Astrotip ημέρας Κυριακή 5 Ιουλίου 2020


Κριός

Κρατήστε τη θετική σκέψη και ονειρευτείτε τους νέους στόχους σας. Δείξτε αποφασιστικότητα και αντιμετωπίστε κάθε τι που σας ζητάει η καθημερινότητα να λύσετε, με πείσμα και με τον αέρα του νικητή.

Ταύρος

Το τι λειτουργεί καλύτερα στη ζωή σας, ή το τι δυσπραγεί, πρέπει να σκεφτείτε σήμερα που η ημέρα σας θα είναι πιο χαλαρή, ώστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε πίσω.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, άνθρωποι θα βρεθούν να σας ακούσουν να σας υποστηρίξουν και να σας ανοίξουν πόρτες που παλαιότερα δεν είχατε πρόσβαση.

Καρκίνος

Είναι σπουδαίο το να υπάρχετε στη ζωή κάποιου ανθρώπου, αφού ξεχωρίζετε για τις ευαισθησίες σας. Όταν όμως οι ευαισθησία και η συναισθηματική υπερχείλιση μπλοκάρει τη λογική, καλύτερα να αποστασιοποιείστε από σκέψεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά.

Λέων

Τα συναισθηματικά σας κενά, μην προσπαθείτε να τα καλύψετε κάνοντας διάφορες ατασθαλίες, όπως διατροφικές, πίνοντας αλκοόλ κακό ύπνο και ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση. Θα σας βγουν θέματα ψυχοσωματικά.

Παρθένος

Φορέστε το πιο αισιόδοξο χαμόγελό σας και βγείτε έξω επικοινωνήστε με κόσμο, καλέστε στο χώρο σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ή αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν για τους αντίστοιχους λόγους.

Ζυγός

Όσο και αν πιέζεστε ή καταπιέζεστε σήμερα, αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις, γιατί μπορεί να φωνάξετε και να πείτε λόγια, που λίγο αργότερα μπορεί να τα μετανιώσετε αλλά να δυσκολευτείτε να τα πάρετε πίσω.

Σκορπιός

Εάν πιστεύετε πως υπάρχει κάποιο άτομο που θα μπορούσε αν μεσολαβήσει για σας, προκειμένου να σας ανοίξει μία πόρτα αλλά το αποφεύγετε γιατί στο παρελθόν συγκρουστήκατε, ίσως τώρα να χρειαστεί να το προσεγγίσετε εκ νέου, ρίχνοντας πρώτα νερό στο κρασί σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα που έρχεται γίνεται σαφώς καλύτερη για σας με λιγότερο άγχος και περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Προσέξτε όμως τα περιττά έξοδα σε περιττές αγορές.

Αιγόκερως

Αντί να αναλαμβάνετε εκτός από τις δικές σας τις δουλειές και τις δουλειές των άλλων, βάλτε τους μια σειρά καθηκόντων και όποιος δεν τα τηρήσει να έχει να λογοδοτεί και όχι να σας θεωρεί παιδιά για όλες τις δουλειές.

Υδροχόος

Το μυστικό για να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα, είναι να πιστέψετε σε αυτά, να τα οραματιστείτε και να νιώσετε σαν να έχουν γίνει ήδη, φέρνοντάς τα έτσι πιο κοντά σας.

Ιχθύς

Φροντίστε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση ενώ εάν νιώσετε ότι χρειάζεστε ξεκούραση, μην χάνετε άσκοπα ώρες πολύτιμου ύπνου.  Μία μικρή απόδραση ίσως να σας έφτιαχνε τη διάθεση.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!