο αργότερα τι τους συμβαίνει.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!