Astrotip ημέρας Σάββατο 13 Ιουνίου 2020


Κριός

Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγνοείτε σχετικά με έναν άνθρωπο μια φιλία ή μια συνεργασία σας, που συνέβαιναν για καιρό παρασκηνιακά. Ετοιμαστείτε να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Ταύρος

Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και που σκοπό έχουν να εξελίξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόσασταν τα πράγματα μέχρι σήμερα. Κάποιο πρόσωπο που συμπαθείτε, δεν είναι εκείνο που δείχνει.

Δίδυμοι

Ένας δικός σας άνθρωπος, ή ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον, ίσως σήμερα κρατάει μέσα του κάποια πράγματα και δε θα θέλει να σας ανοιχτεί. Δε σημαίνει όμως ότι το κάνει υστερόβουλα.

Καρκίνος

Όλοι και ειδικά οι δικοί σας άνθρωποι, μπορεί να σας ζητούν το κοντό τους και το μακρύ τους και με δυσκολία εσείς προσπαθείτε να το ικανοποιήσετε. Μάθετε όμως επιτέλους να λέτε και κανένα “όχι” που και που.

Λέων

Αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μία σχέση ή μια συνεργασία, που βλέπετε τελευταία ότι δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα θέλατε. Δώστε στον άνθρωπο που συνεργάζεστε μία δεύτερη ευκαιρία.

Παρθένος

Μην υποχωρείτε απέναντι σε πιέσεις που θα δεχτείτε σήμερα, από κάποιους δικούς σας ανθρώπους, ή στενούς συνεργάτες. Εάν υποχωρήσετε, θα τους δώσετε έδαφος να παρεμβαίνουν στη ζωή σας.

Ζυγός

Εάν δεν είστε εσείς καλά, δεν μπορεί κανένας από εκείνους που αγαπάτε και φροντίζετε να είναι καλά. Κι αυτό αφορά, τόσο την φυσική σας κατάσταση και υγεία, όσο και την ψυχολογική. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Ασφαλώς και είστε άτομα που μπορούν να αναγεννηθούν από τη στάχτη τους, αφού έχετε το θάρρος και τις αντοχές να το κάνετε. Όμως σήμερα και αύριο μη ριψοκινδυνεύσετε  τίποτα που θα σας δώσει την εντύπωση της ζωντάνιας.

Τοξότης

Φροντίστε κάποια πράγματα να βελτιωθούν στο περιβάλλον και στο χώρο του σπιτιού, αφού υπάρχει η προδιάθεση να γίνουν κάποιες ζημιές που δεν είχατε υπολογίσει, οπότε θα μπείτε στη διαδικασία έκτακτων δαπανών.

Αιγόκερως

Επιβάλλεται να επικαλεστείτε περισσότερο τη λογική που διαθέτετε και να χαλιναγωγήσετε τον υπέρμετρο συναισθηματισμό σας, εάν μία διαπροσωπική σας σχέση,   δε σας δίνει εγγυήσεις ως προς την εύλογη εξέλιξή της.

Υδροχόος

Μην αποφασίσετε τις ημέρες αυτές, να κάνετε μία οικονομική συμφωνία ή συνεργασία και κυρίως αποφύγετε να το κάνετε δίχως να έχετε πάρει πρώτα τις ανάλογες πληροφορίες, ως προς την απόδοση που περιμένετε.

Ιχθύς

Τίποτα μονιμότερο από του προσωρινού, λέει ένα ρητό, που ταιριάζει γάντι ως προς εκείνα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Εάν πιέζεστε και καταπιέζεστε συναισθηματικά, αυτό δε θα κρατήσει για πάντα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!